- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Snakeiboy #124893 üzenetére
Sajna én csak a Note 2-ről tudok első kézből infót nyújtani, az erős közepes. Kis jóindulattal négyes alá.
A Xiaomikat amúgysem a kamerájukért szeretik.A Letv a Kimovil szerint jobb, bár ott csak a 620-ast hozza. Mondjuk azt a telót multimédiára hegyezték ki, úgyhogy ha erre kell, akkor biztosan jobb.
Annak azért még nézzetek utána, mennyire használható az a teló out-of-box, mert ahogy én tudom, eléggé tele van kínai cuccokkal, nincs benne magyar nyelv, se Google Play.
-
-
Yag
tag
válasz
Snakeiboy #111657 üzenetére
Egy tipp. Ha beírod egy áruház kereső mezőjébe, hogy : notification led akkor kaphatsz rá találatot.
A telefon adatlapján is van egy sor ami az egyséb speckó képességeket írja. Erről tanuskodik ez a sor : Other Feature: Wifi Display, Message, Notification Led Light, VPN, Scheduled Power On & Off, FM Radio, Sound Recorder
Utána sorba rendezed ár szerint és kiválsztod milyen árkategóriában keresel telefont amiben van noti led világítás és örülsz mert találtál az üszven közül ami neked passzol. Vagy nem
) de az már egy másik történet
Egyébként meglepő hogy milyen sok telóban van értesítési led)
-
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
Snakeiboy #85652 üzenetére
...és ha rákeresel itt fent a tulajok mindig elégedettek vele, bár pont ez a modell még nem volt itt senkinek (vagy legalábbis nem mesélt róla senki)
(#85651) balazs1011
az aláírásában van 1 link egy árlistára, amiben van hozzá egy gmailes cím, + ugyanott van a QQ messengeres kontakt hozzá, de azonnali válaszra ezeken se számíts. -
haris
őstag
válasz
Snakeiboy #84547 üzenetére
Ezt találtam a Doogee DG310-ről
Főleg a kamerája csapnivaló.Én is ez és a thl T6s között tanácstalankodom, de most azt hiszem inkább a THL -
csendes
addikt
válasz
Itt [link] van néhány hozzászólás a DG310-ről hollandul. Röviden:
(+): jól néz ki, szép színek, megfelelő fényerő, jó látószög, WiFi príma, GPS náluk jól működik, olcsó.
(-): időnként az új gesztusok (gestures) nem működnek (pl. ujjal betűt rajzolva a képernyőre indítható alkalmazás), YT videó kicsit akadozott, hibák az angol és holland fordításnál, egy ismeretlen kínai alkalmazás előre telepítve, az akku 3 óra képernyőidő után egy napon belül lemerült. -
TedThomas
aktív tag
válasz
Snakeiboy #84558 üzenetére
Akku olyan átlagos. Nem rossz és nem is kiemelkedő.
3-4 óra kijelző időt lehet vele csinálni simán.Talán ezen a képen látszik legjobban: [link]
Reggel elindultam és amikor hazaértem még volt benne telefonálásra való (nincs töltőm a kocsiban).
Ebbe benne van 2,5 óra képernyő, 1,5 óra navigáció, 1 óra útvonal rögzítés, 1,5 óra spotify, folyamatos mobilnet használat, emailek, telefonálások útközbe.Lehet hogy lehetne valamivel javítani a GPS-en de semmit csináltam vele csak bekapcsoltam azt ment.
Nem precíziós eszköz de nem tévedtem el vele -
aytukabozs
addikt
-
TedThomas
aktív tag
válasz
1 hete használom a THL T6S-t és nekem nagyon bejön. Azért az árért nagyon megérte.
A képernyője szerintem teljesen vállalható.Csak a menüben fura kicsit, mintha mosott lenne vagy ilyesmi.
De ha böngészel, játszol, könyvet olvasol nem érzed hogy csúnya vagy ilyesmi.
Mintha még a képernyőmentéseken is látszana a menünél. Valószínűleg a kisebb felbontású ikonokat használja.Képernyő mentések, képek: [link]
Kissé "jobbra húz" a GPS de végül is oda találtam mindenhova ahova akartam, nekem megfelet: [link] [link]
A kamerájától nem kell sokat várni. Van azt annyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iGO Primo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest