- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
Sasi001
üzenetére
Én is órát használok meg a kerékpár GPS-es órájával vagyok mindig BT kapcsolatban WiFi és mobiladatforgalom engem nem szokott zavarni mert a ONE esetén borzalmas mind a kettő alkalom adtán.. Az is lehúzás náluk hogy fullos csomagod van szolgáltatás téren minőségbeli fejlesztés van és ha te is szeretnéd ahhoz új szerződést kell kötnöd. COAX-n jött régebben az 1000-s net de mióta a DIGI is beolvadt a ONE-ba azóta optikai szálas net is elérhető már.. De ezt a meglévő fogyasztók nem kapják meg sőt nem is tudnak róla max akkor ha a weboldalra látogat..
-
Foglalt név
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Ha egy prémium terméket akarok eladni, akkor hangsúlyot fektetek a minőségellenőrzésre. Ha mégis bejön az ügyfél és panaszkodik, akkor megoldom a problémáját, úgy hogy neki kényelmes legyen.
Ezzel ellentétben nekem van pár hibám, bementem a boltba és széttárták a karjukat. Szerinted erre a megoldás az lenne, hogy veszek tőlük én egy másik készüléket és bízom benne, hogy "csak" hw hibám volt, amit az Apple a. nem észlelt, b. nem orvosolt.
Tökéletes ügyfél vagy!
Mikor én frontdeskkel foglalkoztam, akkor ezt úgy oldottuk meg, hogy ügyfél bejött nem 3 kattintásos gonddal, valószínű hw probléma, akkor új tesztelt hw elő, profil feldob, átad, ügyfél mosolyogva megy a dolgára, mi meg időkényszer nélkül, leteszteljük és szükség szerint javítjuk az eszközt. Mindenkinek kényelmesebb, egyszerűbb. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Teszem hozzá, hogy jövőre lehet veszek is egyet...
voltam teszt vezetni és rohadtul megtetszett
iPhone téma: nézd vissza az írásait... ugyanazokkal a hülyeségekkel szenved... tenni meg semmit nem tesz érte. Eszébe se jut bevinni egy szervizbe, ahol újrahúzzák neki vagy kicserélik. inkább fikázza. Itt jön elő igazán a "többség" téma is, lassan az ilyenek vannak többen... a normalitás meg kihaló félben. -
Speedy007
őstag
válasz
Sasi001
üzenetére
Nem vettem észre. Kb. ez hasonlít az androidos game turbora. Csak itt azzal van megspékelve hogy az AI figyeli a telefon használati módszeredet és mikor már megtanulta akkor fogja a telefon erőforrásait szabadon használni mikor tényleg szükség van rá addig meg elkaristol "alapjáraton".. De az optimalizált töltés is korábról is hasónlóan működik
-
xhege
veterán
válasz
Sasi001
üzenetére
Az új dizájnt még nekem is szokni kell, de szerintem egy idő után ez fel sem fog már tűnni. Ha te nem használod a zoom-ot (vagy ProRes-t), akkor nálad ez valóban nem kérdés. Bár el tudnám engedni én is, akkor nem lenne kérdés a sima 17 vásárlása. Viszont a fotóimat visszanézve én azért használom a zoom-ot is többször.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Ilyenről még nem is hallottam
Nekem a 65c3 is kalibrálva van, a srác aki ezeket csinálja nagyon az LG-ket sztárolta/ja. Külföldön is jókat írnak róluk, pláne a c5/g5 szériáról. Teszem hozzá, hogy nagyon meg vagyok elégedve a C3-mal is, kalibrálva meg pláne... csak gondoltam veszek majd egy 77-es OLED-et is
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Ezért is vagyok híve az évenként egy alkalommal (főverziófrissítés során) elvégzett tiszta telepítésnek. Nekem nagyon bevált, a mások által jelzett hibák jó része így elkerül.
Persze, ha ezt le mered írni a fő iPhone topikban, rögtön lesz 3-4 megmondó ember, aki darabokra tép, hogy hülyeség, mert neki már iPhone 3G óta megy folyamatosan a másolt rendszer, ami hibátlan…
(kis túlzással). A lényeg: nekem ez Android alatt, és iOS alatt is bevált, nem nagy teher évente egyszer elvégezni.
A telefon/rendszer meg fogja hálálni. -
-
dnelb
veterán
válasz
Sasi001
üzenetére
Örülök, nekem sajna 2 hónapot bír aztán már kb minden ujjlenyomat látszott, hiába volt tiszta a kezem. Mind a 3 spigen fólia ilyen volt . Jah es nekem a spigen is szivarvanyos.
bár csak felül, döntve. Cserébe nem tapad le a sarka.
Na mind1, nekem az esr jobb tapadás és oleofob szempontból, viszont akk ezt a fekete keretest nem fogom rárakni valszeg. -
atala
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Nálam is sárgásabb lesz a true tone-tól, (kb mint dnelb-nél) de legikább lámpafénynél látszik a különbség. Ha nincs felkapcsolva a lámpa, akkor szinte ugyan az mint kikapcsolva.
Ez nem a 16 pro sajátossága, ez már a 12-nél is így volt.
De pont ez a lényege a true tone-nak, hogy a fényviszonyokhoz állítja a színhőmérsékletet.
Én nem szeretem, hogy egyszer ilyen, egyszer olyan, ezért van nálam kikapcsolva. -
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Vágom
, ezért is furcsállom, hogy a beszélgetési szál elejétől kezdve úgy szól, hogy a TrueTone miatt sárga. Pedig annak nem az a szerepe, és eddig egyetlen telefonon sem találkoztam olyannal, hogy attól lett volna sárgás… pedig sok iPhone megfordul nálam.
Sárga (mégpedig állítható intenzitás mellett) a Night Shift bekapcsolása után lesz. Nem is értem a szálat.
-
dnelb
veterán
válasz
Sasi001
üzenetére
Az első szériás pro max-ok elvileg mind Lg kijelzővel szereltek
hát nem tudom, nekem 0day rendelés a PM, gyártás július, és samsung panel.
Szerintem félreértesz, én elhiszem hogy neked tökéletes az LG, én csak azt mondom több benne a rosszabb.. Kb ilyesmi volt az enyém is, csak szemből nézve és sárgább.
-
dnelb
veterán
válasz
Sasi001
üzenetére
Nekem volt 16 pro ami LG volt, az alsó 50%-a sárgás volt, ami eltűnt ha kicsit megdöntöttem, csak ugye az volt a baj szemből nézve használod, ott meg szörnyű volt
Jobban is melegedett, már csak 5p insta scroll után is éreztem a hátlapon.
Most a 16 pro max az samsung, ez tökéletes, de még ez se tud annyira hideg fehért mint anno az s21u vagy s24u. Melegedés kb nincs. Night mode + true tone mellett narancs lesz a kijelző
Alapvetően az LG a gyengébb minőség, de tényleg lottó. Fórumokat olvasva úgy érződik inkább a pro kapta az LG kijelzőket, a pro maxokba több samsung jutott. És a pro-knál erre a betekintési szöges sárgulásra sokan panaszkodnak, általában csere a vége. Én visszaküldtem. -
válasz
Sasi001
üzenetére
ami összetört Istyle-os üveg volt, géppel rakták fel. Frankón méretpontos volt, nem nyomta fel sehol egyik tokom sem a 4ből ( uag urban, esr, switcheasy, és az alma). Az új üveget már kézzel rakták fel, az kijelző alján 1mm.-en teljes szélességében most is felnyomja a tok. Magyarul az előző jobban passzolt.
-
válasz
Sasi001
üzenetére
3 hete dobtam ki ezt a tokot. . kb 30 centiröl esett ki a kezemből kemény felületre. A sarkoknál és körbe a széleknél alig emelkedik ki a tok, ennek megfelelően ahogy leért a jobb felső sarkára a teló azonnal kifordult a sarok és össze tört a kijelzővédőüveg. Szerencse hogy nem magasabbról zugott, akkor sztem a kijlezőm és a telefon sarka is kapja az ívet, így "csak üveget kellett csereltetnem". Vissza ment a maradék 3ból 1.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Nekem a tokom ESR. Nagyon jó lenne a tok maga ha nem lenne a keret sarkain megemelve és lenne belőle nem szilikonos verzió is mert így átlátszik az kijelző nagyon vékony oldala(ami ugyebár fehér fém sáv) még fekete tok esetén is (ugyebár a telefon a natur titán verzió). Fóliát egyszer probáltam rátenni egy applikátorost de nekem valamiért nem sikerült úgy felrakni hogy ne legyen alatta valami viz vagy buborék féle sehogy sem pedig full szárazra töröltem a kijelzőt.
-
Godfather
aktív tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Tudom, nekem is atlatszo esr armorite van rajta, es nekem is szurja kicsit a szemem ez a szukre szabott uveg. Amikor rendeltem decemberben, akkor meg tuti nem volt fekete keretes. De most raneztem az amazonon az akkori rendelesemre, es mar a fekete keretes kepe van ott.
A regi 14promon fekete keretes armorite volt/van, azon mintha jobban kierne a kijelzo szeleig. -
BogyóBP
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Én ilyent rendeltem a telefonra de még nem mertem feltenni: [link] Remélem működik a link. 3 at is rendeltem belőle ha egyet elrontanék felhelyezéskor ami elvileg kizárt a keret miatt de kitudja illetve félek ha le kell szedni megsérülhet a kijelző a leszedésekor. Illetve attól félek hogy a hangszoro kis rései eltömödhetnek és akkor macerás tisztitani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Új pc házak! Kèszleten!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

meg eleve miért kapcsol ki a bt??
Csak az a gond, hogy magamat ismerve 100m-ért sose fogok kocsit venni, inkább ingatlant
.
voltam teszt vezetni és rohadtul megtetszett 

na ha nem lesz nagyon rossz vélemény, holnap felrakom én is.
BTW várod már az eventet, chips bekészítve? 1,5 óra és kezdünk
jogos