- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
han_lev #133521 üzenetére
Feketében szép. Ott nem látszik az az otromba keret.
Csak nézzük meg a fehéret, hogy egy flagship modell, és egy R3S-nek kisebb a fekete kerete, mint annak.Nekem is fehér Mi4C-m van, elől fekete, hátul fehér. Azért is vettem ezt, mert kicsit hajaz nekem a kinder pingvinre, és az a kedvenc csokim.. Ha annyi pénzem lenne, mint amennyit elköltöttem kinder pingvinre, újra elkölteném.
-
válasz
han_lev #132948 üzenetére
Pedig női kézbe, vagy olyan nem túl nagy "mancsú" férfiembernek, mint én is, hidd el a 4,5" bőven elegendő. Ami volt Amoi N828-am, teljesen jó volt (4,5").
Aztán (pontosan az általad ecsetelt, beszerezhetetlenség végett), amikor eljött az idő a lecserélésre, vettem egy 5"-os Elephone P4000-et. No itt már a készülék fogása már érdekesebb volt, de megszoktam.
Aztán amikor ezt is cseréltem, akkor merjünk nagyot álmodni alapon, vettem egy Ulefone Tiger-t (5,5"). Na ez már nálam majdnem a tablet kategória! Esetlen a tartása, szó szerint nem egy-kezes. Oké, netezni, levelezni, sms-t írni könnyebb rajta, de "kilóg" a zsebemből, és szégyen, nem szégyen, már 2x sikerült elejtenem... (Bocsánat, 3x: egyszer meg a zsebemből hullott ki, még jó hogy a tok amiben tartom, az hellyel-közzel megvédte.)
Szóval lenne létjogosultsága a normális vassal szerelt, de 5" alatti készülékeknek is.
-
Z_A_P
addikt
válasz
han_lev #132476 üzenetére
Valahogy igy sejtettem sajnos.@tobbiek: hoppa
Lehetőség van egyes alkalmazásokat duplán futtatni az EMUI 5.0 alatt az app twin segítségével. Így például Facebookból, vagy WhatsAppból is használhatunk két külön fiókot egymás mellett. Ez a funkció csak az EMUI launcherrel fog futni.Ezt probalta mar valaki? Hogy pl egyik Whatsapp sim1 szammal, masik sim2 szammal, es megkapod mindketto uzeneteit, meg attol fuggoen melyiket inditod jol elkuldi?
-
Ájvé
veterán
válasz
han_lev #132410 üzenetére
Na igen. Volt nem is olyan régen, hogy nyomkodtam a telefont és egyszer csak kegyetlenül belassult. Kiléptem az alkalmazásból és látom vagy 10+ db appot kezdett el teljesen automatikusan frissíteni a playről. Le is tiltottam, majd ha engedem frissít és kész. Persze ha mai csúcs telefonom lenne, lehet észre se vettem volna mi folyik a háttérben és kilépés után értesítéseket látva tudatosult volna bennem. Nyilván akkor nem is érdekelt volna, hogy frissített csak töröltem volna az értesítéseket és kész.
Én csak pepitában írtam le néhány példával ékesítve ezt a folyamatos fejlesztés dömpinget, nyilván még sok mindent fel lehetne hozni példaként. Talán az akku a kivétel, na az nem fejlődött semmit az elmúlt 10 évben, csak nagyobbat pakolnak a telefonokba. -
tibcsi0407
félisten
válasz
han_lev #132397 üzenetére
Ez így van. Bár megmondom őszintén, hogy nagyon hosszú idő óta a V9 az első telefonom, amit nem szeretnék lecserélni.
A SoC erőre visszatérve még annyi, hogy szerintem egy Snapi 810 is mindent elvisz, pedig nem mai darab már. Nem fejlődnek a mobilalkamazások olyan léptékben, mint a hardver.
810 fölött már bármelyik SoC elég, inkább a többi komponens dönti el, hogy a telefon megfelelő-e, vagy nem. -
tibcsi0407
félisten
válasz
han_lev #132392 üzenetére
A kamera nem csak a szoftver miatt jobb, pontosabban nem csak az alkalmazás miatt. Rendszer szinten sokkal jobban van optimalizálva.
A Mi6 sajnos sosem lesz ezen a szinten, ezt bátran ki merem jelenteni.
A csúcs-SoC-vel kapcsolatban pedig annyit kérdeznék. Mi az, ami jól fut a Snapi 835-ön, de a Kirin nem bírja meghajtani? (pedig a V9-ben 2k-s kijelző van, nem csak FHD) -
trebrona
nagyúr
-
Killerlaca
senior tag
-
peestike
senior tag
válasz
han_lev #118565 üzenetére
köszi a hozzászólást! valójában csak az kell, hogy stabilan menjen a rom, meg legyen magyar, mert nem baj, ha a használt appok beszélik. szóval romnál az lesz max, ha a gyári nem jó, akkor lesz/legyen mire cserélnem.
árkategória nekünk az 50k HUF, mert az én v5öm is lassan cserés. nekem meg szinte tuti a note 2, nekem kell a root feltétlen a nem használt/fölösen futó appokat én nyírom azért.
nekem nem szempont a b20, meg a kamera, asszonynak azért a kamera legyen inkább használható kategória.
ja, nekem gps kell jó. -
Ájvé
veterán
válasz
han_lev #112063 üzenetére
Xiaomi teljes nevén
Igen, ilyen extrák mint ujjlenyomat olvasó nincsenek, nem tudtam, hogy ilyen jelentőséggel bír nálad. NFC is hiányzik. Nyilván ilyen téren nem versenyezhet vele, mint kamera is gyengébb. SoC és hardver viszont adott, akku 3060-as, ami elég jó, bár üzemideje nem olyan nagyon jó (szoftveres optimalizáció hiányzik talán, de ha ezen múlik javulni fog), persze azért átlagot simán megüti így is.
Lesz hamarosan magyar lokalizált ROM, hazai támogatás nagyon jó. -
Ájvé
veterán
válasz
han_lev #112059 üzenetére
MX5 Pro ha három közül lehet választani. Kamera is ebbe lehet a legjobb, persze tesztek tudnák bizonyítani. Minden esetre hardveresen messze a legjobb ezek közül.
MX5 a legolcsóbb, de szerintem az is nagyon drága. Ugyan ezzel a SoC-al a Xiaomi Note 2 fele ennyibe kerül (persze a kamera rosszabb benne, de még is fele annyi). -
junkpod
veterán
válasz
han_lev #100049 üzenetére
Dehogy vagy bunkó, mindenki úgy éli az életét ahogy neki tetszik és nincs két egyforma ember. Amit írtam az az én szokásom, lehet másé is hasonló de nem minősítés.
Amúgy az atiranyitas esetén bejon a másik sim hívás is csak fizetős lehet...
(magánvélemény a kobon: életem párja meg soha nem mondott olyat telefonban ami ne bírt volna meg ki akar egy napot is... -
-
KTU
addikt
válasz
han_lev #100032 üzenetére
Már ki volt tárgyalva párszor .
De amúgy meg ha ingyen beszélsz 1. sim-en az ahhoz tartozókkal,
és szintén ingyen beszélsz 2. sim-en az ahhoz tartozókkal.
Akkor hívd vissza Őket.Engem sokan keresnek (céges, egyéb, akármi), és
1 hívás közbe bejövő hívás, nincs olyan fontos, mint akivel épp beszélek.
Mindig az aktuális hívó/ügyfél a legfontosabb.
Majd utána visszahívom.De ha neked azért kell duálaktív hogy ne legyél papucs,
egészségedre.szobakutyánk megelőzött
-
aytukabozs
addikt
válasz
han_lev #100032 üzenetére
Na jó, de nem mindenki papucs.
Átirányítva hív, szépen becsörög, és ha asszonyka fontosabb akkor szépen elnézést kérek és kinyomom az aktív hívást majd visszahívom az anyjukot.
Ha meg az aktuális hívás fontosabb, befejezem azt és utána telózok haza.
Tanulékonyak ezek a fehérnépek, hamar megszokják mi a dörgés. -
cs.zs.
veterán
válasz
han_lev #94724 üzenetére
Telefonfüggő is ez. Volt a nyáron LG L7-II a családban, ott a gyártó által feltüntetett 4GB a valóságban összesen 1,78GB-ot jelentett, ami pikkpakk meg is telt, és csókolom. Hiába pakolgattuk SD-re amit lehetett, megtelt az 1,78 giga... döbbenet.
Csodaszép (fehér) telefon volt, kitűnő fényképezővel, ezt a részét imádtuk is, de nagyon hamar ment a háztól ... -
XM-L T6
tag
válasz
han_lev #53652 üzenetére
Van rajta 2 db kínai app. Nem tudom micsoda de letiltottam az alkalmazásoknál, így az ikonja sem jelenik meg az alkalmazások között.
Szerintem ha S4 klónt akarsz akkor csak az No.1 S6-ot vedd. Volt már egy S4 klón a kezemben, ami a fastcardtech-től jöhetett, mert 2GB Ram meg ilyen értékek voltak benne. A home gomb lötyögött, szóval nem volt meggyőző. Ezzel viszont nincsenek ilyen gondok. Olyan adatot mutat antutu ami tényleg az eszközben van.
Azóta is jól működik. Céges kártya is benne, ma 160 percet beszéltem bluetooth-on és még 41% az akksi.
Kamera szerintem nem a legjobb de használható.
-
ctibor
senior tag
válasz
han_lev #53471 üzenetére
A TCL 950 / Alcatel Idol X (ugyanaz a telefon) kamerája nagyon-nagyon jó!
A minap Prágában voltunk egy pár napot és elfelejtettünk digitális kamerát vinni. Akkor volt egészen új az Idol X-em, megpróbáltam ott fotózásra használni és kiderült, hogy teljesen jó, színhelyes és éles képeket gyárt! Egyébként 13 Mp-s (bár, mint tudjuk, ez önmagában nem sokat jelent).
Találomra megpróbálok egy képet mellékelni.
(csak a linket tudom, maga a kép túl nagy a beillesztéshez)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest