- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
Csak az appokat kell újra felrakni ,jelszavakat is sok esetben tartalmazza a kulcskarika /icloud.
Esetleg ha nincs iCloud es fontos hang/jegyzetek / képek vannak azt pik pak lekapja a 3utools kábelesen egy gépre + tudja az ember a jelszavát mindenhova úgy gondolom.
Én is általában évente 1x ezt megszoktam csinálni ,még ha gond sincs ,általában fő verzióváltásnál mindig jól jön. -
Rob Rob
tag
Nem akarok belemenni a kamera értékelésbe, kb Bog véleménye, ami számomra helytálló azzal a kiegészítéssel, hogy az s25 ultra obiban jobb makroban a 16pm ügyesebb de ez nem ok a váltásra. Az üzemidő felhasználótól függ , nálam a Samsung egy kicsit jobban bírja de még ez sem fő indok. A szoftver most odaát stabilabb és nyilván mert robot, szabadabb és akinek szükséges többet is ad. Lehet hogy korán léptem mert az ios 19 jobb lesz de még akkor is itt a buta billentyűzet a buta tarcsázó és a sok kötöttség. De mégegyszer köszi az egész csapatnak mindent.  igen lehet, hogy rosszkor jöttem.
-
BogyóBP
addikt
A wipr az folyamatosan fizetendő vagy csak egyszeri alkalom? Valami azt a 7900ft körüli szuperkamera appot kiprobálta már? Az a budget flow a wallet el való fizetést követi vagy minden bankkártyás tranzakciót is? Van ugyan mobilbankom de hátha így átláthatóbb. ProCam - Pro camera 4900ft most, elég jónak tűnik akkár hosszú záridőt is lehet használni vagy nyitottat pl villám fotozáshoz állványról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest