- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
s.Oliv3r #3345 üzenetére
Erste esetén megmarad a kártya a Tárcában, George App segítségével 1 perc újra aktiválni. A jelszavak természetesen megmaradnak a Jelszavak alkalmazásban, ha használja az illető. Nem szükséges azokat újra hozzá adni sehova. Amit atala leírt, abból egyedül az appok új telepítése helyes, az időt kér, de egy hiba esetén ennyit érdemes foglalkozni az elhárítással.
Amúgy megértem őt, sokan idegenkednek ettől. Én pont nem, semmi sincs a telefonon, mindent felhőben tartok, viszonylag hamar készen is van az újrahúzás, évente egyszer.
-
atala
addikt
válasz
s.Oliv3r #3327 üzenetére
Az Iphone topicban kérdeztem, de ott nem kaptam választ.
Én új telefonnál mindig a beüzemelésnél viszek át mindent amikor felajánlja.
Ha esetleg valami bug van, akkor azt is átviszi ilyenkor? Na, meg az esetlegesen ott maradt töredék fájlokat?
Vagy ha a régi telefonon készítek egy backup-ot, és onnan állítom vissza az új telefonon, az ugyan azt eredményezi?Nem ismerem az iphone backup-ját, hogy csak a beállításokat menti le, vagy a fájl rendszert egy az egyben. Mert ha az utóbbi, akkor ugyan az lesz az állapot mint előtte.
-
BogyóBP
addikt
válasz
s.Oliv3r #3301 üzenetére
Én is nagyon maximalista vagyok minden téren úgy látom te is
Zsolt,72 Én anno amikor kijött a 18.3 akkor csináltam egy itunes féle teljes szoftver reinstallt szerintem jót tett neki. Lehet majd itt is fogok ha úgy látom indokolt lesz de egyenlőre nem találkoztam még zavaro hibával. Már arra is gondoltam hogy az első szériás telefonok zöme amik közvetlen elsőként jönnek le a szalagról ilyen olyan bajjal szenvednek ezért szoktak várni pár hónapot hogyha ilyen van a sok feedback után ezeket ha kell a gyártósoron is javitsák.
-
Foglalt név
addikt
válasz
s.Oliv3r #3298 üzenetére
Azzal nyugtatod a lelked, amivel szeretnéd. Leírtam 3x legalább, hogy azért raktam fel a bétát, mert a sima 18.3 szar volt.
Többen írták hogy nem jó a kamera, és vagy az akksi, linkeltem a reddit-et. Két hsz-el arrébb másik két ember írja, hogy gáz lett az iOS 18. Mindenki az én sokad accom, ha ettől te nyugton alszol. Neked ilyen van tehát tökéletesnek kell lennie.
Majd mindjárt jön a sas, aki folyton bétázik és mégis tökéletes neki minden, akkor lesz az igazi logikai triplaszaltó. -
PlayMax
nagyúr
válasz
s.Oliv3r #3289 üzenetére
Nálam szinte minden ki van kapcsolva (értesítés, mindig bekapcsolt kijelző /emelés az ébresztéshez ,appfrissítés a háttérben ,helymeghatározás ,adatvédelem és biztonság /követés és az optimalizált akkutöltés legutoljára).
Nem játszok rajta és ezek mellett nem is nyomkodom sokat a készüléket ,így összeségében elég gyenge eresztés amit mostanság produkál üzemidőben. -
Sasi001
senior tag
válasz
s.Oliv3r #3246 üzenetére
Vagy két csomaggal elszórakoztam (esr) de nem lehet úgy felrakni, hogy ne legyen valahol szivárványos szemből. Nem is értem miért nem lehetett volna 1 mm-rel nagyobbra gyártani és akkor a hasznos kijelzőn kívülre esett volna a széle. Sőt valamelyik úgy ment fel, hogy alul kétszer akkora volt a hézag, mint felül.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
s.Oliv3r #3186 üzenetére
Nekem is bőven belefér az életvitelem miatt az, hogy az iPhone 11 mellé kapott 5 Wattos töltőt használjam, illetve az is, hogy PC-ről 1½ Watton töltsem, pl tartós játék közben.
Egy-két havonta előfordul, hogy jól jön a 20W segítsége, de az ilyen 100W csoda gyorstöltőknek nem én vagyok a célközönsége. Nyilván van, akinek fontos szempont, nekem nem az.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
s.Oliv3r #3148 üzenetére
Nem túl népszerű szokás itt, de én is így szoktam. Évente egyszer, a főverziófrissítés után visszaállítás és törlés, nekem ennyi belefér; megéri, mert szintén alig találkozom így a többiek által jelzett hibák egy részével. Azaz sokkal kevesebb bug-ot tapasztalni ezzel a módszerrel.
-
dnelb
veterán
válasz
s.Oliv3r #3107 üzenetére
nekem full egybeesik ezzel a teszttel amit a pali nyom minden frissítésnél. Legjobb a 18.2 meg a 18.3.1 volt nálam is, kategóriákkal, de sajnos muszáj voltam frissíteni mert tele volt buggal..
Én csináltam képernyőképeket így tudom mennyi volt régen, így látom pontosan mit tudott. Akksi degr.re se tudom fogni mert kb azonnal lecsökkent update után..
Amúgy haverom 16p-je is beesett. Érdekes az fix, mindegy, remélem javítják az egyik verzióban, utána tuti nem frissítem le amíg megvan a telo
-
PlayMax
nagyúr
válasz
s.Oliv3r #3035 üzenetére
Egy szép vaskos és tömzsi tégla ,az akkumulátor fejlesztés valahol 93-fele hősi halált halt ,de azért raknak rá még egy méretes dudort is.
Kész Vicc ,
Most már kezd tiszta lenni miért is lesz elvileg egy air kiadás (vékonyabb) ,mert ez elviselhetetlen - vagy táska kötelező. -
mihail38
senior tag
válasz
s.Oliv3r #3035 üzenetére
Szép látvány, nem tudom mi értelme van ennek, de nekem ez az irány nem tetszik, akkor inkább lenne visszintes és kisebb lenne a sziget, nem értem, de lehet nem is kell mert én biztos nem venném meg, jól írtam a multkor az igényesség eltünik szép lassan....
A ruhákat meg szerintem elkéne felejteni...nem ide tartozik és hidd el, hogy nem éri meg etetni egy álom világban él ahol minden heppy
-
karldergroße
senior tag
válasz
s.Oliv3r #3004 üzenetére
Szerintem annyira droidosodott, amennyire kellett. 2022-ben volt egy 13 minim, fél évig bírtam az IOS nevetséges kötöttségei miatt és visszamentem androidra.
Most átjöttem samsung S23Uról fel éve, részben azért, mert Androidon a kötöttség lett egyre több. És a 16pro más élmény most már. Sokkal testreszabhatóbb, sokkal kezesebb, mint a 13 volt 3 éve. Elégedett vagyok. Két borzalmas dolog van ios-en: a billentyűzet primitívsége androidhoz képest és az, hogy nem lehet rögzíteni a hívásokat. De ezt valahogy túlélem. -
g4mer
senior tag
válasz
s.Oliv3r #2944 üzenetére
Úgy hogy a zsebemben van, lényegében nem is használom, biztos hatalmas teljesítményen ketyeg
Mások is panaszkodnak rá, ahogy olvashatod, más fórumokon is.
Most beszéltem egy ismerősömmel, aki olyan országban él ahol napközben 30+C az átlaghőmérséklet, és ő is érzékeli, hogy jobban melegszik, mint az előző 13 pro-ja. -
batai15
félisten
válasz
s.Oliv3r #2920 üzenetére
Általában nálam is. Kivéve mikor nem . Arra nem jöttem még rá hogy mi alapján történik van amikor első alkalommal , de pl most vagy 10 kontaktot be kerestem mire sikerült elő idézni a screenshot kedvéért. Utóbbi még nem lenne gond , de mikor első alkalommal is csinálja zavaróbb picit.
Oké hogy 763 kontaktom van aminek a fele már nem kell , meg van vagy ~50 duplikáció. -
Foglalt név
addikt
válasz
s.Oliv3r #2900 üzenetére
Carplay-nél csinálja fixen, hogy mindig az az alapértelmezett eszköz. Sokan hisztiztek ezen is, pl. akinek hallásjavító eszköz van a fülében és BT-on csatlakozik, de a telefon akkor is jobban tudja és mindent az autóra dob, pl. minden hívást egyesével kell átnyomni a BT eszközre.
-
dnelb
veterán
válasz
s.Oliv3r #2898 üzenetére
De nem totál szar, ezeket ne úgy képzeld el hogy mindennaposak, hanem pl 3 naponta 1x, de arra pont elég hogy idegesítsen
Nekem olyat is csinál, ezt is 3 naponta 1x, hogy kb ötödik bekapcs gomb nyomásra éled fel, addig mintha kilenne kapcsolva a telo. Ez is full random, ahogy a bill is néha feljön, néha nem. Tehát kb reprodukálni sem tudom, így meg hiba reportot se tudok küldeni. Most pl rászoktam arra hogy hetente force restart, így talán stabilabb
Egyébként amit írtál autós problémát simán lehet hogy még mindig a carplay bug ami jelenvolt végig ios18 alatt, elvileg ezt javította 18.4 meg 4.1, de lehet még maradt benne valami. HA carplay, mert nem írtad. Szerintem kövire már jó lesz. Úgy alapvetően is sokan szenvednek az autó párosításokkal/kapcsolatokkal + 16 modellekkel, nekem pl EZ tökéletes.
-
dnelb
veterán
válasz
s.Oliv3r #2895 üzenetére
Én kb a kamerák miatt vettem, abban nagyon gyenge a samsung, főleg gyerek/kutya fotók terén. Más droidos felület meg nem tetszik, akkor már ios
Amúgy nem azt mondtam hogy rossz, csak jelenleg nem droid szint. El lehet lenni ezzel is, csak javítják majd egyszer.
rendkívül érdekes, hogy azokkal a hibákkal, amit itt majdnem nap mint nap felhoztok, elég sokan egyáltalán nem találkozunk
ez tényleg érdekes, de nem tudod ráhúzni az "elfogultságra", mert a reddit is tele van ezekkel a hibákkal sajnos. -
Rob Rob
tag
válasz
s.Oliv3r #2850 üzenetére
Lost Biker is használja a quadlock rendszert. Nem a motor a lényeg ebből a szempontból hanem hogy hol mész vele. Marokkó egy enduroval azért eleg jó teszt egy hétre quadlockkal. Emellett azóta nem esik szét a telefonban az OIS sem mert valamennyit csillapit a rezgésekből
-
Sasi001
senior tag
-
g4mer
senior tag
válasz
s.Oliv3r #2260 üzenetére
Egyetértek veled, hogy ez egy szakmai topik, de véleményem szerint beleférne, mivel összehasonlítaná a két készüléket, nem csak bedobna ide random képeket, amiket a vivo-val lőtt.
Múltkor páran felhoztunk hibákat, amik jelen vannak a rendszerben, akkor is lett egy kisebb vita belőle.. akkor kérdem én, hogy mi a szakmai topik témája egy telefonnak?
Én nem vagyok fanboy, összességében kb 10 évet lehúztam iOS-en, macbook-om is van, de a tényeket néha le kell írni, az iOS színvonala meg tényleg egyre lejjebb zuhan... ettől független viszont nagyon jó készülék a 16pro.
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
válasz
s.Oliv3r #2093 üzenetére
Csak az igazságot és a véleményét írja le mindenki vagy csak akkor lenne jó neked a topik, ha csak mindig és mindenki pozitív dolgokat írna?
Sajnos vannak negítív dolgok is attól függetlenűl, hogy vannak akik ezt nem akarják tudomásul venni... Apple meg a többiek.. ez már nagyon rég volt és sokan ott maradtak abban az időben nem csak Apple fejlődőtt és ezt nagyon zárójelbe tenném mert nem teljesen így van az Apple csak kullog a többiek után az AI is jól mutatja itt nincs meg kitudja mikor lesz más gyártónál már középkategóriás telefonba is benne van és nem mennék bele itt a többibe mert mindenki tudaja, attól még hogy egy-két embernek jól működik vagy inkább megvan vele elégedve attól még a probláémák léteznek és ezt az Apple is bevállalja, hogy van problémájuk....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged