- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
Dluinet #101361 üzenetére
"Üdv,
5" vagy alatti telefont keresek, 25-35e Ft közötti kategóriában, jó kamerával.
Tudnátok valamit ajánlani, lehetőleg ismert márkák közül? (xiaomi, Lenovo.stb)"Válaszoltam is...más is...ajánlottak is.....a kitétel a jó kamera volt ha jól értelmezem nemde?....
Végülis a niburu is ismert
Döntsd el mit akarsz és utána kérdezz...ne össze vissza kapkodj... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Dluinet #101341 üzenetére
Ezt attól kérdezd aki használni fogja!!Mire fogja használni? Bőngészés, FB, FB messenger, Viber... ha ezek közül 3 rendszeres használatban van, akkor lehet, hogy elkéne gondolkodni a 2 giga ramon, főleg ha hosszabb távra tervezel. Én személyszerint sosem vennék telefont 2 giga alatt, de ez az én fétisem, én azt vallom minnél több annál jobb.
Most nem mennék bele az android ramkezelésébe, hogy hogyan működik, ha nem gond.
Viszont vannak itt olyan kollégák akiknek adok a véleményére és vígan elvannak az 1 gigával is... Tehát ez is felhasználás függő normális esetben.
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
Dluinet #101328 üzenetére
Ennyi az össz kitétel?
Max. 5 coll, és jó fotóapparát?A ZTE V5 5 collos, de az egyik legkisebb készülék ekkora kijelzővel,
chigonnál (is) már csak a kistesó van, magyar áfa elkerülős fedexes küldéssel 138$.
Ha a HW elég akkor mindenben tudja azt amit keresel.(ez a gyári app, külső alkalmazásokkal még jobb képeket csinál.)
(#101330) janaman01
Há' mé'? Há' nem?
Há' de!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged