- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
Adatvédelemnél a fótókhoz másnál is van hozzáférése a Safari-nak?
-
Sasi001
senior tag
-
Sasi001
senior tag
válasz
Zozzer888 #3383 üzenetére
Az óránál csak a telekom-nál működik, és technikailag más a szám de ezt optimális esetben nem veszed észre.
Hasznos tudnivalók a MultiSIM használatáról HíváskezelésHívószám: A Fő SIM és a MultiSIM(ek) hívószáma megegyezik. Egyes esetekben a MultiSIM(ek) saját, egyedi (technikai) hívószáma kerül kijelzésre a hívott félnél.Hívásindítás: Bármelyik kártyáról tudsz hívást indítani, de egyszerre csak egy SIM-kártya lehet hívásban. Amennyiben valamelyik SIM-kártya foglalt, az előfizetéshez tartozó további kártyákon kizárólag segélyhívás kezdeményezhető. A fő és MultiSIM-ek egymást nem tudják hívni.Hívószámkijelzés: Hívás indításakor a Telekom hálózatán belül a Fő SIM hívószáma jelenik meg a hívott félnél. Előfordulhat, hogy egyes esetekben a hívott félnél mégis a MultiSIM technikai hívószáma jelenik meg. Ennek oka lehet a Telekom hálózatán kívüli technikai hiba, vagy egyes roaming partnerek hálózati képességeinek sajátosságai. (A név kijelzése a készülék beállításaitól függ, erről itt olvashatsz bővebben.)
-
Sasi001
senior tag
válasz
Zozzer888 #3374 üzenetére
Ez attól összetettebb , csak a telekomnál működik. Hiába más a szám ha nem viszed magaddal a telefont az óra átáll hálózatra, a rendes számodon hivanak és az órára érkezik a hívás. Pont ez a lényeg, hogy telefon nélkül működik. Vagy ha kikapcsolod a telefont ugyanez.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3360 üzenetére
Az jó, egyedül az nem tetszett, hogy olyan csillámos szivárványos volt a kijelző egy pár másodpercig mielőtt mutatta a fekete képernyőt a hőmérővel. Egyébként nincs semmi baja. Érdekes, hogy az órán (u2) sem voltam elérhető, elvileg kapcsolatban volt a telefonnal, pedig van benne e-SIM is.
-
Sasi001
senior tag
Más.
Ezzel most találkoztam először. Az autóban hagytam a telefont (nem volt töltőn) ami túlmelegedett. Szivárványos képernyő, utánna beállt feketére középen a piros hőmérővel. Hűvösbe raktam, körülbelül 10 múlva néztem rá, újra működőképes lett. (16pm) Forró bőr ülés, plusz a nap sütötte a kijelzőt. -
Sasi001
senior tag
Ac+ még mindig nem megy Magyar bank vagy hitelkártyával?
-
Sasi001
senior tag
válasz
sirokipatrik #3313 üzenetére
Nekem másnap már eltűnt.
-
Sasi001
senior tag
válasz
insyde5 #3255 üzenetére
Nem is a szélességével van gond, hanem a vastagsággal. Minél vastagabb, annál magasabb így a tok peremével szinte egy szintben van ami eséskor nem jó. Az esr-től (üveg) szerintem vékonyabb a spiegen ez fit így a tok pereme magasabban van. Nekem nem jött be az ESR armorite üveg.
-
Sasi001
senior tag
válasz
s.Oliv3r #3246 üzenetére
Vagy két csomaggal elszórakoztam (esr) de nem lehet úgy felrakni, hogy ne legyen valahol szivárványos szemből. Nem is értem miért nem lehetett volna 1 mm-rel nagyobbra gyártani és akkor a hasznos kijelzőn kívülre esett volna a széle. Sőt valamelyik úgy ment fel, hogy alul kétszer akkora volt a hézag, mint felül.
-
-
Sasi001
senior tag
válasz
Godfather #3238 üzenetére
Azért ahogy visszafordítva elkezded kihúzni, ott lesz egy éle ami azért karcolhat. Megtakarítottam előtte, plusz az öntapadóssal végig mentem rajta. Nem vészes karc csak én látom.
Forgatni kell, hogy megfelelően essen rá a fény csak akkor látható. Vékonyabb mint egy hajszál és pont húzás irányú ahogy a fólia kijön.
-
Sasi001
senior tag
Az létezhet, hogy az esr armorite üveg felrakásakor a fólia amit kihúzunk hajszál karcot rak a kijelzőbe? Észrevettem egy karcot persze forgatni kell a fénynél, hogy látható legyen, de felrakás előtt nem volt rajta. Most lecseréltem az üveget és észrevettem. Első perctől kijelzővédő üveg van rajta.
-
Sasi001
senior tag
válasz
PlayMax #3226 üzenetére
Oda írtam, hogy sorolhatnám. Telefon tokot is vettem gyárit 7.900 HUF. (16pm) Nevesincs gagyi kínai tokot mint említettem nem használnék. Ha neked jó használd. Az előállítási költség teljesen mindegy, de akkor se hasonlítsd össze a gyári dolgokat ismeretlen kínai csodákkal. Az hogy százszor jobb meg vicc.
-
Sasi001
senior tag
Gyári tok alza-n 8.600 HUF. ha érdekel valakit.
https://m.alza.hu/apple-iphone-16-pro-max-magsafe-denim-szilikon-tok-d12541439.htm?o=6
-
Sasi001
senior tag
Ha valaki használ Apollo ez fit kijelzővédőt, meg tudná mondani, hogy fekete keretes-e az üveg? (16pm)
-
Sasi001
senior tag
válasz
Foglalt név #3175 üzenetére
A felsorolt hibákból semmit nem tapasztaltam. (16pm)
-
Sasi001
senior tag
válasz
Godfather #3096 üzenetére
15pm-nál fekete keretes volt, inkább takarjon ki egy sor pixelt minthogy a szivárványt nézegessem. Elvileg most rendeltem az esr oldaláról ott fekete keretes full covert ír, de ha nincs fekete keret az sem baj csak nagyobb legyen az üveg. Elvileg teljes kijelzősnek írják.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Godfather #3093 üzenetére
Elvileg van. Az a baj a simával, hogy nem lehet úgy felrakni, hogy valamelyik oldal szemből ne lenne szivárványos. A harmadiknál sikerült úgy felrakni, hogy csak a tetején látom. Nagyon szűkre van szabva az üveg. Most rendeltem az esr oldaláról, elvileg fekete keretes full cover.
-
Sasi001
senior tag
Esr armorit fekete keretes-t ha használ valaki, jobban kiér a szélekre mint a sima? A tok nem nyomja fel? Utálom a széleken a szivárványosodást.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Foglalt név #3060 üzenetére
Apple dolgokat használok azokkal nincs gondom. Világ életemben iPhone-t használtam, ezért nem csábítanak az androidos dolgok.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Foglalt név #2974 üzenetére
Nekem a 16pm negyed annyira nem melegszik mint a 15pm. Szinte észre sem veszem.
-
Sasi001
senior tag
-
Sasi001
senior tag
válasz
Zsolt,72 #2824 üzenetére
Megtaláltam. Összerakják ahogy kéred, kamera gomb zafír, szerintem jó és jó az ár.
https://ryanlondon.com/collections/iphone-16-series-leather-case
-
Sasi001
senior tag
-
Sasi001
senior tag
-
Sasi001
senior tag
Én is úgy vagyok vele, hogy inkább egy gyári mint másból kettő de megértem, ha valakinek nem tetszik vagy nem jön be a gyári. Töltőnél is dobálja nekem a telekom cégre a kuponokat, 4.000ft-ba van egy töltőfej.
-
Sasi001
senior tag
válasz
kalmandi #2779 üzenetére
“mind ilyen
karl-guess tokok is” Ezek 2-forintot sem érnek százszor rosszabbak a gyári szilikon toknál. Gyári szilikont decembertől használom , hibátlan. Ráadásul nincs olyan tok, ami a kamera gombnál zárt. Engem zavar ha ott nyitott. Ilyen hiba volt a lányomnak is, cipzár csípte oda, akkor hiányzott belőle így egy kis darab.
-
Sasi001
senior tag
Majd ha aktuális lesz a csere akkor érdekel az ár addig bármi történhet.
-
Sasi001
senior tag
válasz
h_benjamin #2699 üzenetére
Akár lehet valami hálózat fejlesztés is.
-
Sasi001
senior tag
válasz
h_benjamin #2690 üzenetére
Se wifi se hálózat gond nincs nálam. (Telekom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest