- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
kbyte1024 #95718 üzenetére
Jó nagy kezed lehet (ami most nyilván előny).
Nekünk a meglévő 10,61" Lenovo tablet mellé érkezett most ez a 12,1" Honor.
(illetve a tesztben szereplő példány 5G-s, simes, bővíthető memóriás testvére)
Nekem kis kezem van, már 10,6-os méreten sem tudok rendesen játszani, mert nem érek el mindent úgy ahogy kellene. Ennek a Lenovonak is szuper hangja és gyönyörű képe van, ezért ez is leginkább Netflixezésre volt/van használva, és ugyanez a sors vár az újra is.
[kép] [kép]
Nem véletlen, hogy ha kifejezetten játékra veszi valaki, akkor a 9" körüli méret az ideális a gyártók szerint is.
Példa 1
Példa 2
Példa 3 -
cs.zs.
veterán
válasz
KovyZoly #95710 üzenetére
3,5 mm-es Jack-hiány miatt nem illik lemondani a kiszemelt példányról. Fillérekért kipipálható a probléma. [kép]
Ha a Honor Pad 9 5G-ről van kérdésed, szívesen segítek.
1 hetes a miénk, épp erről írtam a 95705 hsz-ben.
22.000 Ft-os Honor-kupon még 1 napig él a Telekomnál!! -
KovyZoly
tag
Hello
Tabletvásárlás előtt lennék, a régi Huawei MediaPad M5 Lite lenne lecserélve. Gyakorlatilag mára már használhatatlanná vált, azt akksija is elég gatya, de szoftveresen adja meg magát szépen fokozatosan. Ott kezdődött, hogy a Max egyik frissítésekor kikerült a támogatott készülékek listájából, de mostanra a Disney+ is csak kínlódik, rendszeresen lefagy.
Csak és kizárólag streamelésre és alkalmanként youtube-ra, valamint a gépre letöltött filmek nézésére használnám, semmi más nem fontos. Viszont 3,5-es jack szükséges.
Két konkrét készüléket néztem ki, a Telekomtól el tudom hozni őket, más beszerzési forrás nem érdekel.
Szóval, Redmi Pad Pro, illetve Honor Pad9 lenne, amit kinéztem, pro-kontra a két készülék esetében van?
Esetleg valami titkos tipp a telekomnál?Köszönöm
Szerk: úgy emlékeztem, hogy a Honor is tudja a 3,5-es jack-et, sajnos is kiesik
-
kbyte1024
veterán
Üdv,na kb 1 hete használom a Xiaomi pad 7 pro tabletet. Egy pad 5-öt váltott
-
cs.zs.
veterán
Sziasztok,
van ugyebár EZ a tablet, amelyet anno tech2 Laci is tesztelt, illetve itt a Mobilarénán is volt szó róla, pl itt. Akkortájt még Tech2 Laci is úgy tudta, hogy nincs belőle sim-kártyás - microSD-s változat, avagy nem jön ide.
A 8/256GB-os onlywifi változatban valóban nincs SD-kártyahely sem, de időközben megjelent/ideért az 5G-s simkártyás verzió 8/128GB memóriával, és ebben hibrid tálca van, fogad simet is + microSD-t is 1TB-ig. [kép]
Kapható pl itt, de ugyan miért venné meg ennyiért bárki, amikor feleakkora összegért is elérhető? Telekomnál is billentyűzetes tokkal, listaáron 117.920.- Ft, [kép] [kép]
és hó végéig bizonyos esetekben 22.000 Ft-os HONOR-kupon is elsüthető. Utóbbi a Telekom appban megtalálható. -
szimcsi
senior tag
Hello.
Megjött a samsung a9+ .
Első töltésnél kell valamire figyelni az aksi miatt, vagy csak feltöltöm 100%-ig és kész? -
Dr.NX
Topikgazda
Elképzelhető, a tesztből is ez rajzolódik ki:
https://www.gsmarena.com/poco_pad-review-2721p3.php -
Orlin
addikt
Xiaomi Poco Pad 256GB tényleg ennyire rosszul szerepel aksi ügyben?
Árukeresőn több komment is írja:Hátrányok
Gyorsan merül és a nagy aksi miatt lassan tölt, ha munka közbe van töltőre dugva, nagyon melegszik és 2óra alatt is kb. csak 50-60%-ig tudja felhúzni magát, egy gyorsabb töltés nagyon kéne, emiatt sajnos nem venném meg újra, a Xiaomi 120W-os töltéseket simán lehoz már, ha feleannyit tudna már jó lenne, de a 33w nagyon kevés.
Hátrányok
-egy tenyérrel már pont nem "fogható át" a nagy kijelző miatt, használatnál és hurcolásnál is hátrány,
-egy picit nehézebb a komfortosnál, de ahogy írtam úgy is otthonülős tab lesz,
-sajnos nagyon gyorsan merül és lassan tölt, legalább egy 67w gyorstöltéssel lenne optimális, de azt még a pad7-hez se engedi a gyártó csak a pad7pro-hoz... ez van.
Viszont azt vettem észre magának a rendszernek is kell egy ilyesmi kombó,
ha kicsit jobban belecsap az ember érezhetően elkezd "izzadni" de még pont nem akad meg semmi,
azt akarom kihozni ebből, hogy nem érdemes ez alá menni.
256os tárhely is már alap, bár pocopad-ból nincs 8/256 alatt, de a redminél belelehet futni gyengébbe, amit skippelni kell... , egyből lehúzott szűk 10gb-nyi frissítést, feltettem 2-3 játékot, és már hopp 50-60gb blokkolva.
Fő pozitívum; tudásához képest a legjobb ár/érték arányú tablet jelenleg a piacon, 80-90 ft. között zsákolható töltővel együtt, mikor ezeket a sorokat írom a redmi testvére -normális helyről- nincs 95e alatt és eleve töltő nélkül.
Fő negatívum; sajnos gyorsan merül, és lassan töltődik, szerintem mindkettő rossz optimalizálás ill. szoftveres korlátozás lehet, mert amúgy bazi nagy aksi van benne aminek bírnia kéne, a gyártótól pedig nem áll messze az ilyen butítás, h így tereljék a jónépet felfelé... valahol sajnos érthető, csak ugye nekünk, mint usernek szívás.
Magával a 33w töltéssel még nem is lenne kapitális baj, de a 10k-s telep miatt ez olyan mintha egy random telefont töltenél egy sima mezei töltővel, nagyon lassú, "magára" hagyva is kell 2óra mire feltölt, használat közbe jóval több, és mivel egy vicc félméteres kábel van hozzá, ezért 220ra csatlakozva csak a macera lesz, és sokat lesz csatlakozva........ tehát alap h kell egy hosszabb, gyorstöltést támogató usb kábel. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
szoporiz #95694 üzenetére
8-10" méretben jelenleg a legjobb ár-érték arányú az
Alldocube iPlay 60 Mini Turbo - EU raktárból 60 ezer FtSokunknak az elődje van meg, szerintem kiváló kijelzője van.
-
szoporiz
tag
Sziasztok!
Egy egyszerű kis tabletet keresek ahol a kijelző minősége lenne a legfontosabb.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-10 Minimum HD és IPS vagy OLED(oledért többet is rászánnék)
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? 80 ezer
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? Kizárólag microSD kártyán tárolt videók és képek megtekintésére.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Aliexpress, Banggood, Amazon, stb.) is opció? Itthon ha lehetséges de nem zárkózom el alternatív megoldásoktól sem.
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Csak újat.Nagyon köszönöm a javaslatokat.
szoporiz
-
beci
őstag
Sziasztok.
Adott egy 4-5 éves Xiaomi tablet,ami az utóbbi időben nem tölt "turbó" sebességgel. Csak nagyon lassan. A töltő jó, másik ugyanilyen tablettel megy vele a gyorstöltés.(gyári töltőfej és kábel)
Gyári visszaállítás megvolt.
Ötlet esetleg,hogy mi lehet a gond?
Köszönöm. -
kbyte1024
veterán
Na uraim rendeltem egy Xiaomi pad 7 pro cuccot. Majd referálok hogy muzsikál👍
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Sera26 #95675 üzenetére
Úgy látom ebből van egy 2025-ös kiadás (SM-X210RZAREUE), amiből valóban van 6/128 és 8/256 verzió.
https://www.samsung.com/hu/tablets/galaxy-tab-a/galaxy-tab-a9-plus-graphite-128gb-sm-x210rzareue/A 2023-asnak ez a modellszáma:
SM-X210NZAEEUE
Ebből 4/64 és 8/128 van.(Ebből a "ZA" a színkód, az változik a készülék színétől függően.)
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Lányomnak szeretnék vásárolni egy Samsung Galaxy A9+-t a 128 Gb-os verziót. Webshopokban kétféle verziót látok 6 és 8 Gb memóriával. Ez valóban igaz, vagy elírás?
Esetleg tudtok ajánlani megbízható beszerzési forrást, ahol a garanciális ügyintézés is korrekt ha szükség van rá? -
Dr.NX
Topikgazda
Ez is érdekes a jövőre nézve:
Circular economy: New law on more sustainable, circular and safe batteries enters into force
Starting in 2027, consumers will be able to remove and replace the portable batteries in their electronic products at any time of the life cycle. This will extend the life of these products before their final disposal, will encourage re-use and will contribute to the reduction of post-consumer waste.Erről eddig én sem olvastam, kíváncsi leszek hogy fog ez megvalósulni, mert azért ez nincs túl messze, de eddig egy ilyen eszközt (tablet, e-book olvasó) nem láttam még cikkben sem, telefonból is csak a Fairphone-t.
Azt hogy a világ többi részén mi lesz, nehéz megtippelni, bár pl. iPhone-ból sem csináltak külön lightning portosat.
A kínai gyártók, ahol nem az EU az elsődleges piac, vélhetően nem fogják összetörni magukat a környezettudatosság miatt. -
Dr.NX
Topikgazda
-
szimcsi
senior tag
Hello.
Most még keresgélek, mi lenne a megfelelő, de egyelőre samsung a9 128/8-as tetszik
Általában ezekhez vagy akár más tabletekhez külön kell megvenni a töltőt?
Ha igen, akkor mondjuk a samsung a52-es telefonom vagy más hasonló samsung telefon töltője is jó hozzá?
Csak mert most pont van itthon eggyel több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest