Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Eastman
üzenetére
Ez elég occó
De legalább SAMSUNG! -
Pogika
aktív tag
válasz
Eastman
üzenetére
A kèpek amiket kèszìtesz a DCIM mappába rakja,ez lehet a belső tárhelyen, ès a micro sd-n is, attòl függ hová van beállìtva a mentès, a különböző alkalmazások általában a maguknak kreált mappába mentenek. Kontaktot lehet alkalmazással, vagy a telefonkönyvből is menteni, meg persze a google fiòkodba is menteni szinkronizálással.
-
dagabor
tag
-
beg
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Az ingyenest, pár nap múlva csak annyit fogsz észrevenni, hogy a híváslistában legelső helyen a pro vásárlásra buzdító bejegyzés lesz, ezt tudod eltüntetni ha megveszed. Ezen kívül semmi más korlátozás nincs. Én még lusta vagyok, nem vettem meg, kicsit drága, de gondolkodom rajta, hogy támogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Update 11.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is zavaró ha bekapcsolom hívás közben a kihangosítót. Utána zúg a fejem
De legyél bátor dobd le a hatodikról, vagy lökd a villamos alá! Na ott legyen hangos a szemét!