- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Yettel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
én csak a meizut fikkantotam le...de azt lehet nem ? az má az enyimé ehehehe
gipsztigris: olvasd el figyelmesen és akkor tudni fogod melyik lenovo ról van szó...
szerk ..jah értem mire célzol...nem a lenovót fosh oztam le hanem úgy általában a kinaiakat...nah csak tisztázzuk a végére...
ennyi.. -
janaman01
addikt
_ szubjektiv........-------lenovo P70-A, rooted and loved
_szubjektiv .......-------ha rám hallgatsz fosh az összes :D
én még kettőt se egyszerre...max ha képet nagyitok..
ja ez nem az én véleményem nekem nincs K lenovóm..csak olvastam egy fórumban gondolom hátha segit a döntésben
-
aytukabozs
addikt
Tetszik a koncepció, UMI-ék Rootjoy-ánál (amit ez a cikk is említ) is az volt az érzésem hogy európai vásárlóként ez elégnagy előrelépés a pár éve még szinte support nélkül működő cégek esetében...
(#102018) b0bcat,
azért fogalmaztam úgy hogy "van akinek az elephone/cubot/doogee/stb még mindig nem brand", az én előző telóm egy UMI volt
(#102019) junkpod
Igaz nem volt kitétel, de azért belinkelt a kérdező 2 Lenovo telefont, igaz utána meg hozzátett egy ZS brand árcímkét... -
Silberpfeil
csendes tag
Hm...
Érdekes, hogy egy ekkora kijelzős mobil, és mégis ilyen limitált képességű...
Igo, skype, viber szerinted menne rajta, vagy ez is letérdelne, mint a Samsungom?Megfordítom a kérdést, mielőtt még az agyára megyek mindenkinek a mezítlábas telefonok linkelgetésével: 2015-ben milyen képességű mobilt vegyek, hogy ne vágjam azonnal a földhöz, ha egyszerre fut majd rajta két app, vagy kapok navigálás alatt egy bejövő hívást?
A Samsungom pl. a navigálás alatt bejövő hívást úgy reagálja le, hogy a lefagyásából csak egy akku kiszedés után lehet felébreszteni...
-
Silberpfeil
csendes tag
Őszintén szólva tényleg sajnálom a mobilra a pénzt (nem érdekel annyira, illetve 24 hónapot élő fogyóeszköznek tekintem). Mindenesetre ha nem lehet fapadosban stabilan működőt találni, akkor persze átgondolom az elméletemet... A lefagyástól megőrülök...
http://www.aliexpress.com/item/Original-lenovo-A399-MTK6582M-Quad-core-Phone-1-3GHz-512MB-RAM-4GB-ROM-Dual-Sim-android/1988699994.html
Ezt is elfelejthetem, ugye?
-
aytukabozs
addikt
Az mindegy hogy ebben intel van nem mtk?
őszintén szólva én még a snapis telóra sem bírtam feltolni a fordított romot,
(mondjuk nem ástam bele nagyon magam, csak lefordíttattam és megpróbáltam rászuszmákolni, sikertelenül, sajnos nagyon kevés időm van mostanában telókkal játszani :/)szerk.:
Meg volt valami hiszti a magyar fordítással is, mintha törölve lett volna...(?) -
include777
aktív tag
Nem is az index szakmai hozzáértéséről v nem hozzáértéséről szólt az offom, hanem ennek hatására vettem a fáradtságot és lenyomtam az esetet, ami talált egy olyan rendszeralkalmazást, ami másnak adja elő magát, amúgy nem volt indítható az adott app
root uninstaller leszedte, mivel a telefonom rootolt, és ahogyCappa Mester
tanította 3 mentés 3 külön helyen
ha gond van, akkor vissza tudok állni.
Amúgy genya módon írtam a leagoo supportnak, hogy ilyet talált a telefonon az eset, én tuti nem telepítettem, mert annyira részegre még nem ittam magam, hogy egy szépítkező appot akarnék is telepíteni.
Várom a válaszukat -
Én a Kingzone N3 Plus-os változatát vettem Kínából, tehát a simával nincs személyes tapasztalatom, de utólag utána olvastam kicsit... Szóval:
- min 2000 mAh
Ez rögtön bukó, lévén a Kingzone imád hazudni az aksi kapcsán! A sima N3-ban és a Plus-osban is jó ha 1800-as az akku!
- jó fényképező ( mivel ez szubjektív és nem mindenkinek fontos ezért kezeljuk rugalmassan ezt a feltételt)
A rugalmasság az nagyon fontos!
- a kifutó termékeket hagyjuk
Mivel már meg van az utódja, így szerintem a sima N3 kifutónak számít. (Szerintem.)
-
-
-
rizso
addikt
Akkor túltárgyalva
Egyébként most már nagyon hajlok afelé, hogy akár 5-5,5"-ig is elmegyek, ha viszonylag kompakt a ház. Talán még mindig jobban elfér a zsebemben, mint az S4 Zoom meg egy Nokia E72 (mondjuk attól azért parázok, hogy nem tudom majd kezelni a hétköznapok során, néha már a 4,3" is kényelmetlen).
-
Teki1986
tag
Inkább a divat és a trend haladt el.
Nem szeretem, ha a telefon kitölti az egész zsebemet. Ahogy fejlődik a technika minden egyre kisebb lesz, kivéve a mobilok.
Ezt a Doogee Turbo Mini F1-t megnéztem, nem tűnik rossznak.
Milyen oldalról érdemes beszerezni mondjuk?Esetleg van 4,5 coll kategóriában más versenyző is?
Köszi a válaszokat!
-
törölt tag
Ok valoszinu igazad van, nem sok rendelesem volt meg toluk, en nem tapasztaltam nagy csuszasokat. Igaz figyelembe veszem, hogy ezek a webshopok hat khmm ugy tudom elkepzelni Odonke ul otthon felveszi a rendelest es elkezd rohangalni hogy beszerezze. Ha siet hamarabb adja postara, ha kimerult akkor setalva lassabb a beszerzes. De tinydeal tobb mint egy hetig levelezett velem, hogy nagyobba kuldjem a paypal befizetest mert nem latja elolvasni a rendelesem, a mixeshop ami regebben maga az Isten volt csunyan atcseszett nem egy embert. Ugyhogy aszem kijelenthetjuk megbizhato webshop hat hogy is mondjam ... Talan az EU housok nem kamuznak a keszletrol, mert nem tudjak elhuzni az idot. De ebben sem vagyok biztos.
-
Mercutio_
félisten
-
ÁrPi2
senior tag
A linkelt hir alatti kommentmezőben lengyelek a lengyel hazában szintúgy a különös o+o árképzésre
fogalmaznak meg kritikus észrevételeket..." 299 EUR * 4,12 = 1231 PLN. OnePlus makes the phone 1449 PLN, which is 350 EUR. You must be fucking joking. "
" Exactly my thought, OnePlus you seriously need to look into Polish pricing, the price tag is one of the main factors for me and many others, and +50 EUR isn't something minor. "
etcetc. Mondd szépen hangosan: Ez nem az O. hibája
Azt fontolgatom hogy Angliából kell rendelni ha szállítással is ott olcsóbb ...
-
kmisi99
addikt
azt gondoltam is a mérete alapján. És ha esetleg azt mondom hogy halott? Még ha rakás szar is az akksi azért mégiscsak bírjon már ki egy napot. Nincs is komolyan használva. Egy tanár ismerősömé. nap közben ugye tanít nincs sok ideje nyomkodni mégis mire hazaér iskolából már töltheti!
-
Vámbiztosításra felszámol 39$-t.
Ez akkor jelenik meg ha továbblépteted. Plusz kérnek egy olyan dologért pénzt, amit ha régen megírtál nekik, akkor úgy küldték / sample pack... not for sale.
Véleményem szerint pedig már nem új készülékeket árulnak a P780-ból, hanem manufacturer refurb.-osokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Vicces képek
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Spórolós topik
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest