- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Járókeret #99779 üzenetére
első androidos telefonnak, még 2-3(több?) évre tervezve is, simán vannak vállalható telefonok 150-160$ környékén...
Honor 3c (Huawei)
ez pl.itthonrólstb...
szerk.
(#99782) Járókeret
szerintem is -
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Járókeret #92761 üzenetére
Pont előtted beszéltek a Lenovo A328-ról. Az áráért korrekt telefonnak néz ki. A "hülye vagyok" boltban elvileg ki is van állítva és meg is tudod nézni/fogdosni.
-
-
MrChef
aktív tag
válasz
Járókeret #91705 üzenetére
A Kínából történő telefonvásárlásnak vannak kockázatai. Hol kisebb, hol nagyobb. Ha Kínából rendeled, a készülékre plusz terhek rakódnak, ha EU raktárból, azt elvileg megúszod (én is nemsokára rendelek EU-s raktárból), a garancia megint más dolog. Van, akinek nem volt problémája, más a magyar postával szívta meg, szintén más pedig a kínai mellébeszélős szopórollerre került, ha jól veszem ki a hozzászólásokból.
Mivel nem akartam volna 80-100ezer Ft-ot telefonra költeni, csak kb. 40-et, kockáztattam és jól jártam (THL W200S). Édesapámnak is rendeltem egy telót (Jiayu G2F), az is tökjó. De járhattam volna sz@rul is. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest