- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
insyde5 #3255 üzenetére
Nem is a szélességével van gond, hanem a vastagsággal. Minél vastagabb, annál magasabb így a tok peremével szinte egy szintben van ami eséskor nem jó. Az esr-től (üveg) szerintem vékonyabb a spiegen ez fit így a tok pereme magasabban van. Nekem nem jött be az ESR armorite üveg.
-
-
Zozzer888
addikt
válasz
insyde5 #2416 üzenetére
Nekem ilyen van hozzá: [link]
Nagyon kellemes a tapintása, a leírás alapján elég jól védhet. Nagyon jók a gombok rajta, illetve meglepően karcsú lett tőle a telefont (előtte átlátszó TPU tokban volt).
Talán sose volt még ilyen jó tapintású tokom, nem csúszik, de nem az a szilikonos érzés. Itt a topikban írtak róla többen is.
-
Speedy007
őstag
válasz
insyde5 #1904 üzenetére
Rég óta szerettem volna fehér színű telefont ez volt az egyik ok hogy erre esett a választásom, másik ok hogy ha nem jött volna be az Iphone akkor könnyedén túl tudjak adni rajta. Sajnos a használt Iphone piac olyan mint a használt autó piac hogy karc mentes "vatta új" állapotú terméket várnak el X idősen emiatt ami lehetetlenség. Iphone-t nehezebb eladni 90% alatti akkumulátor kapacitással illetve ha vannak már használatból adódó egy-két komolyabb karc..
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
insyde5 #1791 üzenetére
Ha Telekom hálózaton vagy, akkor a “+VoLTE” üzenet elküldése után válaszban megkapod, ha már aktív. A többiek gyakorlatát nem ismerem.
Érdekesség: ma betettem a frissen vásárolt, havidíjas One adatkártyámat a másodlagos SE-be és ebben a konfigurációban van a menüben VoLTE-kapcsoló. Ugyanúgy 18.1.3 verzió, mint az iPhone 15-öm esetén, de ott a 3 közül egyik szolgáltató sem ad külön kapcsolót. Az a gyanúm, hogy SIM- és iPhone-függő, hogy hol látható és hol nem. Tehát (esetemben) a One adatkártya és csak 4G képes modell esetén van kapcsoló. 5G-s típus esetén nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest