- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
csubuka #95745 üzenetére
OK. Így már világos. Akkor ez az "UK Warehouse" trükk így műxik a Banggood-nál. Azt hiszem, itt fejeztem be a tőlük való vásárlást.
Ha teszem azt Kínából postáznák, lassan akkor ide kellett volna érni, bár három kisösszegű csomagom, Karácsony előtti rendeléssel még nekem sem jött meg. Tudjuk be annak, hogy nagy volt a kavalkád az ünnepek alatt.(#95747) csendes:: A "Flyt UK Express(Tracked)" postázási mód potom 31$. Nem gondolnám, hogy pusztán jó szándékból ezzel küldenék.
-
csendes
addikt
válasz
csubuka #95745 üzenetére
Akkor te Flytexpress-sel rendelted, nem International Standard-del? Vagy csak próbálkoznak?
Nekem már 10-15 nap kézbesítési időt írtak a dispute-ra, különben hasonló. Ja, és a UK raktárból a vámot nekem is beírták. Egyébként a "Royal Mail International Standard" Magyarországra 3-5 munkanap alatt szállít (szóval Budapestre kb. 4 munkanap) [link] és külön oldaluk van arra, hogy jelezzék a késéseket.[link]. Persze nem zárható ki, hogy a Magyar Posta alkalmazottjai tüntetik el ilyen sikeresen a csomagokat, de a november-decemberi 100%-os (négyből négy) arány a Banggood UK warehouse-ból kicsit soknak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Futás, futópályák
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest