Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Eastman #134246 üzenetére
Ez elég occó
De legalább SAMSUNG!
-
Pogika
aktív tag
válasz
Eastman #106381 üzenetére
A kèpek amiket kèszìtesz a DCIM mappába rakja,ez lehet a belső tárhelyen, ès a micro sd-n is, attòl függ hová van beállìtva a mentès, a különböző alkalmazások általában a maguknak kreált mappába mentenek. Kontaktot lehet alkalmazással, vagy a telefonkönyvből is menteni, meg persze a google fiòkodba is menteni szinkronizálással.
-
dagabor
tag
-
beg
veterán
válasz
Eastman #98773 üzenetére
Az ingyenest, pár nap múlva csak annyit fogsz észrevenni, hogy a híváslistában legelső helyen a pro vásárlásra buzdító bejegyzés lesz, ezt tudod eltüntetni ha megveszed. Ezen kívül semmi más korlátozás nincs. Én még lusta vagyok, nem vettem meg, kicsit drága, de gondolkodom rajta, hogy támogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Videós, mozgóképes topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest