- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
senior tag
válasz
cappa72 #97094 üzenetére
így már értem a sorrendet, viszont ez nekem már magas. ez már nem megy.
egyébként a frissítés az úgy ment anno, hogy az update fájl csak felmásolva sd-re, majd
on gomb plusz a 2 hangerő gomb, majd automatikusan feltette a frissítést a teló.
ilyen cuccok vannak meg a most fenn lévő rendszerből:ebből szedtem ki a recovery-t, azzal indult be, ez egy gyári 3e recovery.
-
Indy1
tag
Senki sem irt arrol hogy aki nem rendel napokon belul, es az elado szoszmotol a kuldessel, akkor nem fog a kinai unnep elott elindulni a csomagja Kinabol.
-
válasz
peestike #97092 üzenetére
Nem a rendszerhez tartozó kernelt kell lecserélni, hanem a cwm-ben lévő kernelt kell arra cserélni, ami most a rendszer alatt fut.
Tehát a jelenlegi boot.img-ből kiszedni a kernelt, és összepárosítani a cwm ramdiszkjével.Az így kapott CWM-met pedig feltenni, és kipróbálni.Arról nem írtál, hogy hogyan frissítetted a rendszert. Ezért próbáltam találgatni. De ha magadban tartod, akkor nehezebb reagálni.
-
atee_13
őstag
-
peestike
senior tag
-
b0bcat
addikt
válasz
WOT-H-A-C #97087 üzenetére
Köszönöm a bizalmat!
Egy Star/Ulefone modell (Mlais álnéven) elvileg úton van már hozzám, és a Be Pro-n is erősen merengek, úgyhogy nemsokára behatóbban fogom tesztelni az Ulefone márkát. Volt már korábban egy Star HD9000-em, azzal minőségre teljesen elégedett voltam.
@Lalla:
Hol látsz minta képeket?
-
válasz
peestike #97085 üzenetére
mi a magyarázat a hülyeségre?
Nem hülyeség, hanem válhetően a szoftverfrissítésnél történt válzotás a rendszerben.
A régebbi CWM nem feltétlenül használható minden esetben az új rendszerrel, főleg ha:
- főverzióváltás történt (pl. 4.2 -> 4.4 módosulás)
- Flashtool-lal történt Firmware upgrade-del került fel az új rendszer, és valamilyen partíciómódosulás történt.Ez esetben a CWM-met frissíteni kell az újabb kernellel, és menni fog.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
b0bcat #97084 üzenetére
Nálam volt g2f, thl4000, és T6s, szerintem mind hozta azt amit vártam tőlük ebben az ár kategóriában. A cubotnál pont a te véleményedre (tapasztalataidra) alapoztam!!
_MG_ : Nos pont ezért írtam, hogy én nem próbálkoznék vele(ük). Sok volt a velük a probléma, optimalizálálatlan szoftver, szedett-vedett hardver elemek.Szórás a minőségben. Egyedül a design-t tudnám az áron kívül a számlájukra írni, de nyilván ők is fejlődnek és fel akarnak zárkózni. Lehet , hogy csak maradi vagyok, de nekem ezek "hard play" kategória. Nem szeretek orosz rulettezni....
-
_MG_
csendes tag
válasz
WOT-H-A-C #97083 üzenetére
Egy kezdeti akku hibától eltekintve lassan egy hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy Elephone G6-nak.
-
peestike
senior tag
sziasztok! bocsánat az off-ért előre is, de máshol nem jön válasz, itt ,meg azért vannak nagyobb mágusok, mint én.
adott egy kínai telefon (nem mtk, hogy egyszerűbb legyen), ahhoz, hogy root legyen kellett cwm recovery.
a cwm felment, root meglett, rom lecserélve frissebb gyárira.
a probléma: nem tud boot-olni cwm-be a telo. elméletileg jó a cwm a frissebb gyári romhoz is, nem is bootloop-os, nem indul újra állandóan, mint bootloopnál, hanem egy idő után csak rebootol a rendszer.
megvan a gyári recovery, ha azt flash-elem az jó, a cwm meg nem, így custom romot nem tudok feltenni.
twrp meg nincs hozzá.
ötletek esetleg, hogy mi a magyarázat a hülyeségre? -
-
Lalla
tag
Sziasztok! Kb. 110 dollárig bezárólag melyik kínai csodáknak van kiemelkedő kamerájuk a jelenlegi mezőnyben?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#79335424 #97076 üzenetére
Ha jól rémlik, vannak teszt képek tesztben és a telefon topik összefoglalójában is.Gondolom a kolega eltudja dönteni mi a pálya, némi kereséssel meg találja a te előző posztodat is ezzel kapcsolatban. Egyébként ajánlottam mellette még kb. 8 telefont és mindnek szubjektívek a kamerás képességei. Ez már millioszor le lett írva , hogy telefontól nem kell csodákat várni. Én csak olyan telefont ajánlok ami elsősorban az én tapasztalatim alapján összességében nézve jó készülék( hw, sw, közösség) részemről a 3x ennek meg felel. Mint mondtam a kamera nekem utolsó szempont. Akinek fontos az majd fogja magát és keres teszt képeket, videókat, véleményeket stb.... én nem teszem meg senki helyett sem. Becsülendő, egy nem elfogult véleményt hallani is.
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #97071 üzenetére
Még egyszer.
ZP999 -et ne ajánlj olyannak, akinek fontos a jó kamera! Ez a kamera szoftveresen el van cseszve. Nem csak a képek minősége a probléma. Lóf...t se lehet benne beállítani és ha vmi normális kamera alkalmazással próbálod pótolni a hiányosságait, akkor kifagy az egész. Szóval ez inkább a "van benne vmi képcsináló" kategória. Természetesen nem DSLR minőség lenne az igény, de pl. hogy videónál nem lehet 720p 60fps -t beállítani, az egy vicc. Ezt még a kulcstartós kamerám is tudja. Talán egyszer javítják a szoftvert, mert a Sony modul egyébként jó lenne. De addig ez a funkció finoman szólva nem erőssége a ZP999 -nek. -
kmarci25
veterán
válasz
Yager01 #97072 üzenetére
Igen, zöld keretes hsz-ben a válasz. Állítsd át, így jóval kedvezőbb lesz az árfolyam, mert a PP ceruzája nagyon vastagon fog.
-
5423r
tag
Hardverapro.
-
GIJoe
addikt
válasz
Sanyesz. #97062 üzenetére
Számolj el 10ig és olvasd át még x1 amit írtál, meg amit mások írtak (mint kívülálló)
Jó akkor lebontom a dolgot, Nem sok mindenkit érdekel hol dolgozol, de itt most az a lényeg hogy MNB ( Magyar Nemezeti Bank) középárfolyamon, azaz (valuta kereskedelem/vétel) haszon nélkül nem dolgozik senki (tehát ingyen senki nem dolgozik) Az hogy több bank is van kis hazánkban, az kb olyan evidiens (egyértelmű, magától értetődő) mint a víz nedves. Szóval kár volt beírni, az egyértelmű dolgot.
Én azért bátorkodtam példaként az OTPt írni, mert sok mindenkinek van, tele az ország automatákkal, és szinte biztos hogy nem fog kivonulni.Még egy mentséged lehet, ha külföldi vagy, és pár éve tudsz Magyarul
elnézést a sok OFFért
-
Yager01
senior tag
na még egyszer...hátha :
"Biztos mindenki ezzel kezdi...remélem nem "köveztek" meg. Létezik olyan Dual sim-es készülék amire azt mondanátok, hogy ár/érték arányban nagyon ajánlani mernétek? Megfelelő szoftveres támogatás, minőségi összeszerelés, jó fényképez, min 1 napos akkumulátor...stb.
Egyik ismerősöm szeretne a Samsung SII -ről váltani és megkért, hogy nézzek neki valamit.60-80e Br. Összeg környékén..."
-
doongoo
addikt
válasz
CoolBoy323 #97046 üzenetére
Van rajta pl. vagy 30 GB fénykép és videó, meg vagy 25 GB sorozat és kb. 5 GB térkép (plusz némi apróság). A foglalt helyem most kb. 70 GB
A beépített tárhelyével együtt kb. annyi tárhelyem van így, mint az 5 éves notebookomon.
A teló megéri az árát (szerintem), de mindenkinek mások az igényei és lehetőségei. -
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #97060 üzenetére
"Akkor illett volna tudnod"
Hm... Nem most kezdetem a szakmát ebben a szférában, nekem sok újat nem tudsz mondani.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #97054 üzenetére
Kösz a segítséget. Banki rendszergazda vagyok.
-
_MG_
csendes tag
Írtam egy pár sorost, hátha még van olyan aki egyáltalán nem találkozott az iNew V7el.
http://logout.hu/bejegyzes/mg_2/inew_v7.htmlNéhány a kamerával készült képpel még kiegészítem majd, valamint mivel az első ilyen bejegyzésem biztos sok mindent kihagytam, amit ha hozzászólásban megkérdeztek, akkor letesztelem / kipróbálom.
-
Sanyesz.
őstag
-
GIJoe
addikt
válasz
nyisziati #97049 üzenetére
Az okés, csak a valutaváltókban mindig van egy kezelési költség, ami vagy százalék v. fix összeg.
Továbbá, hogyan veszel telefont? Kimész a váltóba átváltod a kivett pénzed, hogy aztán visszatedd a valutát a számládra, és mivel valutát küldesz, ezért még drágább is, Hát nem.
Csak simán beírod a kártyaszámod és levonják, tehát OTP, utolsó oszlop deviza eladás...
Lehet kellene amúgy egy direkt ilyen OTP linket az összefoglalóba írni, mert majd minden hónapban van olyan aki, kereskedelmi banknak gondolja magát és ő olcsóbban kapja direkt az MNBtől... -
fil
őstag
-
doongoo
addikt
válasz
CoolBoy323 #97039 üzenetére
Lehet, hogy így látod valahol, de bizony bővíthető (128-as van benne éppen nálam)
-
Laza...
addikt
válasz
CoolBoy323 #97041 üzenetére
Van bővítési lehetőség. Itt van előttem, elég biztos vagyok benne
-
fil
őstag
válasz
CoolBoy323 #97041 üzenetére
Van neki topikja (2 is) összefoglaló
-
fil
őstag
válasz
CoolBoy323 #97039 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
Jol latom, h a Honor 6 dual nem bovitheto SDvel??
-
dzsoke2
tag
Szisztok.Lenne 1 kérdésem van jiayu g5 nek 5"-os 8 magos 2ghz-es változata?
-
Zeki
nagyúr
-
Yager01
senior tag
Biztos mindenki ezzel kezdi...remélem nem "köveztek" meg. Létezik olyan Dual sim-es készülék amire azt mondanátok, hogy ár/érték arányban nagyon ajánlani mernétek? Megfelelő szoftveres támogatás, minőségi összeszerelés, jó fényképez, min 1 napos akkumulátor...stb.
Egyik ismerősöm szeretne a Samsung SII -ről váltani és megkért, hogy nézzek neki valamit. -
Zeki
nagyúr
-
dudikpal
senior tag
Most látom, hogy tabletből létezik windroid dualbootos
Telefonból nincs ilyen?! -
Secretknight
aktív tag
válasz
Secretknight #97023 üzenetére
ja igen,az efox is ua. mégis más árakkal és supporttal dolgoznak.
-
GIJoe
addikt
válasz
Secretknight #97021 üzenetére
nem mernék megesküdni, hogy nem ua. a két cég
de köszönöm, -
v-man
őstag
Egy igen hosszú, angol ulefone be pro tesztvideó.itt
-
GIJoe
addikt
válasz
nyisziati #97014 üzenetére
60 E Ft, az az 55, $ eladási árat kell nézni nem középárfolyamot...
Amúgy árulni lehet bármennyiért egy telefont, max nem veszik meg.
Az áron kívül az is aggaszt még picit, hogy azt írták optikai képstabi van benne
most meg egy reviewben azt olvastam, hogy csak a 32 GB verzióban van képstabi.
Ami nem tetszik még, hogy nem bővíthető microSDvel, nem is értem egyébként miért.
A kamerára visszatérve, gyengébbnek látom és mondják is mint a régebbi telefonom (Honor2)
Továbbá a 4K videó fícsör is tetszett addig míg meg nem láttam h tudja ja, csak 15 fpsel,
most sehol nem látom hogy tudja e a fullHDt 30 fps-el egyáltalán.
Én is kezdem osztani a fent említett véleményt, miszerint hiába SONY senzor, ha az Omnivision jobb
képet produkál... Sőt, szerintem például az UMI képes B grade hibás senzorokat pakolni, low cost termékeibe. -
Sziasztok!
5-5,5" / 720as kijelző / nagy aksi / korszerű SoC mi most a best buy?
THL t11et cserélném. t5000 tetszene csak "idejétmúlt". Nem előrelépés a t11-hez képest max üzemidőben.
köszi -
nyisziati
veterán
55.000 forintért - ez szenzációs ár. Az antutu score 34.000, Galaxy Note is alatta van. Ráadásul, ahogy keresés közben láttam, Cyanogenmod romok is vannak rá. Qualcomm procival pedig garantált a jó GPS. Szerintem bestbuy.
.
Most nézem, hogy hazai viszonteladók 69.000-ért árulják. Használtan pedig valaki egy miniért 64.000-et akar.
.
Mindenképp jó vétel. -
Gaabe
tag
Coolpad F2-re szeretnék CWM-et feltenni, leírás alapján minden ok, a telefonon meg is jelenik a CWM menüje, de reboot után csak a Stock recovery jön elő. Próbáltam többször is, de mindig ugyanaz, ha kilépek a cwm-ből már nem tudom előhozni mégegyeszer. Vajon mit csinálok rosszul?
-
janaman01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Nyaralás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest