- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralytom
aktív tag
válasz
FalconKnight #72863 üzenetére
privi ment
-
kiralytom
aktív tag
válasz
kiralytom #72439 üzenetére
Sziasztok, találtam egy ilyet, vagyis egy haveromtól kaptam ezt az ajánlatot.
Vélemény?
-
kiralytom
aktív tag
válasz
hungobungo #72458 üzenetére
nem tudom biztosan mit szeretnél mondani. tévedek, hogy a 70$ és 82$ között hirdetett Jiayu F1 (a topic által is megjelölt oldalakon) beleesik ebbe a sávba és ezesetben előfordulhat, hogy 40% -os többlet költséggel terhelik? mert ha igen, akkor azt már itthonról is megrendelhetem, legalábbis láttam 1-2 oldalon , hogy kínálták ezt a telefont 21-22 ezer körül!
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék egy picikét újítani okostelefon téren. Jelenleg egy Blade 1-em van.
3,5" fölé lehet nem ártana menni, kicsit kényelmesebb lehetne akkor a böngészés/gépelés (bár ez lehet a telepített billentyűzet oka? cyanogenmód 7) de a nagy telót sem szeretem, ezért maximum 4"ban gondolkodom. A 4,5"-ös már sok!
Android oprendszer tetszik de a win8ról is hallottam szépeket!
Lehetőleg dual core
Fontos, hogy a kamera 3 megapixel fölött legyen , nem árt ha eléri az 5-öt és legyen hozzá segédfény, vaku!
IPS kijelző előny!
Ár: 15eFt.Amire használom: böngészés, fotózás, zenehallgatás, néha videózás, másra nem nagyon!
Egy barátom hosszabb ideje Kínából rendel itthon kevésbé ismert márkákat, de nagyon meg van elégedve velük. Ajánlott nekem is párat, de a fő problémám azzal van, hogy necces a vámmentesség, ugyanis ehhez hasonló paraméterekkel bár találok telót, de a szállítással együtt, vagy csak éppen a készülék ára már túllépi azt az értékhatárt, amely vámmentességet jelentene. Úgy pedig már nem venném szívesen meg, hogy ebben nincs részem, mert akkor a ráfordítható összeget lépem túl, jelentősen!
Ilyesmit néztünk Kínából (nem ragaszkodom a kínához sem): DOOGEE DG110Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged