Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
válasz
woodworm
üzenetére
Egy R216-Z-t használok, tudja az összes használatos frekit
színes leddel jelzi a használt kapcsolati sebességet, de a környékünkön sehol se lép fel az LTE hálózatra -
svgyula
addikt
válasz
woodworm
üzenetére
Szia! Nekem soha nem volt rá szükségem! Valószínűleg nem is lesz! Mindenhol van "villany". Ha pedig valami nagyon extrém helyre készülnék akkor inkább csak ilyen jöhet szóba Ezzel bárhol lehet tölteni a telót.
Beg: ez mi nem értem "chemtrail"? -
hevizms
addikt
-
keszo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i3-7G I 8GB I 128SSD + 1TB I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem szúrásnak szántam. Bocsánat. Ajanlani tudsz vmit a kérdésemre?