- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
De hogy akarom csak egy kcsit elcsábultam meglepett hogy milyen könnyű és kompaktabb. Asszony utálja az IOS-t bár neki egy rossz tapasztalata van egy klónnal és azóta általánosít hiába mondom neki a kettő között ég és föld a különbésg de hajthatatlan... Majd 6 év után vagyunk megint külön márkán, 6 évvel ezelőtt ő S10+ volt nekem MI 9T azóta csak márkán belül voltunk (Xiaomi). Most vagyunk külön.
-
batai15
félisten
Nálam már ott azért inkább az ár a döntő.
Jó lenne a kamera pro módja, meg a log videó(szoktam hobbi fotózni, videózni meg drónozni) ill a 120hz is , de sima 15el is elégedettebb voltam mint amire váltottam az s23u-ra. Még 60hz ellenére is.
Telekomtól hozzám,és kb 1500 Ft difi lenne a törlesztő részletben 16plus és 16 pro között.
Méret a 6.3 valóban arany közép lenne , ha többet tud mint a 15 már nekem az is jó lenne ,az s23u jóval nagyobb méret ellenére sem brillírozik ebben,nem bírja jobban mint a 15 ( kamerában meg egyenesen csalódás)
Igaz mind2 esetben 128gb néztem ,mivel használtam cloudod így nekem ez is bőven elég. -
gaborino986
tag
Számomra felesleges ha éjjel be van kapcsolva (lehet az én hülyeségem, de szerintem felesleges) és ha nem nyomkodom mondjuk este, akkor ha már lehet automatizálni, gondoltam ezt is kipróbálnám, hogy este 22 után már ne legyen bekapcsolva. Ezt eddig úgy csináltam, hogy alvásra hangolódva kapcsolja ki, majd ébredéskor kapcsolja be. Ez ment is kb pár napig. De most nem működik valamiért. Teszteltem úgy is, hogy egy adott időpontba nyissa meg a galériát, majd kapcsolja be a wifit. A galéria megnyilt de a wifi nem kapcsolódott be. Ami fura ha helyzethez kötöm, akkor meg működik.
-
kchris78
veterán
wow, köszi, nem tudom honnan tudja mindenki de nekem tökre nem volt triviális
. Nektek mi a véleményetek erről a gombról? Szerintem nem olyan vészes mint ahogy sok videóban lesajnálják... egyszerűbben lehet állítgatni a zoomot mint tartani és közben egyúttal (tartva a témát) a képernyőn is matatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged