- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
insyde5 #3255 üzenetére
Nem is a szélességével van gond, hanem a vastagsággal. Minél vastagabb, annál magasabb így a tok peremével szinte egy szintben van ami eséskor nem jó. Az esr-től (üveg) szerintem vékonyabb a spiegen ez fit így a tok pereme magasabban van. Nekem nem jött be az ESR armorite üveg.
-
-
Zozzer888
addikt
válasz
insyde5 #2416 üzenetére
Nekem ilyen van hozzá: [link]
Nagyon kellemes a tapintása, a leírás alapján elég jól védhet. Nagyon jók a gombok rajta, illetve meglepően karcsú lett tőle a telefont (előtte átlátszó TPU tokban volt).
Talán sose volt még ilyen jó tapintású tokom, nem csúszik, de nem az a szilikonos érzés. Itt a topikban írtak róla többen is.
-
Speedy007
őstag
válasz
insyde5 #1904 üzenetére
Rég óta szerettem volna fehér színű telefont ez volt az egyik ok hogy erre esett a választásom, másik ok hogy ha nem jött volna be az Iphone akkor könnyedén túl tudjak adni rajta. Sajnos a használt Iphone piac olyan mint a használt autó piac hogy karc mentes "vatta új" állapotú terméket várnak el X idősen emiatt ami lehetetlenség. Iphone-t nehezebb eladni 90% alatti akkumulátor kapacitással illetve ha vannak már használatból adódó egy-két komolyabb karc..
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
insyde5 #1791 üzenetére
Ha Telekom hálózaton vagy, akkor a “+VoLTE” üzenet elküldése után válaszban megkapod, ha már aktív. A többiek gyakorlatát nem ismerem.
Érdekesség: ma betettem a frissen vásárolt, havidíjas One adatkártyámat a másodlagos SE-be és ebben a konfigurációban van a menüben VoLTE-kapcsoló. Ugyanúgy 18.1.3 verzió, mint az iPhone 15-öm esetén, de ott a 3 közül egyik szolgáltató sem ad külön kapcsolót. Az a gyanúm, hogy SIM- és iPhone-függő, hogy hol látható és hol nem. Tehát (esetemben) a One adatkártya és csak 4G képes modell esetén van kapcsoló. 5G-s típus esetén nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest