Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborino986
tag
Meg is van, köszönöm szépen!
Lenne még egy automatizációs kérdésem:
Hogyan tudnám automatizálni, hogy ha elindulok otthonról vagy a munkahelyről, akkor kapcsolja ki a wifit és kapcsolja be a mobilnetet?
Az alábbit hoztam létre erre:
Ha nem észleli az adott wifi kapcsolatot, akkor kapcsolja ki a wifit és kapcsolja be a mobilnetet.
De e miatt egy másik automatizálásom nem teljesül (Alvás ciklus alatt kapcsolja ki a wifit) mert itt ha ez teljesül, akkor bekapcsolja a mobilnetet az első automata alapján
Köszi -
Már ha kiküldik.. hiába van raktáron nekem törölték a rendelésem készlet hiány miatt
Inkább megvettem olyan helyről ahol tényleg készletesAmúgy 12 Miniről váltottam, hát nagyon más világ a telefon. Akksi brutális, kényelmesebb a nagyobb kijelző.. szerintem jól elleszek vele pár évig
-
Speedy007
őstag
Gratulálok használd egészséggel. Kérdésed lesz bőven mert teljesen más világ,elsőre teljesen logikátlan lesz mint az android. Költözést az első indításnál ejtsd meg mert a rendszerből nem lehet mint a droidnál. BT-n küldeni és fogadni nem tudsz csak felhő alapú tárhelyel tudsz operálni. AOD-t ha szeretnél használ mindig képernyőn keresd illetve ajánlott bill. a swiftkey.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged