- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
peter76bp
aktív tag
-
CoolBoy323
nagyúr
nekem elég, mert mondom, csak zseblámpának használnám... a defy fénye kiváló szerintem is
szabof1-el mi tudjok, mi a dörgés ilyen téren@dReFiX: de azt írják, h + postaktg... szóval nem free az szerintem... ha csak az 1,04-es szorzó lenne, akkor is olcsóbb, mint bárhol máshol...
-
CoolBoy323
nagyúr
hogy itt semmi sem jó senkinek
nem lehet minden tökéletes
amúgy nem hiszem, h azért ilyen olcsó, mert törötten küldik
egyedi, véletlen esett volt remélem...
csak hát ez sem tökéletes telefon... a vaku nagyon hiányozna (zseblámpa), meg alul az a vaskos rész nem értem mire jó
kezdek kikészülni
-
gipsztigris
addikt
Halálosan felbosszantasz Te is! Az alap kérdés az volt, hogy nem találja az ember a telefont. Megmutattam a nevét, a feltalálási helyét erre meg le vagyok b@szva, hogy nem az, nem jó, rendeljek nyugodtan, stb.
1, nem akarok rendelni!
2, hagyjuk már Ibolykát békében, rendben! -
Bagira01
veterán
Várjuk
Végre valaki tud közelebbi infot adni. Engem első körbe az összeszerelés minősége érdekelne(van ahol azt írják, hogy van fém is a borításban. Illetve a gps, hogy látja-e a glonass holdakat(gondolom ez se, de azért hátha) illetve a pontosság és a gyorsaság. Compass, ha jól olvastam nincs benne, de hátha az is van
-
Maximum1
őstag
és (#23642) osztraksajt
Most már tényleg írhatna róla valaki egy pár sort, mert eddig csak segítségért jöttek ide az A820 tulajok, de nyilatkozni egyik sem volt hajlandó.
Valszeg qva jó és valami kávézóban dobálja az asztalra, hagy vakuljon a jó nép.
Előre is köszi srácok! -
sasa311
veterán
Senki nem mondta, hogy itthon senki ne oldana meg szerelést. Csak azt mondom, hogy nem a márkaszervíz.
Még pedig azért, mert egy ismert típus szervízelése mondjuk 20 perc munkaidő, míg egy ismeretlen (még akkor is ha "majdnem ugyan az" lehet több óra. Ami nagyon nem éri meg.
Engem hívhatnál nyugodtan ilyen kéréssel, nem hatna meg
-
sasa311
veterán
Konkrétan:
Igen.Mert annál nyilván nagyobb KFT, mint, hogy a szervízes döntésképes legyen. Ergo hiába mondja, hogy ugyan az a GPS modul van ebben vagy abban, azt a vezetőség meg sem hallja.
De nyugodtan hívd fel őket és kérdezd meg. 90%-ig biztos vagyok benne, hogy egy random kínai belpiacos hüjevejjel elküldenek kínáig.
-
_X10Dead_
aktív tag
Nem allitottam, hogy a gyar hazudik. Ez ugyanis csak gyarinak latszo site, de nincs fent az ejiayu-s listan
Masreszt anno vettem kupont, ennek ellenere nem kaptam emailt-t, hogy kohogjem a maradekot es mar postaznak is.banderasz: nem presell, csak meg nem frissitette a szoveget. A cucc statusza ma valtott in stock-ra
-
nash13
aktív tag
Közben már írt nekem egy Moni nevű kontakt és teljesen korrekt, kicsit meg volt zavarodva a szállítási címemen mert egy kétbetűs faluban lakok és ők csak minimum 3 betűben gondolkoznak.
)
Írta, hogy a DHL gyorsabb és nem lesz extra költségem, de ha kérem visszaállítja Singpostra.
Inkább kértem, mert ha mégis becsúszik akkor már nem olyan jó vétel)
-
sasa311
veterán
Egy párszor már kitárgyaltuk, hogy a morelocale2 általában 1000ből 999x nem ér semmit, mivel csak a lokalizáció esetén tudja előhozni a magyar nyelvet. Lokalizált ROM-okat pedig csak a nagy gyártók csinálnak (nem véletlen, hogy egy "kínai" android 200-300 mb, míg egy Samu ROM 6-700 mb)
-
sasa311
veterán
Nem kell. Ha nincs benne kártya ki kéne írnia, hogy a sim slot üres, ha pedig van benne SIM akkor azt magától érzékelnie kell.
Amúgy nem tudom, ma megcsináltam egy kolléga G2-jét magyarra. Nem tudom mi ez a nagy hype a telefon körül, nem mondom, hogy rossz cucc de maximum átlagosnak mondanám. Elég silány műanyagnak érezni az egész telefont, meg úgy összességében se nem szép, se nem könnyű, se nem minőségi érzetű. Sajnos
G3 sokkal de sokkal minőségibb érzést keltett, mikor kézbe vettem.
-
-
Sanyesz.
őstag
A Huawei, az Alcatel, HTC szállít Európába, a JiaYu nem. Ezért csak a "világnyelveket" teszik bele, a kelet-európaiak oldják meg maguk.
Talán ez lehet valamiféle magyarázat.
A 4.1.2 JB-ben is csak 13 apk tartalmaz alapban magyar nyelvet, a többi nem.Volt már a kezemben Bedove i5, abban volt magyar nyelv, de hiányos.
-
Sanyesz.
őstag
Azt nem tudom, hogy a JiaYu "belepiszkál-e" (miért tenné), de THL W5-ben sincs magyar nyelv, morelocale2-vel se.
DjTaRsY: Felesleges nézni a támogatott nyelveket, ha a ROM nem tartalmazza. Én tapasztalatból írom, hogy nincs benne magyar nyelv. Az, hogy elvileg kellene legyen, kevés vigasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest