- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oxy.kiraly
tag
Létezik, hogy itt már van készleten Apollo ?
-
Oxy.kiraly
tag
Hali!
THL telefonra kellene valami normális FM rádió ( nem ONLINE! hanem FM), mivel az Androidba beépített úgy szól mint egy repedt mosófazék. Van jó minőségű fülesem, a zene gyönyörűen szól ha MP3 vagy Flac-et hallgatok.
Próbáltam a Play áruházból néhány rádiót, de egy sem tudja az FM-et. Ha valaki ismer ilyet ami neki bevált (kipróbált) és jól működik, kérem ossza meg velem.
Köszi -
Oxy.kiraly
tag
Uraim!
Régen jártam itt, szeretnék egy max 5" okoskát, oldal mennyire megbízható? Mit tudni róla, ha esetleg innen rendelek akkor nincs vám mivel EU?
Esetleg érdemes ezt a készüléket rendelni, vagy ebben az árkategóriában valami mást tudtok ajánlani?Köszi!
vmit Lb@sztam, bocsi -
Oxy.kiraly
tag
Hali!
THL T200 octacore, WIN7-re kellene driver, hol találok? Köszi! -
Oxy.kiraly
tag
Azt tudja valaki, a PAndawill-től mennyi idő alatt várható a cucc? Már feladták, van TR szám is. Sacc/KB?
-
Oxy.kiraly
tag
Kérem véleményezzétek ezt a kütyüt:
megér ennyit, vagy átb@szás?
T94Ismeri valaki? Hallottatok róla?
Dánké sőn! -
Oxy.kiraly
tag
N9500 elég olcsónak találom a 119 USD-t, 4 magos, viszont nem vagyok biztos benne, hogy most AT&TT vagy UNLOCKED, mivel a címben egy szerepel a részletes leírásban más.
Mi a véleményetek a készülékről? -
Oxy.kiraly
tag
Sziasztok!
Mit jelent a leírásban, hogy :"Unlocked AT&T T-Mobile"
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Kés topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest