- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
olyan kína telót keresnék amivel anyukámat meglephetem(nem kell 2 sim) tehát az alábbiak fontosak:
4" kijelző ami jó minőségű
GPS tökéletesen működjön
Full magyar nyelv !!épp elég lesz neki egy androidos telefont megszokni
Lagmentes rendszer !!
az aksi legalább 1 napot ketyegjenTehát egy kis kijelzős ,jól működő, magyar nyelvű készülék kellene amit csak használnia kell
-
wwenigma
Jómunkásember
A Telekomnak 98%os LTE lefedettsege van, ki van epitve. Amikor megnyertek a frekit, csak felkapcsoltak...
Ugyanakkor 800ra csak a Telekom epit ha jol emlekszem, nem kell feltetlen tudni a telonak ha mas szolgaltatonal van az ember...
Ami viszont erdekes lehet a jovoben, azt még egy telo se tamogatja, ez a B31-es (450MHz) LTE.
-
Upo
addikt
A redmi2 az elvileg dual 4g, de nem dual active. Mire kellene az a dual active? Egyeseknek vannak olyan tévképzetei hogy ami nem dual aktív annál ki-be kapcsolgatni kell a telefont hogy átváltson a másik kártyára (anno nokia 3310 dual sim hátlap módra). Viszont a 800MHz-et nem tudja. Mondjuk mire az a rendszer kiépül, ki tudja milyen telefonom lesz már...
-
nem vagyok jártas manapság a dualsimes telefonokban... olyan dualsimes telefon érdekelne ami:
- dual simes
- mindkét sim tudja használni az LTE-s hálózatot is (és nem csak az egyik)
- esetleg jó lenne a dual aktív funkció -
Zeki
nagyúr
-
attack77
csendes tag
Sziasztok! Milyen 4g-s telefont érdemes venni? 5-5,5 coll kijelzővel, telefon, net, és navigáció a fő felhasználás. Ulefone be pro, elefone p6000 jó lenne, de keveset tudok róluk, jiayu s3 is tetszik, de arra nem biztos van keret. 50e-ből meg kellene állnia.
-
looser
addikt
Szégyellem, tényleg, de mivel lassabnak tűnt, ezért gondoltam és utána sem néztem, elkönyveltem, hogy lassabb. Gyakran leesik H-ra, E-re, Ingress (is) sokkal pattogósabb volt a Telekomos előfizetéssel.
Most: DL: 1,7, UL: 1,4, ping: 53ms
Persze '90-es évekhez képest, amikor 4-en ültönk egy 33,6-os modemen és perceket kellett várni egy kép
megérkezésére, ahhoz képest ütős :-)
-
retesz147
addikt
Sziasztok
Jiayu G5S vagy Cubot X9??
Szeretném, ha GPS-t is tudnám használni és a G5S-ről azt olvastam, hogy az sajnos csapnivaló benne...X9-el van valakinek GPS tapasztalata?
Köszi!
-
petyametyo
aktív tag
válasz
eladogeppc #97283 üzenetére
Akkor felejtős a HTC 310 pedig jó lett volna DUAL-ba
-
eladogeppc
veterán
válasz
petyametyo #97281 üzenetére
Ugyanúgy, mint a Telekomos Dual SIM-es. Igen.
-
paolinho
őstag
válasz
maggi1886076 #97277 üzenetére
(#97280) WOT-H-A-C Vitathatatlan, hogy nagyon jó készülékről van szó, ne értsétek félre amit mondtam, eszembe nem jutna herótozni a Vibe Z-t, én csak számszaki oldalról néztem a dolgokat. Ezért volnának kétségeim a Vibe X2-nél is az akku méretét illetően az 5"-hoz képest.
-
petyametyo
aktív tag
Ezek a tacskos telefonok hiába DUAL SIM-esek még is csak tacsko kártyával mennek ?
Vagy ez most hogy van ?
-
paolinho
őstag
válasz
maggi1886076 #97253 üzenetére
Hát lehet, bár annak a képernyő mérete nekem túl tepsi, viszont az akku kapacitása ahhoz képest meg túl hurka.
Marad a Thl 5000-es
-
pluhm
aktív tag
válasz
looser #97254 üzenetére
Basszus, a 3G-nél gyorsabb a H+. Örülj neki, hogy amióta beraktad a voda kártyát, H+-od van, mert ez azt jelenti, elképzelhető, hogy tudja a telefonod a wcdma 900 mhz-t, így voda kártyával vidéken is tudsz nagy sebességgel netezni (szándékosan nem írtam azt, hogy 3G-vel, mert akkor többen félre értenék, mint ahogyan te azt, hogy a 3G gyorsabb a H+-nál...) http://hu.wikipedia.org/wiki/Mobilinternet
-
Crvsh3R
senior tag
Esetleg erre valaki?
-
eladogeppc
veterán
Az enyém független, az meg Tesco lockos.
-
diegho
nagyúr
válasz
maggi1886076 #97269 üzenetére
Lehet 1000 forintos a percdíj, úgy nem adnak sokat.
-
Jakuu
őstag
válasz
maggi1886076 #97267 üzenetére
-
b0bcat
addikt
válasz
maggi1886076 #97267 üzenetére
Kb. ennyit is ér a készülék.
-
KTU
addikt
BeeX Conquest 9995Ft a tecsóba!
4.5" IPS, Dual Core CPU 1.3Ghz,512RAM,4GB, DUAL SIM ! -
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Asszony Lenovo S820 4GB (CN)-ára tervezem, hogy a "gyári" Lenovo rom helyett felteszem a MIUI V6 Mix CN romot. Ahogy olvastam ez CWM-el megy fel. Jól gondolom, hogy ha CWM-ből telepítek egy romot az nem fogja elállítani a partíciókat és ha vissza akarok térni az előző romra elég lesz az SP Tools-ban egy Firmware upgrade?
Gyári rommal elég sok gond van, nem jelzi random a telefon az üzeneteket, lenémítja magát, éjjel egyszer csak újraindul, stb.
Segítséget előre is köszönöm!
-
looser
addikt
Tudom, ez béna kérdés, de nem nagyon értek hozzá
A820-at használok. Amikor telekomról vodafone-ra váltottam (1. sim), a 3G többet nem tűnt fel az értesítési sávon a vonalkáknál; vodánál csak H+ volt a legtöbb, amit sikerült elérni. Ennek az az oka, hogy a voda által használt 3G frekvencia nem támogatott a telefon által? Vagy csak a voda hálózata 'gyengébb'? Köszi
-
paolinho
őstag
válasz
maggi1886076 #97230 üzenetére
Igen, nálam is ez a gyenge pontja. Ezek szerint nem nagyon van senkinek ilyen!?
-
looser
addikt
válasz
Gabesz87 #97245 üzenetére
Ott remek kínai "EU warehouse" lerakatok vannak :-)
A témához kapcsolódóan: még esetleg az S3 Neo Dual simest (i9300L) is megnézhetné ~73e Ft. Ez mondjuk nincs hivatalosan Európában (kínai, indiai piacra szánt termék), de megvásárolható, rendelhető.És az amoled kijelző tök szép :-)
-
fil
őstag
válasz
csapee #97238 üzenetére
Kifejtenéd bővebben.
Én is a Honor 6 H60-L12 és a Galxy S5 Duos között vacilálok.
Az alábbiakat szedtem össze érvekként:
Miért is nem egy kategória? A Snapi 801 igencsak pariban van a Kirinnel (he nem jobb). A meória valóban a Honornál jobb. A támogatás már nem biztos. A Honor DHL és Áfa után árban ugyanannyi... viszont ,ha garis gondod van küldheted Kínába... Tudom a Duos-nál is csak bolti gari lesz ,de az legalább itt.
A méret ismét a Honor oldalára billenti a mérleget ,viszont a Duos víz és porálló.
A Honor 6 LTE-je tudja a Cat6-ot ,de nálunk még a Cat4 is csak most kezd bejönni. stb, stb, stb.
Ami a 100K-s árat illeti ,azt egy Hardveraprós srác hirdeti. Előre el kell utalni neki az összeget és ő majd utána megrendeli és postán elküldi. Semmi Paypal ,vagy más vevővédelem... Én ,mivel személyesen nem ismerem ,így ismeretlenül nem utalnék 100K-t senkinek. Tudom bizalom kérdése. Na ne. Vajon Ő miért nem bízik annyira ,hogy átvételkor kelljen fizetni. A Samut megvehetem egy boltban ,ott is van bizonytalanság ,de mégis jobban elérhető ,ha gond van.
Kár ,hogy az Edigital nem forgalmazza a dual simes verziót. Így azt hiszem ,hogy sajnos nem lesz Honor 6-om ,de még várok ... -
Gabesz87
veterán
válasz
buca84 #97242 üzenetére
Ó bakker, tényleg. Elnéztem. Beírtam google-ba, hogy Honor 6 dual sim, és a 3. találat az edigital volt. Aztán nem néztem meg alaposan, hogy az valóban csak sima 1 SIM-es. Fura is volt, hogy mindenhol 140 körül van, itt meg 110. Hardverapron találtam egy srácot, aki 100ért beszerzi. 1 év garival. Elvileg az dual sim-es.
-
janaman01
addikt
válasz
Gabesz87 #97237 üzenetére
Ha egy kártyáról használja a netet akkor nem gond..viszont ha mindkét kártyáról akarja felváltva jasználni ( céges, saját) akkor gond lehet...sok kinai már tudja minkettőben használni nyilván nem egyszerre, be tudod állitani hogy épp melyikről akarod hogy menjen. Kamera? Nos hát a kinai telók közt igencsak körül kell nézni ha nagyok az elvárásaid...úgyhogy szerintem maradhat a samu...
-
Gabesz87
veterán
válasz
csapee #97238 üzenetére
Igen, tudom, azt is ajánlottam már a tesómnak, csak az 5" miatt nem tudom, jó lenne-e. De majd eldönti. Írtam neki pár telót, lehetőséget, úgyhogy nem rajtam múlik.
janaman01: értem, köszi. Igazából szerintem a netet is alig-alig használja, nem hogy mindkét kártyáról! Az egyik száma amúgy német, a másik magyar lenne. A magyar nem vagyok benne biztos, de talán Dominos. Úgyhogy ha használja is a netet, azt szerintem a németről. Megmondom, hogy próbáljon meg barátkozni, ismerkedni a Honor-al, nézegesse
-
Gabesz87
veterán
válasz
janaman01 #97235 üzenetére
Ja, értem. Csak nem tudtam, miért írtad ezt, de akkor jól van. Hát jó volna, mert bár nem nekem lesz a teló, hanem nővéremnek (csak állandóan variál, már mondtam neki 2-3 lehetőséget, nem 2 SIM-es telóból, most meg azt mondja, hogy lehet jó lenne 2 SIM-es
), és nem hinném, hogy akarna valami "noname" kínai telót. Félre ne értsen senki, ezzel nem azt mondom, hogy mind hulladék, csak ő inkább valami nevesebbet venne 100e alatt. És ezt találtam. Próbáltam keresni pár véleményt, külföldi oldalakon is. Van ahol a kameráját kifogásolták, meg specifikációk alapján a 2. SIM nem 3G képes. Mondjuk nem tudom ez mennyire gond, vagy hogy a többi teló is ilyen-e).
WOT-H-A-C: most hogy mondod, rákerestem, és tényleg érdeklődött 1-2 ember, csak sajna egyértelmű, érdemleges választ, ajánlás ahogy látom, nem született.
-
harcikoca
senior tag
Elephone P2000 re szeretném ezt a romot feltenni. Valaki tudna segíteni benne? Most csinálnám először és ennyi leírásból nem tiszta.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Turbobacsi #97232 üzenetére
És ezzel mégis mit akarsz mondani? Ha esetleg nem vetted észre, a dual SIM-es S5 Mini felől érdeklődtem! Szóval úgy gondolom, jó helyen kérdeztem!
-
Gabesz87
veterán
Samsung Galaxy S5 Mini Dual-ról van valakinek tapasztalata? Vagy ez a topic szinte csak kínai telóval foglalkozik? A sima okosteló topicból meg elküldtek, hogy Dual SIM-es kérdéseket itt intézzek!!!?
-
paolinho
őstag
Nagyon tetszik ez a Vibe X2 a Lenovotól, és az ára is kezd már kedvezően alakulni, csak ez a 2300mAh-ás akku tart vissza attól, hogy beleugorjak. Tudom, hogy van hozzá akku kapacitás növelő rész, csak attól meg nagyon vastag lesz. Nincs esetleg valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
-
svgyula
addikt
Szia! Érdekes cikk de azonkívül, hogy a mobil szolgáltatók profitjában turkál mi is az értelme? Már a nokiának is voltak kísérleteik (ha jól emlékszem) de azok csak a tornyokon keresztül pízért működtek mint woki-toki ha jól tudom.
Eddig is azonosítottak az üzletek ha(?) akartak bekapcsolt internet alapján csak eddig az IP címet használták és így küldtek reklám anyagot. Ha meg ez elindul akkor egy bugyibolt mellett azonnal "rádreklámoznak" egy tangát ha kell ha nemJa és nem töltött tanga lesz
Vagy egy körömcipőt, bundát, stb netán p.nisz nagyobbítást, hajformázást. Ez ahogy elkezdték leírni nem az egyénről fog szólni inkább egy reklámbomba újfajta lehetősége. Persze a nyalókát, vagy mézesmadzagot azért meglengettét.................................
-
gyűrű
addikt
Nem tudom volt-e már..zétée rajongóknak itt az új blade s6 a
comebuy -tól, az alin
Nem tudom hogy megéri-e, de érdekesnek látszik.. szívesen néznék teszteket róla.. -
törölt tag
válasz
Keeperv85 #97224 üzenetére
Én ezzel az Xposed Additions modullal csináltam, de nem igazán értem, hogy miért álltak meg itt a fejlesztők. Nem kellett volna sok ahhoz, hogy tökéletes legyen. Ennél minden hardvergombot át tudok programozni. De nem tudok profilt létrehozni az összes gombra vonatkozó, egy-egy konfighoz, nem tudok parancsikont indítani és nem Tasker plugin. Ha lehetne parancsikont indítani, akkor bármilyen Tasker profil aktiválható lenne hardvergombbal. Ha pedig Tasker plugin lenne, akkor a gombkombinációs profilokat tudnám a Taskerben beállított feltételek alapján aktiválni.
-
-
GIJoe
addikt
Beugrott LTE Direct
-
Zeki
nagyúr
Vett/vesz valaki ilyen Doogee turbo mini F1-et?
Kicsi, erős, és a hazai LTE frekiket is tudja. -
-
törölt tag
Sziasztok!
Prestigio 5453 (MTK6582) készülék gps-ét szeretném tesztelni! Milyen progit érdemes használnom erre a célra?
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest