- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Eastman #134246 üzenetére
Ez elég occó
De legalább SAMSUNG!
-
Pogika
aktív tag
válasz
Eastman #106381 üzenetére
A kèpek amiket kèszìtesz a DCIM mappába rakja,ez lehet a belső tárhelyen, ès a micro sd-n is, attòl függ hová van beállìtva a mentès, a különböző alkalmazások általában a maguknak kreált mappába mentenek. Kontaktot lehet alkalmazással, vagy a telefonkönyvből is menteni, meg persze a google fiòkodba is menteni szinkronizálással.
-
dagabor
tag
-
beg
veterán
válasz
Eastman #98773 üzenetére
Az ingyenest, pár nap múlva csak annyit fogsz észrevenni, hogy a híváslistában legelső helyen a pro vásárlásra buzdító bejegyzés lesz, ezt tudod eltüntetni ha megveszed. Ezen kívül semmi más korlátozás nincs. Én még lusta vagyok, nem vettem meg, kicsit drága, de gondolkodom rajta, hogy támogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest