- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
siryeti
tag
Sziasztok
Nemrég sikerült megvennem egy InFocus V5 típusú telefont, eddíg tökéletesen meg vagyok vele elégedve, hozza azt a minőséget amit vártam az itteni tapasztalatok és sok olvasott teszt alapján.
Íme néhány tesztkép a hétvégi kirándulásról , ha valakinek segít az esetleges döntésben akkor örülök.
Bizonyára értő szemeknek lesz mibe belekötni, de számomra , abszolút laikus fotósnak , teljesen elfogadható, mindennapi családi emlékekhez szvsz tökéletes.
Minden alapbeállításon ment, egyedül a sárga autós képnél próbáltam ki a HDR funkciót ha jól emlékszem.
Remélem jól jön valakinek...Üdv, mindenkinek szép estét!
-
-
siryeti
tag
Sziasztok
Kérdésem az lenne hogy imádott kisfiam csekély 10 perces úszást eszközölt egy medencében, utána felfedezte hogy bizony a zsebében "lapul" a Jiayu G3n telefonja.
Esélytelenek nyugalmával egész estére rizs-szárító kúrát tartott, persze készülék azóta nem kapcsol be.
Elhozta nekem.
Legnagyobb meglepetésemre Pc-re dugva, pittyen, elvileg telepítettem a hozzá való drivert is, de sem az sp flash tool, sem Mtk Droid nem látja.
Meglepő hogy gépre dugva kijelző feléled és mutatja hogy akkumulátor bizony 100%-on.
Rendszer Windows 7 64 Bit.Előre is köszönöm a segítséget
-
siryeti
tag
Zopo ZP300+ tulaj társaimnak üzenem hogy erről a linkről letölthető az a fájl ami a belső memóriát átállítja 2.5GB-ra!!!
Vidó leírás mellékelve.
Azt hiszem ez azért ügyes munka!
Brutál kis telefon ez, imádom.
Üdv -
siryeti
tag
Imádom a filmet, meg is kaptam a figyelmeztetést érte a youtube-tól.
-
siryeti
tag
Sziasztok, megoldottam a Zopo Zp300+ rom telepítési gondot, nemsokára leírom.
Addig felraktam egy antutu teszt eredményt róla:
Youtube -
siryeti
tag
Köszönöm a segítséget, ha más nem akkor újrarakom a windowst hogy tiszta legyen minden(az asszony megint imádni fog)
telepítettem mostanság pár pár drivert, lehet az kavar be.Úgyis megoldom valahogy
-
siryeti
tag
válasz
Novicsok #9141 üzenetére
Teljesen egyetértek, nem kívánható senkitől hogy 5000 hozzászólást elolvasson néhány probléma miatt, mégha ott is a kereső, ami ilyenkor elég problémás út.
Megpróbáltam ezt a megoldást is, amit nagyon köszönök, de nem megy ez sem.
Ha feltolom e telt kikapcsolva az eszközkezelőben megjelenik egy pillanatra a portok között egy preloader kezdetű valami, és eltűnik.
Flashtoolban rányomok a download gombra és csatlakoztatom akksi nélkül, akkor elindul a piros csík, végigmegy aztán kiírja hogy csatlakoztassam az usb-t.
Zopo oldalon még írják hogy ilyenkor rakjuk vissza esetleg az akkumulátort, de ez sem segített eddig.
Marad a ráolvasás.
Tényleg jó lenne mint az említett fórumon egy megoldások, segítség rész ahol az ismert problémák megoldása volna kivonatolva. -
siryeti
tag
válasz
Novicsok #9095 üzenetére
Megtaláltam, mostmár csak értelmezni kell a google fordító teremtményét:
"Kosárba naplók, amelyek a fejlécben, de semmit sem dolgozott, fleshtul látott mobil. A fórum egy jó ember, azt javasolta, hogy mennek, hogy orvosolják a fa zope 100.
Elmentem a menedzser és megölte az összes COM-portokat, amelyeket kiemelve halvány színű. Bal csak COM1.
Tegye fát, hogy megy a 300 zopo "6577driver_install_3_steps". Jelölje be a mobiltelefonokon fel a HP és nem a multimédia területén.
zopo Kosárba fát től 100 igénylő fleshtul. "4 DA gépjárművezető, aki megtalálja FlashTool az első firmware."
ki van kapcsolva a mobil, húzta a batt, préseljük letöltésben fleshtule, préselt + és ON és beragadt csipke Mobil.
Went villogó folyamat. Cheers "Mostmár világos.
-
siryeti
tag
válasz
banderasz77 #9092 üzenetére
Köszönöm.
Ante-ról, kicsit kalandosan, először G3 előrendelésnek indult ez is azután meg hogy ne csússzak ki a paypal védelemből, meg türelem is fogytán, változtattam erre, a nagy ünnepek előtt egyeztetve emailben velük, ráfizettem gyorsan, erre közölték hogy nincs fekete, csak ünnepek után.
Ideg , várakozás, hitegetés, paypal vita....
Tehát így, alkudozások után végülis 250 dodó lett kb. -
siryeti
tag
Sziasztok, Zopo tulajoktól kérdezném :
végre megvan a ZP300+-am , nagyon tuti, Imax mozi kijelzővel,
minden tetszik rajta de nem tudom flashelni a romot.
Mindent letöltöttem, driverek telepítve, flashtool indít , teló csatlakoztat, de nem ismeri fel a telót, írja hogy csatlakoztassam. Snappea telepítve, mindent lát a telón.
Mindent a zopo oldalán lévő videó szerint csináltam.
Windows7 64bitHa van valami ötlet jöhet, köszi
-
siryeti
tag
válasz
szabi__memo #6596 üzenetére
Én sem értem, így kiadták volna?
Ez egyenlő lenne a saját maguk lejáratásával, ezt még a nagy várakozás sem indokolhatja hogy így kiszúrjanak magukkal. -
siryeti
tag
Jóreggelt, megjöttek az új hírek Jiayu G3 fronton.
Azt írják egyre több fórumon jelennek meg hasonló képek a telefon összeszerelési problémáiról, ami talán indokolja a sok késést a megjelenése elött, bár azt nem indokolja hogy miért nem oldották meg ha ez valóban így van.Így illesztenék a képernyőt mostanában???
-
siryeti
tag
Helló, valaki értelmezi ezt a G3 videót?
Az illető küldi vissza, bár pontos leírás nincs.
Gondolom a 0:45-től jelentkező dolog miatt. -
siryeti
tag
Bocsánat dupla
-
siryeti
tag
Pandawillel énis leveleztem párat aztán leszartak sokadszorra így hagytam őket
-
siryeti
tag
Igen én is tudom hogy remény nincs pár hétig telefonra ezért is rendeltem helyette zopo-t, azt elvileg a héten küldik
-
siryeti
tag
Jóreggelt!
Közlöm a várva várt hírt, JiaYu G3 megkapta a hálózati engedélyt,mától szállítható, eladható!!
Egyenlőre csak 5000 darab fekete színben szállítják, azt írják egyéb színekre még pár hetet várni kell.
Tehát előbb-utóbb megérkezik.
Indulhat az újabb várakozás. -
siryeti
tag
válasz
MotorBoy79 #4335 üzenetére
még nem tudom, egyeztetek még velük csak amilyen gyorsan válaszoltak már rég forgalmazzák mire megdumáljuk, és mindenki megveszi innen-onnan .
-
siryeti
tag
Na pár perce megjött a válasz pandawilltől 180 dolláros áron érne ide 20 darabig a g3 külön postával. Nem annyira jó mint írták az ár sajna
-
siryeti
tag
Még mindíg nem kaptam Pandától semmi visszajelzést, pedig 3. különböző üzenetet küldtem el.
Annak azért örülök hogy 5.-én megjelenik a G3!!!!
Bár mindenhol 15-20 körül van írva érkezés még mindíg.
Tolom paypalra a lóvét reggel biztos ami tuti -
siryeti
tag
válasz
fi:zi'k #4256 üzenetére
Csak írtam hogy érdemes foglalkozni vele.
A kuponos megoldásnál hogy van az hogy mondjuk megegyezünk velük hogy viszünk 20 darabot, fixáljuk és végül a kuponnal vesznek vagy 100db-ot?
Akkor a 20db után is marad az ár, vagy azok jobban járnak, vagy hogy oldják ezt meg?Oké szívesen veszek minden segítséget!
-
siryeti
tag
-
siryeti
tag
válasz
chinaminman #4223 üzenetére
Semmi gond, bár lehetne dumálni pl pandawillel, hátha van valami okosság., csak itthoni szervezés ilyesmi bonyolult
-
siryeti
tag
válasz
chinaminman #4221 üzenetére
Persze, nemrég vámoltattam 27kg-os csomagot kínából ahol volt némi vita a vámértéken.
-
siryeti
tag
Bár a 10 darab feletti 163 dollár elég csábító.
-
siryeti
tag
Nagyon cool feketében is!
-
siryeti
tag
Értem, akkor várakozó álláspont, de reményteli készüléknek tűnik nagyon!!
Érdemes előrendelni? Gondolom már most ki kéne fizetni és ha elkezdik szállítani akkor majd csak jön jobb esetben egy hónap múlva.
Érdemes rögtön a megjelenéskor venni, vagy itt a gyerekbetegségek csak szoftverileg jelentkezhetnek? -
siryeti
tag
Sziasztok, találtam egy telefont ami most jelenik meg és ebben a topicban is aktuális, esetleg tud valaki róla valamit:
Jiayu G3Kijelző teszt:
[link]Antutu eredmény
Leírás:
Jiayu G3 Features and Specifications
CPU MT6577 Dual Core 1.0GHz
GPU: PowerVRTM SGX Series5 3D
OS Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS)
Language: English, Italian, French. Spanish, Russian, Thai, Vietnamese, Arabic, German, Indonesian, Chinese, Turkish, Portuguese, Malay, others
Memory RAM: 1GB / ROM: 4GB
Micro SD Memory Card (TF-Card), MAX support 32GB
Size 135 x 65 x 10.8 mm
Weight 121 g
Screen 4.5 inch IPS Capacitive Multi-touch Screen
HD resolution (1280 x 720 pixels)
16 million colors
Network Dual SIM G+G W+G
2G:GSM 850/900/1800/1900MHz
3G:WCDMA 850/900/1900/2100MHz
Supports GSM service all over the world
Color metallic grey
GPS Built In GPS & A-GPS
Connection Bluetooth with EDR & A2DP
Wi-Fi : IEEE 802.11 b/g
micro USB 2.0
Camera Dual Camera
Back 8.0 megapixel
Front 2.0 megapixel
Supports recording of video
Sensor Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor
Radio FM
Video AVI , MP4 , FLV , 3GP , MOV , ASF , MPEG , RMVB , etc.
Audio MP3 , AAC , WAV , etc. / 3.5 mm Audio Jack
Special functions Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor, FM Radio, Wifi, GPS, Multi-touch Capacitive Screen, Dual SIM, Schedule Power On/Off
Battery and Accessories
- Li-ion battery 2750 mAh
- Earphone / 3.5 mm Audio Jack
- USB Cable
- Charger189 dolcsiért szerintem nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest