- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ő újként, ahogy Te is idézted, a 67xx -et jelölte meg. Az enyém viszont 6595, tehát nem tartozik az általa jónak prognosztizáltak közé. Mint említettem, szerintem rendben van. Szokott érdekelni egy hiba oka, az viszont nem annyira érdekes számomra, hogy mitől működik jól valami. Ezért antennacsík után sem kutattam. Egyszerű logika alapján következtettem ki a magyarázatot. A 6595 -ösök látják a Glonass hódokat, míg az MTK "rossz GPS -hírét" keltő 6589, 6592, stb. nem. Ergo, más a modul. Sztem ez már önmagában is elég ok arra, hogy kimaradjon az általánosításból. Hacsak nincs tapasztalata ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest