- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_miki
csendes tag
Sziasztok!
Gyári garival, számlával szeretnék venni két simes, 5.5-ös telót, kb 110 lenne a határ. Hol érdemes körülnézni, ami nem evidens - aqua, mediamarkt stb.? És mit javasolnátok ilyen feltételek mellett? Huawei 750, lenovo S860, HTC 820 került eddig képbe (vibe z vagy lg g3 lenne az ideális, csak ugye azok nem nagyon elérhetők ilyen keretek között)
nagyon köszi előre is! -
janaman01
addikt
Pár kérdés, illetve állitás zopo 999 visszhang probléma hivás közben a hivott félnél.?..jiayu s3 ugyanez frissités megoldotta...zopo 999 töltés közben megáll..?battery kalibráció stb...ezeket nem reklámozzátok itt....az hogy én ide be merem irni a jiayu buktatóit az egy dolog...úgyhogy egy lapra teszem....
És kár is ezen vitázni...nekem a 3 is páros....használd egészséggel a telód sokáig! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mercutio_ #97695 üzenetére
Szerintem nem kell még temetni a Jiayu-t. A zte v5 megjelenéséig pl itt szinte egy szó se esett a zte-ről csak néha valaki rá kérdezett a geek-re, aztán nézd meg mi lett, a csapból is zte folyik....
Sokan dobálóznak itt a supportal, de kb 10-9-nek ugyanúgy az xda meg a 4pda.ru a "support" mint nekem vagy bárki másnak. Nyilván fontos, hogy a gyártó foglalkozzon a termékei szoftveres támogatásával, de ez nem mindenkinél szempont. Vegyük az én esetemet, a telefonomra a mai napig jönnek gyári update-ek, de ettől függetlenül egy magyar kolléga romjait használom.
Viszont az biztos , hogy a jiayu ezt sokáig nem csinálhatja .... szerintem őssze fogja kapni magát...
-
nyisziati
veterán
válasz
blackfox #97691 üzenetére
Van bőven piacuk, hidd el. Ne belőlünk indulj ki, a legtöbb embernek fogalma sincs, mennyivel olcsóbban megúszhatná a telóvásárlást egy kis várakozással és némi körültekintéssel. Meg egy VISA/Mastercard is kell persze.
.
Pont ma ajánlottam a lehetőségeket egy kolléganőmnek, aki ámulva mondta: "hát mi eddig használtan vettük 40 ezerért a telefonokat!".
.
Úgyhogy van piaca a dolognak.
.
/ilyen kérdések mellett meg pláne: "és nagyképernyős? meg androidos? meg ezt/azt a programot föltehetem rá? és zenél is?" / -
blackfox
csendes tag
Tessék,itt a hivatalos hazai elefántos bolt[link]Kicsit vad árakon forgalmazva a telefonok!
-
GIJoe
addikt
Találtam megy újabb flip telefont
DAXIAN W189 120$ nem olcsó, de 2 magos, szerintem sok üzemidővel... (aki ilyet keresne)
-
lordmark
tag
A gearbest.com oldal mennyire megbízható?
Illetve rendeléskor kell valamire figyelni? Vám, áfát gondolom nem igen lehet megúszni... -
ben-ga
tag
Dupla memória a frissített Xiaomi Redmi 2-ben innen
-
Zeki
nagyúr
Azt a teló menüjében hol lehet megnézni, milyen frekvenciákat támogat?
-
janaman01
addikt
már ne haragudj meg de ha a zopo 999 ilyen képeket készit akkor én meg egy lapra tenném
egyik kutya másik eb....szerintem eljutunk odáig hogy kinából is nehéz lesz telót vásárolni...nyomják fel az árakat...300-400 dodós telók amik talán jók...mindenféle tekintetben...mondom én elkurvulnak ezek a kinaiak is..
-
v-man
őstag
Ettől a hírtől nagyon lelkesek egy nem elég nívós szintű telefon fórumában, valaki meg tudná írni esetleg hogy ez mitől olyan jó hír?
-
WOT-H-A-C
veterán
Én a thl-t és a zopo-t semmiféle képpen nem tenném egy lapra az ulefonnal meg elefonnal meg ilynekkel....
-
Ezek a kingzone és elephone nevű gyártók mennyire "gagyik"? Én csak mostanság hallok róluk. Nagyon tetszetős és jó ár / érték (de milyen minőségű?) készülékeik vannak. Mennyire készítenek rájuk fw-t? Nem csak a gyári támogatás érdekel. És úgy általában (minőségre), felveszik a versenyt egy thl, jiayu esetleg zopo-val?
-
lordmark
tag
válasz
junkpod #97664 üzenetére
Árban máshol is lehet kapni kb ennyiért (~+5dollár), szóval már csak a gyártó szívózhat, de a többi Kingzone eszközre se láttam sok panaszt... (K1, N3)
Egyébként egy ilyen rendelésnél kell figyelni valamire, vagy csak leütni aztán paypal. A vám meg az adó meg majd lesz valahogy? Vagy kell valami vámbiztosítást vagy valamit kérni?
-
-
-
csendes
addikt
válasz
Secretknight #97650 üzenetére
Nem kamu, 6732 olcsó négymagos SoC van benne, a Banggood pedig az egyik legolcsóbb webshop
-
beers
addikt
válasz
Secretknight #97650 üzenetére
Máshol sem több!
-
-
Secretknight
aktív tag
-
-
atee_13
őstag
A batteryupgrade -ot ismeri valaki? Megbízható az oldal?
-
wwenigma
Jómunkásember
P6000 ma megkapta az 5.0 update-et.
-
lordmark
tag
KINGZONE N3 Plus- ról van már tapasztalat?
A KINGZONE N3-tól az 1gb RAM tartott vissza, de ez már 2 gb-al szerelt.
163 dollár jó árnak tűnikVárom a véleményeket
-
janaman01
addikt
Most azt nem tudom hogy más telónál hogy van...ha beállitjátok art ra akkor ugye újraindul, és ujraindulásnál nem kellene szöttyölnie? Mert az f1 az átforgatta az összes appot elidőzött bootoláskor..a jiayu meg ujraindul pikk pakk és annyi...lehet nem is valós art ban megy...vagy valahogy lehet ezt tesztelni?
-
junkpod
veterán
válasz
gixxergabi #97638 üzenetére
azt mondod, hogy a frissítések eltávolítása után ha csak a legújabb frissítés megy fel akkor működni fog? Azaz valamelyik köztes frissítés hibája a bűnös?
most nekem is 9.4.0-ra frissített reggelre, de ugye még ez is bugzik
na levettem, 7.7.0 a gyári, elindítottam még működik, most rátolom a legújabbat, oszt möglátjuk...
-
Zeki
nagyúr
Akinek kétségei vannak, hogy kell-e 4G képes telefon itthonra...
3G lefedettség
4G lefedettség (800MHz-es neten is vidéken) -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
zolipapa66 #97555 üzenetére
Valóban, akiknek f*s a kínai, választhatnak például indiai márkát is!
-
Roli5
tag
válasz
svgyula #97622 üzenetére
ez jó, köszi. Akkor talán úgy kérdezem, hogy a kettő közül kell választanom nagyon átlagos felhasználói igényekre. Telefon, Facebook, viber, nagyjából ennyi. És hölgyé lesz.
Gondoltam itt arra, hogy esetleg valaki leirja, melyik a jobb processzor, grafikai gyorsító, esetleg térerővel és hangminoseggel, GPS-szel tapasztalat... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
zolipapa66 #97632 üzenetére
Voltak már itt ilyenek , nem is egy alkalommal...
-
v-man
őstag
válasz
WOT-H-A-C #97628 üzenetére
Ígérem megosztom majd a tapasztalataim
Addig is Meizu m1 note vs Ecoo E04
-
junkpod
veterán
válasz
WOT-H-A-C #97625 üzenetére
4.4.2 KK van rajta, ART-ot pedig sajnos csak teljes készülékre lehet ki-be kapcsolni, így nem akarom ezért bukni az egyébként tip-top működést. Igen INew V3.
(#97629) Terentius : persze, van értelme: nem megy a Térkép
mondjuk az ART hibának ellentmond, hogy egy ideig jól működött, aztán jött egy frissítés, azóta xar, hetente jön újabb frissítés, mindig gyorsan tesztelem, de ua...
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem tudnál valami , normális brandet ajállgatni esetleg??Segítek... thl, lenovo, xiaomi,zopo,jiayu, stb... ha te bevállalsz egy alsó közép vagy alsó kategóriás gyártó termékét akkor legyen szerencséd, majd írd le a kanosszajárásod történetét várjuk a fejleményeket, viszont jönnek ide olyanok mint te akiknek csak az ár a fontos az mindegy, hogy mekkora sz@rt vesznek aztán meg jönnek ide köpködni (teljessen jogossan) mert itt ajállották a telefont....
-
GIJoe
addikt
Akinek van THL (akár t100) megnézné hogy van e neki iLoongSceneEngine_BDA.apk ?
-
v-man
őstag
válasz
WOT-H-A-C #97618 üzenetére
Egy másik készüléket várok már, ha nem várnám, meg is venném.
Szerintem ez egy nagyon jó akció (a múltkor írtaknál sokkal nagyobb ez a kedvezmény), ami érdekelheti a topiklakókat ezért raktam be, off-ba is tettem így nem hiszem, hogy rajtad kívül sokakat zavart volna, ha mégis akkor így jártatok -
junkpod
veterán
sziasztok!
A Google térkép alkalmazás kb 3 hónappal ezelőtti frissítés óta használhatatlan a V3-asomon. Kifagy pár mp alatt. Ez most MTK betegség vagy csak a V3-on szar vagy csak ART alatt nem megy? Létezik valami hekk/megoldás ennek javítására? már nagyon bosszant...
-
TedThomas
aktív tag
Prestigio Multiphone 5307:[link]
THL T6S: Fórum - Véleményem: [link] [link]
Azért mondanám a THL-t mert az már volt a kezemben és azért az árért tetszett, illetve jobban pörög a témája ami előny szerintem.
Már a THL sem kicsi és a Prestigo még annál is nagyobb.
Megfontolandó ez is. Előbb fogdosd meg mindkettőt személyesen.(#97620) csferke Teljesen megfelel a kívánt feltételeknek.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni a Xiaomi Redmi 1S (Dual SIM) készülékkel kapcsolatban.Kezdő okostelefon használónak kellene, első ilyen telefonnak.
Elsődlegesen telefonálás (egy névhez sok-sok adat), sms, egy kevés internet főleg WiFi-n (Skype, Viber, Voip), offline térkép útvonal/távolság két Hu város között, csengőhangok és pár fotó. Tehát nem egy csúcskészülék kellene.köszi
-
Roli5
tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni tőletek egy szakmai véleményt. Illetve kettőt:
1 Prestigio Multiphone 5307
2 THL T6SA kettő közül melyiket és miért vennetek?
Köszönöm szépen
-
v-man
őstag
ELEPHONE P6000 akcióban
$159.99helyett $129.79 a Coolicool-on.
p6000 kuponnal.
(vámbiztosítással 138 dollárra jön ki) -
válasz
janaman01 #97615 üzenetére
Ez szokott a fő bajom lenni a Jiayu telefonokkal. Nagyon jók lennének, de a kis részletekre már hosszú ideje nem tudnak odafigyelni. Engem mondjuk meglepett, hogy a saját kategóriájában talán a Jiayu F1 (tudom, te a Coolpadról beszéltél) a leginkább bugmentes. Feleségemé navigáláskor is jól teljesít, több alkalommal ment már azzal a telefonnal Bp-re vele. Ezt a G3-mal, G4c-vel nem tudta így megcsinálni.
Ha erre odafigyelnének, és támogatnák a készülékeiket, nem lenne jelentős különbség köztük és a nagyobb nevek között. -
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
válasz
wwenigma #97610 üzenetére
Nem korom sötétről beszélek nyilván..éjjeli lámpa stb...mellett is fosh..az f1 ben ennek a sony nak az elődje van, mégis sokkal jobb..most azt nem tudom én se hogy a gyari driverek a buktatói vagy ezt elcseszték, úgy ahogy van..
(Na már az is baj ha a saját telómat fikázom)
-
Buccer
tag
Huawei G700 tulajokat kérdezném vagy bárkit, aki tudna segíteni. A nem elérhetô sim esetére az átirányítási beállításokat kb hol találom?
-
Egy hasonló, de csak A szériás, 200usd-ért, az A936, 2GB RAM-os változat. Azért ebben is 3,3Ah-s akku van.
szerk.: nekem is a p70 olyan "bejövős". -
janaman01
addikt
válasz
Laza... #97604 üzenetére
hóhóóó dehogynem , nem mindegy miért nem látszódnak dolgok...
Magicrat: a legutolsó eddig a febr.05-ei szerintem lesz rá még frissités nyilván, de ezek már a sárkánymaszkot varrják az ünnepre, nem a rommal foglakoznak
ha a kamera miatt aggódsz esetleg....az oroszok már felrakták a twrp s lenovo camera appot hozzá linkeltek is képeket azon javitott nem tudom a videón is...? még nem próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest