- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
BogyóBP #3414 üzenetére
Én ilyet használok, meglepően kicsi mértékben vastagítja a telefont.
Igaz csak 16 Pro-n, de imádom.https://www.ipitaka.com/products/classic-phone-cases?variant=42131401900102
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
Nem tudom
Én a rocket league-t szedtem le onnan, illetve onnan gyűjtök játékokat ha esetleg egyszer úgy lenne, hogy kell, mert sokminden felkerül, heti 1-2 ingyen játék is van (úgy mint ahogy PC-re is).
Az a baj, nagyot csalódtam ilyen fronton a PROban, a Life is Strange játszhatatlan mert rosszul teszi ki a játékot a kijelzőre, a GTA SA pedig laggol és játszhatatlan… a sokkal gyengébb iPad 9en ugyanezek hibátlanok…
-
Zozzer888
addikt
Persze, ezt tudom
Azt hittem a léptetésnél zavarja a fórumtársat a nagy ugrás. A 48 mpixelnél valahogy nem zavar a “digitzoom” ilyen mértékben
Az 5x kamera megérdemelné a 48as szenzort, reméljük a 17be már ez lesz, engem elriasztott tőle hogy a vakut és a lidart oda tették (most legalábbis úgy néz ki oda fog kerülni) ahol amúgy horizontális módnál én fogom a telefont a másik kezemmel. (Mert f***k hogy elejtem
)
-
Zozzer888
addikt
válasz
Rob Rob #2902 üzenetére
Amint megjelenik a sufni GSM-eknél, megzuhan a használt piaci ár, nézd meg most is a PM-ot, "rendes helyen" mennyi és random gsm-nél mennyi:
[link]Rob Rob szintén neked:
1 év garancia van a készülékre amit az apple intéz, ez jár aktiválás után, akkor is ha nincs számlád, semmid róla.
3 év garancia a törvényileg előírt, ez az eladót terheli, jelen esetben MM. Nyilván az első évben én az almával gariztatnám, de 1 és 3 éves kora között csak a MM-ba tudsz vele kopogtatni. -
-
Zozzer888
addikt
OMG akkor ide tűnt a helyem... Én tegnap átraktam, letöltöttem, de annyira idegen nekem a telefon angol nyelven és annyira nem ad sokat az Apple I. egyelőre, hogy vissza is raktam magyarra.
(alapvetően nincs bajom az angollal, sok munkához kötődő szoftvert használok angolul, sőt, de valahogy a telefonnál olyan idegen érzés...nyilván ha megérné, bevállalnám )
-
Zozzer888
addikt
Én olyan sok rosszat hallok akksicserés sztorik után, hogy eszembe nem jutna akksit cseréltetni...Akkor már inkább telefont...
De ha tudsz megbízható helyet, megköszönöm, mert apum telefonja nagyon igényelné már a cserét, csak az a baj, hogy apum meg a home gombot igényli -
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz
insyde5 #2416 üzenetére
Nekem ilyen van hozzá: [link]
Nagyon kellemes a tapintása, a leírás alapján elég jól védhet. Nagyon jók a gombok rajta, illetve meglepően karcsú lett tőle a telefont (előtte átlátszó TPU tokban volt).
Talán sose volt még ilyen jó tapintású tokom, nem csúszik, de nem az a szilikonos érzés. Itt a topikban írtak róla többen is.
-
-
-
Zozzer888
addikt
válasz
MikeWazowski #2245 üzenetére
Szerintem ez ma már alap kell legyen, utoljára az 5-ösöm kopott… De már a 6s is szépen bírta, sőt…
-
Zozzer888
addikt
Hááát a mm pontossághoz szerintem ez kevés, meglepően jó de inkább centiben tudsz gondolkozni vele. (Legalábbis nagy terek esetén)
Bár nagyon részletes szkennelést még nem próbáltam.
Én épületgépészként használom, nekem a centi pontossággal már nagyon nagy segítség sokszor.Ez az az app: https://apps.apple.com/us/app/3d-scanner-app/id1419913995
-
Zozzer888
addikt
válasz
Törpilla1987 #2176 üzenetére
Szia!
Én egyetlen egy funkció miatt vettem a Pro-t, az a lidar. (Nekem munkához jól jött volna korábban és mióta megvettem már többször jól is jött). Menyasszonyomnak “sima” 16osa van, leírom hogy a neten leírtakon kívűl ami nekem plusz amit tapasztalok:
- 5x optikai zoom, de nem is így írom hanem inkább úgy hogy a 120 mm ekv. gyújtótávú lencse…zseniális, ezt nem gondoltam volna hogy ennyit ad. Régen sokat fotóztam DSLR-rel volt egy erős 6-7 évem sportfotósként, nagyon durva, hogy mennyire elszokott az ember telefonnal a nagyobb gyújtótávtól (meg hát nem is volt), én imádom ezt a “3. kamerát”. Úgy gondoltam néha jó lesz ha valami adattábla magasan van és nem látom de áh… “hobbi célra” is sokat használom, portrézni pl.
- 120Hz-es kijelző jól esik, ezért külön tuti nem fizetnék, mert nekem annyira nem érzékeny rá a szemem, az always on jól jön néha, de eddig csak egyszer kapcsoltam be 2 órára
Ja és a tudat jól jön hogy 0.2”-al nagyobb, amúgy a káva kisebb ténylegesen.
- Az akksi egy picit jobban bírja, pl legutobb egésznapos túristáskodás után a 16-al 20%al értünk haza, a Proval 30-al.
- zseblámpa jópofa, hogy irányítható a fénye, nekem jól szokott jönni, de szintén leginkább munkánál veszem hasznát.
Talán ennyi.(Ha combos játékokkal játszol akkor nem kérdés, hogy PRO, de ebben nem tudok okosat mondani, mert egyikünk se szokott rajta komoly játékkal játszani)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest