- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ok valoszinu igazad van, nem sok rendelesem volt meg toluk, en nem tapasztaltam nagy csuszasokat. Igaz figyelembe veszem, hogy ezek a webshopok hat khmm ugy tudom elkepzelni Odonke ul otthon felveszi a rendelest es elkezd rohangalni hogy beszerezze. Ha siet hamarabb adja postara, ha kimerult akkor setalva lassabb a beszerzes. De tinydeal tobb mint egy hetig levelezett velem, hogy nagyobba kuldjem a paypal befizetest mert nem latja elolvasni a rendelesem, a mixeshop ami regebben maga az Isten volt csunyan atcseszett nem egy embert. Ugyhogy aszem kijelenthetjuk megbizhato webshop hat hogy is mondjam ... Talan az EU housok nem kamuznak a keszletrol, mert nem tudjak elhuzni az idot. De ebben sem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest