- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire jellemző ez a hiba? Esetleg valakinél már jelentkezett? Majd lehet tudni melyik készülék jellemző?
[link] -
tecsa74
aktív tag
Délután megérkezett,.. sértetlen volt a csomagolás, és hívott a futár hogy jön. Átvétel után kibontottam, gyorsan átnéztem, bekapcsoltam kikapcsoltam úgyhogy ez elvileg működik. Amúgy nagyon minőségi telefonnak nézem, írtó jó a fogása. Nekem off telóm van, ( Sam. S24U ) de ezt a pro maxot minőségibbnek érzem. Biztos Szenteste nagy lesz az öröm
-
tecsa74
aktív tag
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Most kezdek aggódni.
Megrendeltem a telefont az apple.hu oldalról. Számlámról már levonták az árat, számla emailben megérkezett. A telefont az UPS szállítja, az apple velük van szerződésbe.
Tegnap jött az email, hogy ma hétfőn megjön. Vettem ki szabit, mert páromnak veszem karácsonyra, és Ő ha jön egy csomag olyan mint egy gyerek, neki esik mint Foxi a lábtörlőnek, kibontja.. Én meg meglepetést szeretnék. Erre futár nem jön. Otthon vagyok és nem jön. Ráfrissítek a szállításra, és irja hogy sikertelen kézbesítés.. . Holnap ujra próbálják. Most rákerestem a szállító cégre, és kezdhetek aggódni. Csak negativ vélemény van róluk.
Aggódok hogy nem jön meg, hogy sérült lesz, hogy lehúztak.
Valaki már rendelt tőlük?
Itt olvashatóak a vélemények.https://maps.app.goo.gl/Thkd1KBcP9sHz2Jp9
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Hardveraprón látok hírdetést, zsír új bontatlan, gyári független készülékeket. ( EU modell,applestore -os )1 év apple garival, ami az aktivitásnál indul....
Mindenfajta színben, tárhellyel vannak hirdetve....Szerintetek az ilyen hirdetés valós lehet? Sok pozitiv érétkelést kapott....
Rendeléssel kapcsolatban ma sem jártam szerencsével, sőt több üzletben is jártam, de nincs...
-
tecsa74
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #501 üzenetére
Épp ma délelőtt beszéltem velük hogy sikeres volt-e a rendelésem, mert az éjszakás műszakban rendeltem éjjel, és a számlámról a pénzt nem vonta le. De azt mondták hogy minden rendben van, és majd akkor vonják le miután ő hozzájuk beérkezett a készülék. Most meg csak ránéztem random a rendelésre és azt látom törölve van. Hívtam őket de már nem veszik fel. Hétfőn mindenképp megkérdezem, mert ha nem tudják küldeni, akkor máshol kell rendelnem.
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Járt már úgy valaki, hogy az apple hivatalos oldalán rendelt készüléket, vissza is jött az igazoló email, és most ránéztem a rendelési állapotára, és azt látom törölték.... November eleje, közepe felé jönne meg a készülék. De mi lehet a törlés oka?
-
tecsa74
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #343 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
Épp nézegettem ausztriai médiában, novemberre jönne meg...
https://www.mediamarkt.at/de/product/_apple-iphone-16-pro-max-256gb-desert-titanium-2002683.html
Bocs ha hülye a kérdés, ha kintről hivatalos üzletből van rendelve, akkor az ugyanúgy működik itt, ugyanúgy magyar menű benne van?
-
tecsa74
aktív tag
Szia! Köszönöm szépen! Én karácsonyra szeretnék venni páromnak ajándékba pro maxot 256 gb , viszont ha ez ennyire hiánycikk, akkor időben meg kéne rendelnem. Mivel a bécsi media markt nincs messze tőlünk lehet ott is megnézem. Végső esetben, ha sehol nem kapok, akkor 15 pro max lesz...
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Vásárolnék egy 16 pro max 256gb telefont és gondoltam az alza.hu oldalról megrendelem.... De ők is rendelésre rendelik.... Ha onnan rendelek az teljesen hivatalos, vagy inkább azt engedjem el? Esetleg valakinek infója, hogy miért nem lehet nagyon még kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest