- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RufuszX
senior tag
válasz
hungobungo #72454 üzenetére
A stadion :-) (akad itt más pécsi is:-P)
-
Laza...
addikt
válasz
hungobungo #72500 üzenetére
Persze, hisz egyik leg lényegesebb rész az optika. Azaz az nincs egyik telóban sem, baxhatják a super CCD, vagy CMOS szenzorokat. Optika nélkül semmit nem ér, a chip méretéről meg ne is beszéljünk, hiába a sok millió gigapixel 1 mm2-en.
Másrészt mindenki beledob valamit, mert "muszáj"
-
Laza...
addikt
válasz
hungobungo #72498 üzenetére
Mutass másik 100$ telót ami ilyen képet csinál, úgy hogy tudottan 2 éves a technika. Én örülnék ha ezt az érzékelő/"objektív" párost raknák bármelyik mai telóba. Az iNEW v3 sajna fasorban sincs ehhez képest pl.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
hungobungo #72458 üzenetére
nem tudom biztosan mit szeretnél mondani. tévedek, hogy a 70$ és 82$ között hirdetett Jiayu F1 (a topic által is megjelölt oldalakon) beleesik ebbe a sávba és ezesetben előfordulhat, hogy 40% -os többlet költséggel terhelik? mert ha igen, akkor azt már itthonról is megrendelhetem, legalábbis láttam 1-2 oldalon , hogy kínálták ezt a telefont 21-22 ezer körül!
-
Cyborg
őstag
válasz
hungobungo #72453 üzenetére
Köszi szépen!
Esetleg majd, ha időd engedi, a többire is írhatnál valamit. -
kmarci25
veterán
válasz
Most azt kéne írnom, hogy "azta! de elment a kedvem ezektől a telefonoktól, hogy láttam ezeket a képeket!", de szerintem arra, amire ezek a kamerák ki lettek találva, arra tökéletesen megfelelnek.
-
deadbody
tag
válasz
hungobungo #72454 üzenetére
Sztem teljesen jó képeket lő.
-
hungobungo
senior tag
válasz
Kisütött a nap is:
[link] -
Dominó85
addikt
válasz
hungobungo #72450 üzenetére
Lemaradt a link.
-
válasz
hungobungo #72450 üzenetére
Nem látom
-
Cyborg
őstag
válasz
hungobungo #72367 üzenetére
Úgy álatlában mindent
Összeszerelés, anyagminőség, kép, és hang minőség, akku/kijelzőidő, és nem utolsó sorban a GPS.
...meg a személyes benyomásaid a telefonról, azért a Te kezeden kicsit több telefon megy át, mint az enyémen
Jelenleg ezek vannak versenyben nálam és ilyen sorrendben: S660,Honor 3C,Hongmi, és a Coolpad F1.
Szempontok fontossági sorrendben: Megbízhatóság, Üzemidő, GPS, Fotózás. Nem játszok, nem filmezek, csak netezek a telefonon.Előre is hálás köszönet az idődért!
...esetleg, ha ezek árait megírnád privátban, azt is megköszönném.
-
gyuszito
senior tag
válasz
hungobungo #72240 üzenetére
Éppen erről próbáltam meggyőzni a közönséget
Keeperv85:Erről első kézzel tudok nyilatkozni... több, mint 1 éve van Star B943-mas telója páromnak, és annak ellenére, hogy a szoftver picit szerintem optimalizálatlan, olyan képe van, hogy a Zopo-m elbújhatott mellette... Igaz qHD 4.5"-on, de elsősorban a színre gondolok! Eszméletlen élénk, ámde mégsem olyan túl kontrasztolt, mint pl az SGS3-ban volt az AMOLED..
-
kymco
veterán
válasz
hungobungo #72239 üzenetére
Köszi a választ, akkor S4 kamera ez is
-
klogw
aktív tag
válasz
hungobungo #72239 üzenetére
a Coolpad f1-ben is
a Honor 3-asokban is Sony van, de hogy az szintén IMX 135-e azt nem tudom
-
kymco
veterán
válasz
hungobungo #72204 üzenetére
És a T200C-ben tudod, hogy milyen sony optika van?
-
mtibi55
tag
válasz
hungobungo #72059 üzenetére
Pont az a poén hogy nem szeretném rootolni csak az eredeti bootanimációt szeretném vissza kapni.
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #71943 üzenetére
Kösz az infót, azért kérdeztem, mert ma rendeltem a minideal-től és sem ott sem a needromon nem láttam a magyar nyelvet!
-
válasz
hungobungo #71841 üzenetére
Needrom-on neztem, ott multilanguage-t irt a rom-ra. Abban sincs magyar nyelv? Jbart hogy mukodik? Eleg egy cwm backup a rom-rol? Nvram-ot nem kell vhogy lementeni?
Tudtok linkelni valami rom cseres leirast? Rootolni mar rootoltam, meg cwm-et is raktam fel, backupoltam is vele, de romot meg sosem csereltem, nem tudom mik a buktatok...
-
blueye
veterán
válasz
hungobungo #71581 üzenetére
Én biztos nem szedem szét.
Ha van aki meg tudja ezt a kábelt igazítani BPn, várom a PŰt -
interstate76
addikt
válasz
hungobungo #70956 üzenetére
Szerintem is túl nagy telefonnak, teljesen véletlenül botlottam bele (a telefonkínálatot böngészgettem a GB-n, és meglepődtem rajta, hogy ennyiért van ekkora phablet, ilyen specifikációval, de nem ismerem a kínálatot, azért kérdeztem a véleményeteket).
(#70955) (jan) Attól függ, mekkora gatyát hordasz.
-
arfer
senior tag
válasz
hungobungo #70867 üzenetére
Ez azért érdekes, mert tőlem pont azért vettek megy egy DG350-et, mert a vevő szerint milyen szép fényképeket csinál
. Én nem tudom megítélni, mert a kamera érdekel a legkevésbé egy telefonban... Na jó, azért ha egy teló szar, "olajfestményes" képet csinál (volt már nálam olyan is), azt azért felismerem. A Dogee nem volt ilyen, az biztos.
-
kymco
veterán
válasz
hungobungo #70819 üzenetére
-
Biqci
aktív tag
válasz
hungobungo #70698 üzenetére
Lehet, vagy eleve világító billentyű! Világító gombokat szeretnék!
-
Winner413
csendes tag
válasz
hungobungo #70375 üzenetére
Nem enged a resetre lépni.Kiírja opcióként,de akármerre lépkedek ezt átlépi.
-
dioka7
senior tag
válasz
hungobungo #70298 üzenetére
Köszi a tippet!!
-
válasz
hungobungo #70298 üzenetére
A w450 nincs közelségérzékelő, a képernyő "vastagított" érzékelésével/"érintésével" oldották meg a fül érzékelését.
-
svgyula
addikt
válasz
hungobungo #70269 üzenetére
Nos én meg használtam! De nem olyan mint az átlag telóknál! Itt nem egy LED van beépítve hanem a kijelzőt és a hátsó kamera led-et villantja fel percenként háromszor. Nekem ijesztő volt inkább kikapcsoltam. Ha megy és éjszaka van egy sms vagy nem fogadott hívás simán kimehetsz a klotyóra a világítás felkapcsolása nélkül!
-
svgyula
addikt
válasz
hungobungo #70262 üzenetére
Elmondtad! GPS jelerősség alapján! Miért is volt az, hogy nem kell mókolni meg ROM cserére benevezni ezeket(cubot) telókat? Talán mert a gyári is tökéletesen működik?!
Nem csak THL van a világon......................... -
Dhampir
félisten
válasz
hungobungo #70240 üzenetére
Köszönöm a kiigazítást, ezt elnéztem, citkaré a HD nélküli típus ezek szerint.
Egyébként így lehet könnyen mellélőni a kínai mobilokkal, mert annyiféle verzió van és a WCDMA meglétére is ügyelni kell.
Még az előzőhöz:
A belső tárhelye csak 4 GB és az akkumulátor lehetne nagyobb, de az ára jó. -
Joeker67
aktív tag
válasz
hungobungo #70073 üzenetére
Köszi és neked is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
válasz
hungobungo #70022 üzenetére
Nekem majd g5 kell, májusban kereslek
-
EG0
aktív tag
válasz
hungobungo #66722 üzenetére
No, némileg tényleg bevállalás lett így utólag a Citric T1. Pl. mert nem azt küldtek, hanem valami Grand Dream A998W -t, ami külsőre és szerintem hardveresen (Qualcomm MSM 8225Q SOC) is megegyezik, csak épp nincs benne Google Play.
Azt mondja magáról, hogy 4.2.1, de szerintem ez kamu, mert ehhez a SOC-hoz szerintem csak 4.1.2 létezik.
Úgyhogy kérdéseim:
- Honnan tudom kideríteni, valójában melyik Android verzióról van szó?
- Honnan tudom letölteni 4.1.2-höz és 4.2.1-hez a legújabb Google Apps csomagot?
- Mivel érdemes Qualcomm-os ROM mentést csinálni?
- Mivel érdemes rootolni Qualcomm platformot?
Köszi a segítséget. -
Buccer
tag
válasz
hungobungo #69931 üzenetére
Köszi, engem mondjuk nem zavar, hogy ott van. A telefonra ez gondolom nem káros? Mármint külső fél általi belepiszkálásra értem
-
kmarci25
veterán
válasz
hungobungo #69932 üzenetére
Hát ez az! Ezért kérdeztem vissza.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
hungobungo #69355 üzenetére
Es hogyan tudnam particionalni?
Utolag lehet, vagy pedig rom telepiteskor kell? -
Bferibörs
addikt
válasz
hungobungo #69335 üzenetére
Lehet sok hülye kérdést fogok feltenni,bocs nem értek hozzá abszolúte,szeretném megtanulni
a teló : Alcatel OT-8008D Scribe HD elvileg MediaTek MTK6589 proci
Ha csak az eredeti custom rom-ot mentem le Recovery-ben akkor minden cucc mentődik a telefonról amit gyárilag rápakoltak ? Később ha gond van a telóval vissza tudom pakolni esetleg számítógépről is ? ( ha a Recovery nem működik a telón) ?
erre gondolok : Eredeti/Custom ROM lementése
Lementett eredeti/custom ROM visszaállítása
Vagy ettől még nem tudom életre kelteni a telefont ha pld. a Recovery sem működik rajta ?( jártam úgy telóval, hogy Recovery <3 valami jelent meg de a nyelv választáson kívül-azt sem választotta ki- semmit nem lehett vele csinálni ott megállt ,ki sem lehett kapcsolni, ilyen problémát szeretnék pld. megoldani mentéssel)
Nem értem miért kell az MtkDroidTools-t használni, cappa72 leírásából ez nem derül ki számomra sajnos-zöldfülű vagyok teljesen e téren. Rootolni nem akarok csak egy mentést készíteni ha gondom van vissza tudjam pakolni , tabletnál csináltam frimware cserét az ment egyszerű volt- telónál nem lehet frimwaret készíteni (gyári nincs) ami .img kiterjesztésű és azzal megoldani a vissza állítást esetleg gyárira ?
-
csubuka
addikt
válasz
Windows 8.1 64-biten mennyire jó az a driver, ami xda-n volt a progi "official" fórumán? Vagy keressek másik gépet?
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Igen, mentettem..
-
válasz
hungobungo #68946 üzenetére
Annyira vonzza, hogy most az oldalt sem tölti be
-
Istju
senior tag
válasz
hungobungo #68899 üzenetére
Lehet van rá frissülő rom (a Huawei Honor 3c -re), de azt még nem mertem feltenni a nyelvi támogatás miatt. Amit feltettem, ahhoz is van folyamatos frissítés, de még azt se telepítettem.
-
válasz
hungobungo #68743 üzenetére
Há' van is!
Mindegyikbe' van, oszt' egyikbe' joú, oszt' másikba' meg nöm.Attól függ, hogy melyik gyártó foglalkozott a tervezéssel.
Persze ezt nem neked akarom megmagyarázni -
slezakimi
senior tag
válasz
hungobungo #68743 üzenetére
-
cocus007
tag
válasz
hungobungo #68727 üzenetére
Ha kiküldöd te is ingyen németországba, akkor esetleg lehet róla szó ha jó az ár
azért ezt az oldalt néztem,mert van német raktár és akkor ha jól tudom nem kell adózni,mer országon belüli lesz -
Sanyesz.
őstag
válasz
hungobungo #68680 üzenetére
Nekem már csak olyan THL T1... készülékeim vannak, amiben (elvileg) 2750mAh-s akku van. Így nincs összehasonlítási alap.
-
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo #68588 üzenetére
Remélhetőleg ezeket a procikat a jelenlegi Mi2S is meg fogja kapni. Én most nagyon agyalok egy Mi2S kipróbálásán, bár már úton van a T11
-
aszti75
senior tag
válasz
hungobungo #68484 üzenetére
Nekem azt irja cpuz-val,hogy mt6572 nem pedig mast.RAM ami zavar,na meg az,hogy minden oldalon mast irnak rola.Pl amit linkeltel ott azt is irja,hogy nincs auto fokusz,de ebben megis van ami nalam van.Ez most akkor....?
Ossze-vissza irjak es ahany koppintas annyi hw tulajdonsad.Sztem. -
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #68484 üzenetére
Itt van tényleg kicsit drágábban, de úgy tűnik, hogy legalább eredeti (hologramos matrica, eredeti logó az akku alatt).
-
TransAm88
csendes tag
válasz
hungobungo #68311 üzenetére
én is ezt írtam, vagy nem?
-
TransAm88
csendes tag
válasz
hungobungo #68292 üzenetére
Ja, azt is írhatnád, hogy fogalmad sincs, de ahhoz túl nagy az arcod?
Átmegyünk Nők Lapja Cafe-ba? Azt hittem ez technikai fórum...
Mint már írtam, akár milyen hihetetlen, de NEM ÉN TETTEM TÖNKRE, HANEM AZ AKI HOZZÁM BEHOZTA. Én csak szeretnék belőle telefont csinálni, de így nem fogok ahogy nézem... Tényleg felesleges időtöltés, inkább tényleg hagyjuk, fejezzük is be, minek idegesíteném magam az ilyeneken? -
Laza...
addikt
válasz
Vagy legyen több ugyanolyan telefonod, akkor annyira nem fontos a mentés
-
válasz
Azért ez nekem is komoly lecke.
, sokszor flasheltem oké telefonra valo dolgokat, meg volt mentésem is, de ezután még ovatosabban járok el.
Köszi az infokat.
-
Crytek
nagyúr
válasz
hungobungo #68016 üzenetére
Mert szuper kis vékony teló ami még jól is néz ki!
Csak hát a saját soc egy kabaré(Már az eredeti P6-nak)
-
fi1977
újonc
válasz
hungobungo #67982 üzenetére
Error #9 -al mindhárom exploit failed.
-
törölt tag
válasz
hungobungo #67892 üzenetére
Összeszerelés, anyaghasználat, minőségérzet, kijelző, megjelenés, megbízhatóság.
Lehet egyedül vagyok vele, de ezen szempontok alapján keresem a megfelelőt a 3 közül,nem magra, antutura, ár arányra.
De természetesen köszönöm a javaslatod! -
kóóó
aktív tag
válasz
hungobungo #67208 üzenetére
Egy pár dolgot irhatna a spanod amolyan teszt jelleggel az x6-ról.
Azt hiszem sok embert érdekelne :-) -
robit1973
aktív tag
válasz
hungobungo #67258 üzenetére
Mijue M10=Star A2800
-
b0bcat
addikt
válasz
hungobungo #67258 üzenetére
"A Star szabadon használható "márkanév", bárki használhatja, kb. olyan mint a Vörös Csillag Ruhagyár..."
Ez jó volt!
-
blueye
veterán
válasz
hungobungo #67229 üzenetére
Rootolva jött.
@Crytek: out of the box használtad? (módosítások nélkül?)
@Duliee: nehogy bootloop legyen utána, akkor kiírtja Kínátés mi gyökerek nem tudunk többet rendelni
-
Crytek
nagyúr
válasz
hungobungo #67229 üzenetére
Elvileg rootolva érkezett. Törölni csak 1-2 alapból rajtalévő kínai tökömtudja mire való programot töröltem!
blueye: Miért használtam volna máshogy?
Akkor látom értelmét bármi ilyen állítgatásnak ha tudom hogy bármi javult volna.Az én esetemben ehhez egy új nem selejt telefon kellett volna. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
hungobungo #67208 üzenetére
Es milyen? Olcso husnak hig a leve kategoria?
-
válasz
hungobungo #67086 üzenetére
Igen. Ugyanolyan másik telefon nem tesztpontos flash esetén hibátlanul indul.
(Eddig ezen a sztgépen minden flash sikerült. Kezdve az mt6513-tóll az mt6582-ig minden, 6592 még nem járt a kezeim között) -
GIJoe
addikt
válasz
hungobungo #66862 üzenetére
Dede, csak így ahogy nézem tini csaj szelfiversenyhez a Honor 3C 5+8Mpix kamerája épp jó lesz.
Netezni úgyis wifin fog. 179$ (AnteL) ért van ilyen más jó vétel?
Nincs pénze a 205$hoz , az alin már a 3.! seller disputálom kamuzik mind hogy küldi, szegényke már Jan 15. óta átdobta a penzt hozzám... -
wayteqxtab
csendes tag
válasz
hungobungo #66752 üzenetére
na jó ha ez igaz akkor repül a kukába az egész.
majd fogom én kilógó drótokkal égetni magam.ja és igen:
Can you post GPS test before and after. Because this might not fix anythingtudok embert akinek nem osztott nem szorzott az antenna.
és jól volt bekötve...Fix cubot-hoz, avagy Mekk Elek mindent megjavít
-
pezo00
tag
válasz
hungobungo #66659 üzenetére
Annyit tudok amit még éppen láttam hogy az usb hibakeresés be van pipálva, sajnos ennyit látok csak. ADB alatt mit értesz?
-
válasz
hungobungo #66656 üzenetére
-
EG0
aktív tag
válasz
hungobungo #66625 üzenetére
1000 Ft egy SIM vágás, mikor 3 dolcsi a fém SIM cutter? Jó biznisz. :-) Vagy a végén odaadják a vágót is?
-
junkpod
veterán
válasz
hungobungo #66560 üzenetére
haha... ha "kiteszem" én is a wifi mellé akkor azok is gyorsan belassulnak, azoknak nem ott van a helyük
6657: ilyen nickkel...
-
válasz
Nem szabad a router mellett dugni, ertem.
-
GIJoe
addikt
válasz
mondjuk jelen pillanatban a hasamon lévő notebook, azt minek mondanád?
-
RVR400
veterán
válasz
Tehát wifi routert mindkét combra erősíteni akció előtt, ha nincs az embernél óvszer.
-
doongoo
addikt
válasz
hungobungo #66539 üzenetére
1,5 cm elég vastag, abba bőven fér akksi, a Jiayu G4 advanced 3000 mAh-s verziója 10 mm vastag csak
-
RVR400
veterán
válasz
A 1.5 centibe dupla vastagságú akksi befér, így én simán elhiszem a 4000 mAh-t.
-
b0bcat
addikt
válasz
Szerintem az 1 giga RAM is sántít, már csak az ára miatt is.
Tudjuk, hogy kínai barátaink át tudják írni a megjelenítendő hardver adatokat is.
Amúgy nekem tetszenek a fizikai gombos Androidos készülékek.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
hungobungo #66347 üzenetére
Lattam en is. De akkor miert kamuznak egyesek??
Lejarato kampany indult? -
válasz
hungobungo #66347 üzenetére
Én is a CNET-et néztem, fémnek tűnik.
-
Crytek
nagyúr
válasz
hungobungo #66337 üzenetére
Direkt írtam hogy külön sim kell (érhetőbben nem vagyok T-home-os telefon előfizető,csak netem és a tv adás van onnan)
Telenoros vagyok (mert céges) de ott a net 100MB-os 1000FT -
TCr
veterán
válasz
hungobungo #66081 üzenetére
Letöröltem. Megtáltosodott a telefonom! Köszi!
-
TCr
veterán
válasz
hungobungo #66081 üzenetére
Akkor uninstall, köszi!
Mennyire elterjedtek az Android vírusok?
Ha nem járok kétes helyeken, úgyis bekaphat valamit a telefon? -
doongoo
addikt
válasz
hungobungo #66050 üzenetére
stabil rommal teljesen jók az ékezetes betűk, egyébként fontok cserélhetőek MIUI-n külön is
-
herdsman12
őstag
válasz
hungobungo #66050 üzenetére
Ott valami rendesen el volt cseszve. Nálam rendben az összes ékezetes betű.
-
axlfsi
veterán
válasz
hungobungo #65973 üzenetére
Szia!
Köszi, ha esetleg kiderülne, hogy mennyiért tudnád szállítani, akkor érdekelne, dobj rám egy üzenetet (ZP990+).
Másrészt, köszi a tippeket, megnézem, amiket említettél. A THL T200C az nem FHD? Csak mert itt úgy van feltüntetveUI.: komolyan mondom, minél többet nézegetem, válogatok, annál jobban el vagyok veszve
Valaki mondja meg kérem, hogy mi ez a nagyságrendekkel nagyobb különbség a fent említett THL T200C és a ZOPO ZP900+ telefonjai között... a THL majdnem fele annyiba kerül csak(!). -
axlfsi
veterán
válasz
hungobungo #65969 üzenetére
Lehet, hogy nem tudom, pontosan miről is ment a párbeszéd, de az, hogy nem jönnek be Kínából (azaz, nem indulnak el onnan), az akkumulátorok már egy ideje (pár hete minimum), az biztos!
(ez egy NCR akksi (e-cigibe való pl.), amit a fasttechen dobtam a kosárba... egy ideje nem küldi/vállalja egyik posta sem sajnos).
-
gipsztigris
addikt
válasz
Van alapja a dolognak, de ez már egy kétéves történet. [link]
-
Rawulf
őstag
válasz
hungobungo #65975 üzenetére
Pedig az elébb kérdeztem meg az EtoTalk-ot.
Ők is ugyanezt mondják. Csak a VIP ügyfeleknek szállít jelenleg telefont/tabletet a DHL.
Az EtoTalk VIP DHL ügyfél, tehát ők például tudnak DHL-lel most is szállítani. -
Rawulf
őstag
válasz
hungobungo #65973 üzenetére
Egyáltalán mekkora felbontást képes a szemünk "kihasználni" ilyen tenyérnyi felületeket bambulva?
-
Rawulf
őstag
válasz
Ezért lenne jó, ha más is venné a fáradtságot, hogy utánanézzen ennek.
Én ezt az infót kaptam. Aki nem hiszi, az járjon utána! -
smithsys
aktív tag
válasz
hungobungo #65833 üzenetére
Na azért ennyire nem mélyedek bele.
Arra, hogy lőjek néhány képet alkalomadtán, pont megfelel.
Nem a fotózás a fő tevékenységem, pusztán azért töltöttem fel hogy lássátok, ezt tudja. -
smithsys
aktív tag
válasz
hungobungo #65829 üzenetére
Akkor ezek szerint ez elkerülhetetlen?
Nem vagyok gyakorlott e téren.Valóban jobbak a tesztben látható képek.
Lehet, hogy értett hozzá aki csinálta. -
05Steve
tag
válasz
hungobungo #65812 üzenetére
szia írtam prívátot légyszíves majd válaszolj
-
svgyula
addikt
válasz
hungobungo #65797 üzenetére
Szia! Nem ugyanaz a beállítás mind a négy gépnél! Az én sorrendem 1, 3, 2, 4, mint a motornál
Fent már írtam......... Használni kell a beállításokat. Ha csak fényképezel akkor azzal lesz jobb kép
amelyik alapból jobb beállításokkal bír! Sajna van amit állogatni kell a jobb fénykép eléréséhez. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Nem baj, semmi gond, már intéztem a rendelést, talán tényleg elindul a csomag. Csak vesztettem jó egy hetet a hitegetés miatt. A MiniDeal szerint a március 13. utáni modellekbe már 2750mAh-s akkut raknak a 2300 helyett. Kíváncsi vagyok.
RootRulez: Nézz körül a HardverAprón
-
Rawulf
őstag
válasz
Akkor már értem, hogy miért kaptam rá olyan drága árat a kínai havertól.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hungobungo #65804 üzenetére
Most már a harmadik helyen játsszák el velem, hogy van készleten arany színű T100s. Persze nincs. De már jó lesz a fekete is (olyanom már volt), csak adják már fel végre, mert momentán nincs "okostelefonom".
Jut eszembe, Te sem jeleztél vissza. -
aytukabozs
addikt
válasz
bazsalikom? mit nyertem?
btw, az iocean képe sem rossz...
-
kimista
aktív tag
válasz
hungobungo #65803 üzenetére
nem, mivel ez egy teszt dolog, és csak pár telefon van benne a támogatoott készülékek listájában (konkrétan kb 10-15)
egy kis mókolással át lehet vinni a dolgot más nfc-s telóra is, legalábbis eddig működött snapdragon telokkal, de mtk-n nem tudom életre lehelni.mivel ez egy bankártyás dolog, nem egyszerű a megfelelő buiztonságot léthreozni, és mivel ez még csak teszjelleggel működik, csak pár telón megy. majd ha vége a tesztnek, akkor ki lesz bővítve (gondolom)
btw, szóltam már nem is egyszer h bővítsék a készüléklistát, de elég szigorúak (hiatalosan csak az elfogadott készülékekre, a megfelelő android számmal, root nélkül)
-
kisda
aktív tag
válasz
Zopo csúnyán alul maradt
THL-t akartam venni, de ami Octa, az nem tetszett dizájnra, nem lehet minden tökéletes
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #65716 üzenetére
Az az érdekes, hogy a 3D eredménye az MTK6582-nek 4600 pont ugyanolyan felbontás mellett... Ergo nem értem, hogy miért jobb a 8 mag, mivel gyakorlatilag ennyin fog bukni a dolog, mert a 4 mag mindenhová elég.
-
Zeki
nagyúr
válasz
hungobungo #65748 üzenetére
145 dollár mióta olcsó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged