- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz
sasa311 #23525 üzenetére
jó hát érted, van aki meg tudja itthon oldani a dolgot, (szerintem relatíve márkásabb telefonnal sanszosabb)
meg van aki nem. Csak én továbbra is inlogikusnak tartom kísérletezni noname gyártókkal, akik most tanulnak telefont csinálni... Egyébként nem hiszem hogy egy értelmesen működő cégnél a vezetők az alkatrész beszerzésig követik a dolgokat, az már régen rossz lenne..Zsolt_72: inkább felhívom hétfőn, írásban lerázzák a luzereket, ha hallom h le akarnak rázni, vezetőt szoktam kérni rendszeresen, őt meg egyéb dologgal stresszelem
Ha pl az enyimnek baja lenne, HUAWEI Ascend G615 névvel vetettnél fel szervizelni. Majdhogynem 1:1 ua.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest