Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz dokee78 #126306 üzenetére
Igen, hivatalos Global Developer ROM teljesen magyar (Crowdin projektben került bele a fordítás ami a mai napig megy is, szóval jövőben is lesz magyarosítva).
Igen, elég jelentős különbség van köztük, magasabb CPU órajel és erősebb GPU.
Semmit nem tudni további B20-as Xiaomi készülékekről, mivel már hivatalosan jelen vannak eúrópában ezért várható a portfólió bővülése, de semmi konkrét információ nincsen.
Van B20-as Redmi Note 3 Pro is.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz dokee78 #116983 üzenetére
Újabb hírek a Bluboo Xtouch telefonról!
A fentebb említett melegedés megszűnt az utána említett laucher kikapcsolása után. Normál lett, nincs melegedés, nincs kikapcsolódás. Normál aku használat.
Ma elvittem egy órára teszteltem a GPS. Egy óra alatt 100%-ról 75% merült. Mentem Városban, M0, Duna mentén Szent Endre, majd a hegyen át Visegrádra. nagyon gyorsan talált jeleket és pontos volt a helymeghatározás. Sarkok, kereszteződések hegyi mellék utak bekötése,stb.
2 sim kártya helyén van egy 2 éves dominó net sim kártya de még nincs aktiválva.
Eddig meggyőzött, nincs semmi baj vele. nagyon gyors a wifin a net kapcsolat, gyors az oldal megnyitások, gmail betöltése pillanat műve, a PH oldalak is gyorsan válthatók. stb
Ha majd átrakom a saját sim kártyámat akkor jön a következő beszámoló.
Játék téren semmit ne várjatok tőlem.( kártya, sakk, malom. )Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz dokee78 #116983 üzenetére
Most kaptam szerdán meg, egyelőre tesztelés alatt van.
Tegnap volt egy érdekes esetem este 95% féltöltésnél semmi piszkálás alatt le volt téve és reklám alatt kézbe véve meleg volt a hátulja. Néztem az aku használatot semmi különöst nem találtam. Többször megnéztem de nem értettem. Aztán éjfél előtt kb 85% aksinál letettem és éjfélkor hallom, hogy zizzen vagy 3x és kikapcsol. Akarom vissza kapcsolni de semmi cufla. Töltő rá és alig akarta felvenni a töltést, párszor zizegett majd 1 perc után elkezdte a töltés venni.Közbe volt iktatva egy mérő eszköz.Elkezdte 0-ról tölteni de, hogy mitől vesztette el a benne levő 85% töltöttséget? Olyan volt mintha lemerítő funkció dolgozott volna benne. rajta volt egy TSF Prime, de ezt most lekapcsoltam ma reggel és azóta 58%-ra ment csak le pedig igyekszem nyúzni és nincs hatul melegedés.
Ja és amennyire vártam rá, (hogy kedvező áron meg tudjam vásárolni) első kézbevétel csalódás volt a fém keret nincs eléggé eldolgozva kellemetlenül vágó érzést tapasztalok.
A régi THL T11 telóm fogása 100X kellemesebb.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
aytukabozs
addikt
válasz dokee78 #103061 üzenetére
(amúgy szvsz csak 1 dolgot kellene tenned, megmásfélszerezni a büdzsét,
azon az áron már nagyobb gyártók, kevésbé kompromisszumigényes készülékei is szóba jönnek.
Az aggódás valahol természetes, de ha kicsit beleolvasol az itthon kapható sláger brandek topicjaiba akkor rájösz hogy felesleges, mert ezek is meghibásodnak és sok esetben a garanciális ügyintézés leagalább annyira idegtépő mint kínába küldeni a cájgot..(nem beázott készülék garanciából kizárása beázásra hivatkozva, több hónapos szervizelések, stb...))[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
beg
veterán
válasz dokee78 #103034 üzenetére
Azt nem tudom, de már lassan vöröset látok a hosszú napokon (héten) át tartó kínlódásodon. Értem én, én is kerestem már pár telefont, de eddig egyikre sem görcsöltem rá így. Vedd meg, vagy ne vedd meg, de minden csavarját megvitattuk már mindkét telefonnak. (Másik topikra (szenzor kérdés) is vonatkozik.)
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz dokee78 #102972 üzenetére
Jól beszél a "kék vakond" kolléga. Kicsit túl aggódod. Biztos vagyok benne, hogy azért van mert jól akarsz dönteni, de hidd el már elég alapossan körbe jártad mind2 őt!! Ha lesz valami nyűgjük az már csak használt közben fog kiderülni.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
beg
veterán
-
petrosilov
tag
válasz dokee78 #102919 üzenetére
Karcsú? Nem tudjuk. Majd kiderül. Sok ember megveszi, mert szép, kívánatos telefonnak látszik a képen, majd jönnek a tapasztalatok előbb utóbb.
Egyébként nekem is tetszene, de még nem veszem meg. A német webshopban 13-án lesz készlet, onnantól lehet eu forrásból megszerezni. Ha felkapják a népek lesz teszt, lesznek fórumos vélemények és el lehet dönteni, mit vállalunk be vele. Most még nem.
-
-
veterán
válasz dokee78 #102858 üzenetére
Nem hiszem, hogy akkor is megvennék.
Ha ráírják, hogy 8MP, az akkura meg kisebb (valós) értéket írnak, akkor az egyszeri vevő azt mondja, hogy ilyen vagy hasonló áron kaphatok olyat is, ami már nagyobb akkus, nagyobb felbontású (még ha a másik hazudik is), és akkor inkább azt veszi.
Tipikus közlegelők tragédiája az egész - ha egy elkezd hazudni, a többi is megy utána, ami aztán már öngól lesz..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Upo
addikt
válasz dokee78 #102817 üzenetére
Hammer vs P6000 vélemény itt.
Összefoglalom: az arcnak van mind a kettő, azt írja hogy a hammer sokkal sokkal minőségibb, nagyon jó a build quality. Mondjuk érzetre biztos jobb lehet egy egy darabból készült alu vázas telefon (hammer) mint egy műanyag (P6000). A P6000 lollipop elég béta, szenzor bugokkal, szoftver hibákkal. Ugyanabban a topikban írja az UMI Italy hogy a Hammer lollipop az utolsó simításokat kapja, május első hetében kiadják, csak figyeljük a naptárat! Az emberke egyébként csinált TWRP 2.8.6.0-t a hammerre.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Slukkica
őstag
+1 az Elephone p6000 melett
Amit feketének árulnak az metál szürke és szerintem nagyon szép és elegáns valamint igen jó az anyag használat. Szoftveresen jól eláttot készülékről van szó. (Elephone KK és Lollipop, CM, Miui, FlymeOS, EMUI, Zopo UI)
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
petrosilov
tag
Hehehe én majdnem ugyanitt tartok, nekem a Hammer, a Doogee F1 meg az Elephone G2 van még a kosárban.
Hammerre ez, meg ez van egyelőre. No meg a diótörős videó.
Kínai telefonügyileg nincs tapasztalatom, de láttam már neves műszaki cikkeket pár hónap után elhalálozni és nevetleneket évtizedekig működni, no meg (gyakrabban) fordítva is. Akár még jó lehet ez a diótörő kalapács, de ezt senki nem tudja. Ha a (bármelyik szövegszerkesztővel tíz másodperc alatt átírható) weboldal állításait nézzük, azok nagyon szimpatikusak, tetszenek, sőt ez alapján azt is mondhatom, hogy ez nekem kell. De hogy a gyakorlatban nincs-e valami gixer, fagyás, idegesítő szoftverhiba, vagy csak egy gyengén, megbízhatatlanul felépített elektronika, esetlegesen tervezési hibával társítva. No azt meg innen jó messziről nem tudjuk -akkor sem ha megjelenik egy száz pontos teszt valahol. Feltételezzük, hogy nincs ilyen, de ki állíthatja ezt - aki már fél éve használja maximum az. Na ezért bonyolult ismeretlen dolgokat vásárolni.
-
-
-
janaman01
addikt
válasz dokee78 #102631 üzenetére
itt találsz pár valós képet sreenshot ot az elfánt 6000 röl...
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Rick4
félisten
Nézegetem ezt az Elephone P6000-est, de ahol én venném, (usa) ott nincs feltüntetve a 800MHz-es sáv, a gyártó oldalán viszont igen. Létezhet, hogy az usába olyan gyártanak- szállítanak, amiben nincs benne ez a sáv, vagy mivel az amerikaiak számára érdektelen, szimplán kihagyták a leírásból?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
aytukabozs
addikt
jaja, a 2 utolsóban még 6592 van, azok 'öreg' 32 bites MTK-k
50k körül nincs jobb tippem, 200 körül vannak olyasmik amik miatt fontolóra venném hogy cseréljem a mostani telómat.
De én a fent ajánlottak közül max a xiaomit vagy a coolpadot venném, gyáva vagyok a B (c,d, zs) brandekhez
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz dokee78 #102626 üzenetére
Feltörekvő cég ők is mint az elephone,
ami ellenszenvessé teszi őket az az ahonnan indultak,
HTC Samu és egyéb sikerkészülékek külsejével, és a lehető legbénább de még eladható belsővel gyártottak telefonokat.
Mára eljutottak odáig hogy saját designereik vannak, de pl az év elején debütált Be Pro rögtön úgy kezdett hogy a 3,5 jack aljzata gyakorlatilag semmivel nem volt kompatibilis.... (utóbb ezt valahogy orvosolták úgy rémlik)Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
MODERÁTOR
-
Pogika
aktív tag
válasz dokee78 #102489 üzenetére
P6000 ből van itthon 2 is, 4g megy rajta, a lollipop felrakása òta meg már látja a gps a glonass holdakat is. Az akksi másfèl nap működès alatt 5 òra kijelző időt produkált eddig, bár itthon a wifi, melòban mobilnet be volt kapcsolva vègig. Összegezve nem rossz telò, egyedüli hibálja a szememben hogy nem otg kèpes.
-
aytukabozs
addikt
válasz dokee78 #102477 üzenetére
k3
"Lenovo was founded in Beijing in 1984 as Legend"
"KVD International Group, which is headquartered in Hong Kong, China, was founded in 2002"
csak ezért(#102478) KTU
Gondolom arra gondol amiben van
2G: GSM 900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 900/2100MHz
4G: FDD-LTE 1800/2100MHz
TD-LTE 2300-2400/2496-2690MHz(#102480) dokee78
Na hallod, téged aztán könnyű eltántorítani
[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
válasz dokee78 #102387 üzenetére
Ezt a buffer kérdést majd még vizsgálom, kb. 2-3 percig beszéltem, és közben ment a video klip.
Az iGo szülinapp-ot most kipróbálam, szépen működik a Zenfone 2 ZE 550ML-en.
Hogy mi kompatibilis és mi nem, az ezután jön. Most átköltöztettem kb. 100 app-ot a MyBackupPro-val, ezután kell kitörölni a root-ot követelő, meg más felesleges app-okat, pl. az Asus figyelmeztet, hogy a beépített app futás korlátozó, stb. megoldásokkal ne indítsunk párhuzamosan mást.
Az Antutu benchmark 43005.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz dokee78 #102365 üzenetére
Hát, lehet pár nap múlva írni a Zenfone 2-ről.
Jelenlegi benyomás:
- érzékeny az általam kivágott microSIM érintkezésére - pozíciójára, nyilván a gyári microSIM kívánatos, erre figyelmeztető cédula is van a dobozban,
- őrült 4G letöltési sebességgel megy,
- minden jól átgondolt a szoftban, mivel WW verzióval jött, semmit nem kell bütykölni, az összes gaaps működik, semmi kínai betű nincs sehol, (talán Hong Kong-ban vették, ott is UK konnektor is van és én ilyen töltőt kaptam, és odavaló az eladó, bár UK-ből postázta, nagyon helyesen),
- a GPS talál amerikai, orosz és kínai holdakat, gyorsan,
- a hátlap matt fekete kissé puha gumira emlékeztető műanyag.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
iMaverick
addikt
válasz dokee78 #102315 üzenetére
Mennyire jellemző a frissítés kínai mobilokra?
Gyártója válogatja. Ha meg kialakul a készülék körül egy szakácsklub, akkor az még jobb. (Így lelkes amatőrök és kevésbé amatőrök is csinálgatnak javított rom-okat.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest