- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez egy off -ba forduló hsz.
Hallottatok már a BQ Aquaris E4.5 -ről? Eddig én sem. Hát, nem tűnik egy best buy -nak.
De lehet, hogy ennek ellenére, még hallani fogunk róla. Remélem, hogy vmi jó dolog kezdete lesz!
-
válasz
peestike #97187 üzenetére
Lehet, hogy jóra gondolsz, de picit még finomítsunk rajta:
boot.img = boot.img-kernel + boot.img-ramdisk
recovery.img = recovery.img-kernel + recovery.img-ramdisk
Amit neked össze kell rakni, az a
boot.img-kernel + recovery.img-ramdisk --> uj-recovery.img
Amúgy itt írtam néhány szót róla: [link]
Igaz, hogy ott a boot.img nem szerepel, de elméletileg a recovery-ben és a boot-ban lévő kernelek jó, ha megegyeznek.
(a recoveryfromboot.p patch perdig pontosan ezt csinálja) -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Milyen dual sim-es telót ajánlotok kb 100e-ig? Jó volna ha nem lenne túl nagy, szóval lehetőleg 5" alatti (lánynak lenne). Meg persze stabil, gyors, megbízható működés. A sima okosteló topicban a Honor 6-ot ajánlották, de az is 5". Amit 100k körül néztem, és méretben is jó lenne, a Samsung galaxy G800 S5 Mini dual sim. Ez milyen?
-
Sajtqukac
tag
Sziasztok!
Egy 2014-as Moto G-re keresek olyan appot ami a sim kártyákhoz különböző csengőhangokat rendel és működik Lollipop alatt is. A playről letöltött DualSim Ringtone nevű app eddig működött de Lollipop alatt valamiért mindkettő sim-et "Telekom HU" néven látja valamint ha mindent be állítunk rajta akkor az 1-es simre érkező hívás a 2-es sim beállításán csörög, a 2-es simre érkező hívás meg csak rezeg bármit is állítok be.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Terentius
őstag
Valakinek jött már meg egy Ulefone Be pro?
-
peestike
senior tag
válasz
cappa72 #97186 üzenetére
köszönöm szépen a magyarázatot!!!
ha jól értelmezem:
szét kellene szedni a cwm-et, az abban lévő boot.img-kernel-t és recovery.img-ramdisk-et kicserélni benne?
egyébként nem én csináltam, ehhez még nem értek, utána kellene olvasni a dolgoknak.abból a romból vannak kiszedegetve a fájlok, ami most működik a telefonon. úgy emlékszem akkor töltöttem le, amikor a romot is. fogalmam sem volt, hogy mik ezek eddig.
-
válasz
peestike #97098 üzenetére
ilyen cuccok vannak meg a most fenn lévő rendszerből
Ez alatt mit értesz, hogy a most fentlévő rendszerből?
A jelenleg a rendszeren lévő boot és recovery img-ket lementetted a telefonról, és kicsomagoltad őket?
Mert ha igen, akkor gyakorlatilag a
boot.img-kernel -t és a recovery.img-ramdisk -et kell összecsomagolni, és akkor működnie kell, hiszen az új recovery.img-ben lévő kernel már 1:1-ben azonos a boot.img-ben lévő kernellel. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#79335424 #97183 üzenetére
" Az Ali valahonnan mindíg tudta, hogy én mikor kaptam meg az árut és azonnal elkezdett nyaggatni, hogy nyilatkozzak, hogy oké, vagy nem oké a cucc, különben okénak minősíti az üzletet, engem meg nem okénak."
Ha kaptál tn-t akkor onnan tudta,hogy megkaptad. Egyébként ezt nem értem mert ha lejár a 60 nap és nem nyitsz vitát vagy nincs kiterjesztett szállítási idő akkor a 60 nap lejártával confirmálódik a rendelés és vége az üzletnek.
A kereskedők azért akarják megoldani "négyszemközt" a dolgokat mert tartanak a büntitől az ali részéről illetve a te negatív feedback-edtől is. Főleg azok akiknek kevés eladásuk van.
Addig amíg él a "buyerprot" nagy baj nem lehet.
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #97180 üzenetére
Nem tudom, de nekem más tapasztalataim vannak. Az Ali valahonnan mindíg tudta, hogy én mikor kaptam meg az árut és azonnal elkezdett nyaggatni, hogy nyilatkozzak, hogy oké, vagy nem oké a cucc, különben okénak minősíti az üzletet, engem meg nem okénak. Plusz az összes "normális", Alis kereskedő 77 helyen kihangsúlyozza, hogy ha gondom van, akkor mindenképpen hozzájuk forduljak, ne hivatalosan emeljek panaszt. Lehet, hogy ez sem jelent sokat, de a Geekbuying -nál még ennyi sincs. Ha méltóztatnak is reagálni, az is olyan neszesemmifogdmegjól, mint amit Laza... idézett. Bezzeg, ha nekik fontos valami! A freaktab.com fórumra képviselőt delegáltak, hogy ha egy "olyan" embernek lenne kérdése, arra a belső kapcsolataikon keresztül, közvetlenül tudjanak reagálni. No, igen. A miniPC -knél kicsit másképp működnek a dolgok.
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #97177 üzenetére
Meg a Geekbuyingon nem csak Paypal fizetés van, hanem kártyás is. Viszont nincs olyan közbeiktatott, biztonsági lépcső, mint mondjuk az Alin. A kártyás fizetők lóvéja huss, egyből megy a Geekbuyinghoz. Nem rossz bíznisz a leendő tulajokkal, pár hónapra előre megfinanszíroztatni a raktárkészletet (vagy a forgó tőkét).
-
Laza...
addikt
válasz
#79335424 #97176 üzenetére
Pont ebben a cipőben vagyok, Pipo X7 a kiszemelt. Mikor megrendeltem akkor nem volt presell. Utána lett egy január jan.16, majd jan. 31, most pedig még módosítottak egy feb. 10.-re
Írtam nekik, 3 nap (!) múlva jött egy ilyen válasz:
"Hello X.Y,
Thanks for your order and waiting .
The PIPO X7 is extremely popular and we need a number of it to meet demand ,the first batch had sold out ,now we are trying our best to process them .but we will ship out the package according to your order date .
The factory lack of some material for the PIPO X7,it will be available before the Spring Festival holiday (2015-1-17),hope you can wait for it .
Once it is in our warehouse in advance ,we will send to you soon .
If you have any problem ,free to let us know in time .have a nice day
best wishes
Tinier"Ezt még kivárom, utána kérem vissza a pénzem
-
törölt tag
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
sexymusprime #97173 üzenetére
dobd be a kérdést a oneplus topikba , de én úgyemlékszem későbbre mondták a oneplus hivatalos fórumon a megjelenést....
-
Jakuu
őstag
válasz
eladogeppc #97171 üzenetére
cappa leirta, mikkel lehet. Azok altalaban one click root progik, hozzalehet meg irni a Vroot,Baidu Root progikat is, altalaban valamelyikkel mindig sikerulni szokott a root, kiveve, ha csak nem valami nagyon uj tipus a delikvens.
-
sexymusprime
tag
ez így wtf?
-
válasz
eladogeppc #97171 üzenetére
Letöltöttem valami 6572-esekhez való recovery.img-t. Evvel nem mentem semmire.
Ez a baj: "valami recovery"-t.
Nincs általános recovery MT6572-hez, minden telefonhoz egyedi a recovery. Sőt, még tipuson belül is más-más generációhoz más-más recovery-t kell "gyártani". -
válasz
eladogeppc #97168 üzenetére
Van valami univerzális Root megoldás ?
Van több root megoldás:Framaroot
cwm+root
eroot
iroot
kingroot
root geniusÉn az első kettőt preferálom.
Az első nem minden készülékhez jó, de nagyon sokhoz.
A második páros pedig eddig 100%-os.
A többiről nem nyilatkozok, mert nincs benne tapasztalatom, pont azért mert az első kettő közül valamelyik mindig bejött.Mert a recoveryssel nem megyek semmire.
Azt hogy érted, hogy a recovery-sel nem mész semmire? -
eladogeppc
veterán
Üdv !
Vettem egy Beex Conquest-et. Ez egy MTK6572-es procis kütyü.
Van valami univerzális Root megoldás ? Mert a recoveryssel nem megyek semmire.
Köszi előre is ! -
GIJoe
addikt
Srácok a Lenovo mennyire írtja a bugokat? Annyi típus van már nehéz követni. (azt tippelem nem nagyon)
Tetszik a Lenovo VIBE X2, meg persze ami benne van (MTK6595M, 4K rec... stb)
A Meizu MX4 bejönne, de annyit nem adnék érte, meg EU raktárakban nem látom. -
s4tch
veterán
Tegnap este találtam rá én is, és egyelőre semmi nem szól ellene (persze azon kívül, hogy a Doogee inkább másodvonalas gyártó). Az akksija határeset, de egy napot ennél kisebb akksival is elmegy a Leagoo Lead 3, szintén MT6582-vel. A hátlap meg kifejezetten jópofa, itt bemutatja a pali.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Laza... #97103 üzenetére
Nagyon rosszul látod... ráadásul nem csak hogy felismerte, hanem ki is olvasta a preloadert, aminek a memóriacímei most éppen a semmibe mutatnak, így mikor megpróbálná kiolvasni az MBR/EBR értékeket, akkor kilép ezzel a hibával. Javítható, csak a preloadert kell kicserélni egy olyanra, amit egyfelől hajlandó feltenni még, másfelől nem értana ha erre a típusra való volna ezúttal....
-
kmisi99
addikt
Doogee DG280 ról van valakinek valami véleménye? Elég jó áron van! [link]
-
KTU
addikt
válasz
maggi1886076 #97151 üzenetére
Igen
Most épp olyan telefont használok T-vel és Telenyomorral ami:
3G: WCDMA 2100MHz
és nem vettem észre különbséget az előző készülékekhez képest,
amik tudták a 900Mhz-t is.Amúgy ez egy régi modell, majd 2 éve nyílt a topikja,
ez nem baj,
de nagy rá az esély hogy felújított telefont kapsz.
Mivel már jó-ideje nem gyártják. -
törölt tag
válasz
pècsimunkás #97135 üzenetére
Videóknál általában a PC -s Mediainfo kimenetét szokták használni, linkelni. Ebből van portable is. A teló beállításainál viszont passzolok. Az enyémen sajnos, olyan "Iphonosan" homályosak a definíciók (tudod, mint amikor egy kijelzőnek nincs számokban definiált felbontása, mert az "retina"
). Van low, meg high, de csak a Mediainfo -ból derül ki, hogy mi is az valójában.
Pusi1981:
Ez ennél sokkal bonyolultabb, összetettebb. A linkelt cikk is írja, hogy az emelt fps -hez lejjebb kellett venni a felbontást. Az sem derül ki, hogy milyen kodekkel enkódolták, vagy esetleg raw -ból nyerték -e ki a videót (az engineer menüben nekem is van raw opció). Továbbá az sem mindegy, hogy milyen bitrátával rögzítettek. Az enyémben is komoly bitráta eltérések vannak a különböző beállítások között. A 6595 lehetőségeiről nem tudok nyilatkozni, mert az enyémben 6595M van. Ráadásul ezek nem általánosan alkalmazható lehetőségek. Nem mindegy, hogy mit enged a hardver, a gyártó és az OS. Itt egy cikk a Cinema FV-5 -ről. A leírás után a fejlesztő válaszol pár kérdésre. Érdekes dolgokat ír a kamera modul, a teló gyártó, és az OS összefüggéseiről. -
Zeki
nagyúr
válasz
maggi1886076 #97142 üzenetére
A vodának sok 900-as tornya van, azokra nem tud kapcsolódni. A többi nem tudom hogy áll ezzel.
-
WOT-H-A-C
veterán
Na most akkor zavart érzek az erőbe....
Kezdtük ezzel:
" a snapdragonokat lealázó teljesítményt, és a kiváló háttértámogatás"
Ezt simán cáfolom. Még a snapi 800 at is simán lerakom mellé de ugye ott van még a 801 és a 805 is. Persze ezek drágábbak de ugye ez már más kategória. Ha most jön a "ezek drágábbak akkor ott a 1+1 16giga ami árban kb pariban van a 3x el 2 év eu garival.
Aztán jött az " ár-érték arányra gondoltam!"
Erre ledobtam 2 snapis telót ami ár/érték arányban nagyon jók.
Most akkor nem értem mi a,gond?
Értem én , hogy véded a mundér becsületét, de elöttem nem kell.
1. ismerem az mtk-s telefonokat és semmi gondom velük!!
2. a 3x el még annyi gondom sincs több hsz. -ban elismerően nyilatkoztam róla!!Viszont ami igaz az igaz....
-
Zeki
nagyúr
válasz
maggi1886076 #97140 üzenetére
Ja, topikja is van, régi modell. A 900Mhz-es 3G-t nem tudja.
-
maggi1886076
addikt
Ezt tudnám használni itthon?
-
pusi1981
aktív tag
Itt pl 480 fps super slow motion video rogzitesrol irnak.
[link] -
törölt tag
válasz
pusi1981 #97130 üzenetére
Az enyémben (is) van 60fps mód (bár a teló menüje elég homályosan fogalmaz róla). Ezt választva, látványosan sötétedik a kép. Ha belegondolsz, akkor ez logikus is. Képzelheted, hogy mi lenne egy 500 -as értéknél. Az emelt fps -hez nem csak gyors érzékelő és megfelelő számítási kapacitás kell, hanem optika is, ami elegendő fényt képes átengedni az 1frame -re jutó idő alatt. Ez egy telókamerában levő, gombostűfejnyi lukon keresztül nem megoldható.
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Mtk6595 procival szerelt teloknal tenyleg lehet Super Slow videokat csinalni?
Mennyi a max kepkocka amit amit secundomonkent tud rogziteni?
500-800 fps??? -
törölt tag
válasz
wwenigma #97127 üzenetére
Attól függ, hogy ki az a kettő. Úgy tűnik, hogy mi elég jól eldiskurálunk egymással, mert dec. 9. -én indult a ZP999 topik és azóta, "ketten" összehoztunk 1568 hsz. -t.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wwenigma #97127 üzenetére
Nem értem miért ne oszthatnád meg itt a v5 proxy kalibrálást, vagy akár a kolléga a video beállításokat, én spec. szivessen olvasom az ilyen dolgokat és felüdülés számomra az ilyesmi.Arról nem beszélve , hogy sokkal inkább ide való dolgok, mint a " milyen telefont vegyek, és hasonlók"....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#79335424 #97126 üzenetére
Nem csak a nagyon specifikus dolgok valok oda hanem minden. En sem itt targyalom ki hogy a ZTE v5-nel hogy kell csinalni a proximity kalibralast. Pedig az is eleg latalanos dolog. Ja, es az is dual sim okostelefon.
Mondjuk az valo igaz hogy egy kétemberes topik unalmas lehet.
-
törölt tag
válasz
wwenigma #97124 üzenetére
Van topikja és a nagyon specifikus dolgokat ott fogjuk kitárgyalni. De úgy gondoltam, hogy ezekben a hsz. -ekben van némi általánosan használható infó is (pl. videóbeállítások) és így, két ilyen hsz. még belefér itt is. Már csak azért is, mert a hsz. -ek témáját adó eszköz egy dual SIM okostelefon.
-
törölt tag
válasz
#45553408 #97114 üzenetére
Egyszer már szerepelt egy régebbi Marsapa -ban ez a Lenovo kamera, de aztán kikerült belőle. Úgy látszik, hogy sikerült valamit megoldani és ezért visszarakta. Kaptam én is egy ilyen Lenovo apk -t, amit ki is próbáltam a gyári romon. Megmondom őszintén, hogy a fénykép rész nem érdekelt, a videót néztem. Lehet, hogy user error, de én még annyi beállítási lehetőséget sem láttam benne, mint a gyáriban. Szeretnék 720p 60fps -sel rögzíteni. Ez totál sztenderd formátum. A 720p felbontás a legtöbb vason elfut, látványos minőségi ugrás a 480 -hoz, vagy az 576 -hoz képest és a 60fps -ből jó lassítós effekteket lehet csinálni. Telepítettem a Cinema FV5 pro -t, amiben be tudtam állítani ilyen konfigot. Csak azonnal kifagyott tőle a teló. Ha gyenge lenne hozzá a vas, akkor megérteném. De a gyári szoftverben van 1080p 60fps, ami sokkal megterhelőbb. Esetleg ránéznél, hogy a Marsapa V7 kamera alkalmazása tud -e 720p 60fps -t?
-
-
blueye
veterán
Kedves Barátom kérdését tolmácsolom (kevés időm van mostanában...):
"Leginkább telefonálok" -} nagy akku
dual SIM
"Pár app fontos, de nem játszom"
" Akár itthonról (akár HW apróról),ha lehet ÁFAs számlával, de nem fontos"
"Max. 5 " "
"Kb. 50.000, de egy kicsivel több is belefér"Segítsetek!
Köszi
-
gyűrű
addikt
válasz
janaman01 #97107 üzenetére
A lenovo x2 ,a zopo 3X-hez képest: egy kisebb kijelzővel, 33%-al kevesebb rammal, kisebb akkuval, és ha jól tudom nfc nékül szerelt, cserélhető akkut nélkülöző telefon. De amúgy az azonos mtk csip miatt jó lehet.
Kiváncsi vagyok a leendő tulajok tapasztalataira.
Vajon ez is hozza-e ugynazt a kiváló gps-t mint a zp999 , a snapdragonokat lealázó teljesítményt, és a kiváló háttértámogatást. -
sz_gabor
tag
Elég jól lement a lenovo vibe X2 ára (228$)
Melyik telefon éri meg jobban X2 vagy Jiayu S3 (Használhatóság ,megbízhatóság, firmware frissítés (ebből a szempontból a lenovo elég jó szokott lenni)) ? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gagyilovag #97102 üzenetére
Biztos, hogy jó a rom amit rá akarsz tenni? Most milyen állapotban van a telefon?Működik még? Lehet, hogy a proloader nem tetszik neki amit rá akarsz erőltetni. Ha még él a telefon akkor a prloader elől vedd ki a pipát!!! Benn van az aksi?
-
Laza...
addikt
válasz
gagyilovag #97102 üzenetére
Én úgy látom, még fel sem ismerte a telót a géped. Dugd rá, és a teló fotó alatt is ki kell írja az adatokat, akkor katt a downloadra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Új Blackberry Priv!
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest