- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
kiskacz #129044 üzenetére
Részletekről kérdezd tibcsi fórumtársat (főleg kártyacsere ügyben, de szerintem tudnia kell), vagy érdeklődj a topikjában. A többi kívánalomnak teljesen megfelel.
Spemall-ről áfa nélkül megkapod. +10 dollárért két év EU garancia van hozzá.
-
IldiH
tag
válasz
kiskacz #129046 üzenetére
Nem vagyok ennyire tájékozott, de a mostani készülékek ezt nem tudják mind?
Ami biztos, hogy az Oukitel K6000 pro-nál mindkét slotban működik a 4G és csak át kell kapcsolnod (5,5-ös és 3GB RAM). Én is úgy használom, hogy ha elfogy az adat vagy nincs térerő, akkor váltok a másik kártyára. -
gabor#
tag
válasz
kiskacz #96150 üzenetére
Szia
Call Meter 3G jól műkődik, 2 sim forgalmát is elkülönítve tudja számolni. Bonyolult kedvezményeket is be tudtam állítani.
Ha nem megy, segítek.
Üdv
Gabor -
svgyula
addikt
válasz
kiskacz #92360 üzenetére
Szia! A honor 6-ban van ilyen, úgy hívják "ne zavarjanak" be lehet állítani melyik időben nem akarod, hogy zavarjanak ill. akkor ki az akit akkor is mint bejövő hívás! Sajna én nem tudom kivadászni a rendszerből mert az EMUI-ba ez is alapból benne volt! Meg van zaklatásszűrő is amivel letilthatod a nemkívánatos hívásokat.
-
törölt tag
válasz
kiskacz #92363 üzenetére
Nem fog sikerülni. Nem figyeltél arra, amit írtam. Androidul hiába tud, mert maga az Android sem ismeri ezt a lehetőséget. Snapiul kéne tudjon. Vagyis a Snapdragon SDK kéne (Software Development Kit, már ha földi halandó egyáltalán hozzáférhet). Vagy legalább a konkrét shellparancsok kellenének.
-
törölt tag
válasz
kiskacz #92360 üzenetére
Dehogynem. Nekem biztos, pedig még nincs is ilyen telóm. De már kérdeztem itt, a topikban, csak nem volt rá válasz. MTK -ra van tökéletes megoldás. Ahért tartom tökéletesnek, mert nem csak manuálisan kapcsolható, de a Tasker is tudja kezelni. Na, egy ilyen kéne Snapira. Ha esetleg találsz, akkor szólj légyszi, mert bár kicsit más okból, de ez nekem is fájó pont!
-
-
-
kobipeti
aktív tag
-
rosand86
csendes tag
válasz
kiskacz #83962 üzenetére
Én egy éve vettem egy MyAudio tabletet itthon boltban, hazai garanciával. (Sajnos) Azt néztem, hogy kínából is ennyi lenne. 20ezerért 4magos Rockchip proci, 1G RAM, a teljesítményével nincs is semmi baj. Csak a kijelző valami vacak, szemből rossz a képe, kb 10fokkos szögben kell tartani, hogy jó legyen. Az akku ha leteszem, akkor gyorsabban merül ha nem nyomkodom. Mondjuk előbbivel együtt lehet élni, utóbbin egy szoftverfrissítés segítene. A töltője valami abszolut egyedi izé, csak azzal töltődik.
Az a baj, hogy amit behoznak, és saját néven forgalmaznak, arra nincs nemzetközi fórum, a hasonló típusok (más országokban más néven futnak) ROM-jai nem jók rá. Bánom, hogy nem egy ismertebb kínait vettem ez helyett. Illetve tulajdonképpen azóta vettem egy kínai phabletet, és a tabot nem is használom hónapok óta.
Ettől függetlenül lehetnek jók, de csak akkor vedd meg, ha alaposan megnézted, utánaolvastál. A másik, meg a garancia, a fórumok azzal is tele vannak, hogy ezek a hazaiak mennyire könnyen visszadobják a cuccot, míg olyat nem olvastam, hogy valaki jogosan visszaküld valamit pl minideal-nek, és elutasítják a garanciális javítást/cserét. -
aytukabozs
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Magisk
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest