Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
+1
Ha a gomb-világítást is számításba vesszük, akkor viszont a Wayteq.

-
b0bcat
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A 37 ezer jó ár érte.
A készülék is jó. Gyors, stabil, és egész jó az üzemideje (hála az MTK SoC-nak). Ilyen van a nejemnek, aki teljesen elégedett vele. 
-
Twiggy666
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy ti melyiket ajánlanátok?
Xiaomi Redmi 1s vagy wayteq talk 5h
Eddig wayteq párti voltam de igy utólag talán egy picit nagy.

Átlagos használatra lenne telefonálás,mailek,netezés,zenehallgatás esetleg játék.Persze az akadásmentes működés fontos

Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
-
takfer
csendes tag
Üdv!
Van egy kínai dual sim-es MPAI S720C telóm,használom egy fél éve és megvagyok elégedve vele. Tudna valaki segíteni hogyan tudnám rootolni? Köszönöm. -
b0bcat
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerintem ezek mind 40 ezer felett vannak.
A ZP700 például a Mobilamb-nál 43 ezer. -
Mr.Csizmás
titán
némi turka, választás kérdése:
zopo zp700
zopo zp780
doogee dg2014
cubot one
inew v3vagy valami más javaslat, ami ~40e max 45e-ből megáll a kezemben, EU-s szállításból?
-
b0bcat
addikt
válasz
Secretknight
üzenetére
Ez egy POMP C6 mini leánykori nevén.

Az MT6582 támogatja a Glonass-t?

U.i.: A GPS Test program például külön jelöli a Glonass holdakat.

-
Secretknight
aktív tag
-
virkir
veterán
válasz
Secretknight
üzenetére
Ööö... erről screenshot úgy, hogy a telefon is azonosítható legyen?
Mert az itteni ismeretek szerint mtk edig nem tudott glonass holdakat használni. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Secretknight
üzenetére
köszönöm + előbbi úrnak is, meg privátban is kaptam...neki is köszönöm

-
Secretknight
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
http://www.coolicool.com/local-sale-c674.html
4-7 nap alatt mindig megjött.EU szállítás nincs vám és áfa.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Helló! EUN belül:
mobilamb
Comebuy német raktár, itt vásárlásnál a német raktárat kell választani amúgy Hong Kong ból jön!Innen vettem rendben megjött Cubot s208[link]
-
Secretknight
aktív tag
Ez jött meg egy hete:
http://www.coolicool.com/efox-value-c6-mtk6582-13ghz-quad-core-android-42-50-inch-ogs-screen-3g-smartphone-stock-in-europe-g-33557szép és jó ,a glonassal másodpercek alatt fixál 8-12 holdat.A inew v3-om amit használok,talán a felét.De gondolom ez így normális.
-
ferke76
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszives!
Van egy THL W100-as telefonom néhány napja elkezdett olyan hibát produkálni ,hogy a telefon szerint van a routerrel kapcsolat (ha közel vagyok erős a jel ha távolabb gyengébb ) ez eddig ok ,de internet viszont nincs!
Az internet kapcsolatot úgy tudom visszahozni a telón ,hogy kikapcsolom a wifit a telefonon majd vissza ilyenkor normálisan megtalálja a jelet van net de van,hogy 1-2másodperc múlva van,hogy 30perc múlva veszik el
az internet ,a router jele ugyanúgy megmarad!Köszönöm a segítséget!
üdv.ferke76
-
aytukabozs
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Az nem az x3 (nyócmag) volt véletlen amit lehúztak?
Nem értem ezt a nagy 'ellenhájpot' az umikkal szemben,
ez a umi/voto x2 nekem tökszimpi, főleg ezen az áron..
-
buca84
őstag
válasz
MotorBoy79
üzenetére
Ezzel is vannak hívásnál problémák?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
üdv,
EU-s szállítással keresnék "olcsó" csájnafont, olyan 140 euró környékéig. zoposhop-on kívül mi van még, ami emberi időben szállít?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Depression
üzenetére
Tipik csájnafón, jó hardver és max community SW support...
-
klogw
aktív tag
válasz
Depression
üzenetére
pedig logout-cikkben jó vételnek írták
-
wwenigma
Jómunkásember
Focalprice is betolta a 2/32-es UMI x2-t 149.99$-re.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
mondjuk a packban se füles, se fólia, se tok nincs, lehet igy jött ki neki. vagy a g4s-ekhez máshol se szoktak lenni ilyenek?
Kell még egyáltalán ezekre a gorillákra egyáltalán fólia? -
bpmcwap
senior tag
válasz
pinterto
üzenetére
mindenhol... minidealnél 150$ tmallboxnál kuponnal 131$!
zopo zp 780 kuponnal 124$ + Original hard case and screen guard as gifts
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom a kínai, dual simes fórumokat – nem tudom magamtól megítélni, hogy milyen telefon lenne a megfelelő nekem.
Segítséget szeretnék kérni a tapasztalt felhasználóktól!Szeretnék egy olyan 2 simes telefont, amivel normálisan lehet használni a következőket:
levelező programot a céges emailek intézésére, mobilneten (tnor) és wifin,
wifi netezés otthon,
navigáció autóban,
runkeeper futáshoz,
a vevőknél videó és / vagy fényképek készítése,
és főleg TELEFONÁLÁSra.
Egésznapokat kellene kibírnia – kocsiban autóstöltővel tudnám tölteni.
mindennel együtt kb 200 dollárt szánnék rá. a mostani nokia 6300 és samsung s advance-ot kellene kiváltania. 5 coll vagy annál kisebb telefont szeretnék. Inkább a szögletes forma jön be: t11, zopo zp780, de ha már kerekebb, akkor lenovo p780 forma.
Vagy ez túl sok kritérium egyszerre egy készüléktől?
Kérlek, akár privátban, írjátok meg, hogy tapasztalataitok alapján, mit javasolnátok?köszönöm
m.
-
bpmcwap
senior tag
tudja valaki miért szakad a g4s ára? Valami baj van vele???
-
klogw
aktív tag
Most készülök vezetékes telefont venni, jöhetek azzal is?

-
tozso76
aktív tag
Megjött a Neo M1 -em.
Precíz illesztések, szép letisztult design. Kijelző színe, fényereje rendben van.
kép1
kép2
kép3
A Neo fórumán már az 1.4v rom letölthető. A telon a V1.0 van.
Összeségében, 5 perc tapicskolás alatt meggyözött a Neo M1 (egy dolgott kivéve: a mérete nekem tül nagy. Most kölcsönbe egy Samu S3 van nálam. Ettöl 3mm-el hosszabb, 2-vel szélesebb.)
4,5coll-ban létezik hasonló paraméterrel- kinézettel- árral telefon? Lehet akár 1 simes is.
Szvsz pár nap múlva lesz egy eladó Neo M1 a hardveraprón.
-
iMaverick
addikt
válasz
Balu02
üzenetére
Oké, lehet tényleg kevertelek valakivel, de a keresőt használva azért élni kellett volna a gyanúperrel, hogy a Haipai-t kerülni kell, mint a pestisest.
Ezért jók az ilyen gyűjtőtopicok, hiszen ide mindenki beírogatja a tapasztalatait, aztán ezekből lehet mazsolázni. (Vagy nem.
)szerk: megmondom az őszintét, nem emlékszem már, hogy az Amoi-t hogy sikerült kiválasztanom, de szerintem nem volt rossz választás!
-
válasz
MotorBoy79
üzenetére
Szerintem (ez csak az én véleményem/javaslatom), hogy OTA frissítés előtt mindig csinálj egy CWM mentést. Biztos ami biztos alapon... (ha nincs CWM, akkor MTKDroidTools-zal, mert az is csinál CWM mentést a boot és system-ről; a datáról sajna nem)
-
MotorBoy79
tag
Itt van nálam egy ismerősnek rendelt Doogee Valencia (DG800) (az enyém vissza lett küldve garanciális javításra), amit most nyomogattam kicsit és épp az előbb csilingelt, hogy Wireless Update van.
Ezek alapján a DOOGEE kiadott a DG800-hoz 2014.06.19-ei dátumú gyári OTA Firmware frissítést, amiről én most kaptam értesítést.
Többi tulaj is találkozott már vele? Felraktátok? Mik az első tapasztalatok vele? Mivel nem az én telefonom, nem merem még felrakni, nehogy kuka legyen a készülék.
(Tudom, hogy elvileg a gyári OTA frissítéstől nem romolhat el a készülék, de informatikusként láttam én már sok elvileg fail safe rendszert meghalni.) -
Balu02
csendes tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Már annó is írtam, hogy tuti összekeversz valakivel, engem már csak azért sem figyelmeztethettél, mert eleve azután regeltem ide, hogy megrendeltem a telefont.
Ettől függetlenül a GPS nagyon tré benne (bár - valami csoda folytán, ezt akkor is írtam már - az Osmand navival elkezdett tök pontosan navigálni, miután ugye kivártam, hogy khmm. megtalálja a holdakat...)
Nekem nem volt ezen kívül problémám a telefonnal, sőt fura módon egészen meg is szerettem, a maga kis gagyi dolgaival együtt (csúszós hátlap, lekopó műfém-festék stb., DE kétszer annyit bírt az akksija, mint a mostani telómé, szoftveresen semmi baja nem volt, és nekem elég volt sebességben, minden másban, amit tudott.) Aztán a gyerekek kezéből is kicsúszott párszor a kőlapra és megzakkant az érintőpanelje, azóta megkapták játszós telefonnak én meg (eddig, egyelőre) boldogan nyomkodom az új Hongmi 1S-t. Ár-érték arányban egyértelműen rossz bolt volt a haipai, most, hogy látom, milyen egy minőségi kínai teló, azért ég és föld a különbség, és saccperkb. ugyanannyit fizettem mindkettőért.
-
iMaverick
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Szakértő azért nem vagyok benne, de párszor már végigcsináltam...

-
aytukabozs
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
OFF!
Pár perc múlva dobok a JBart topicba egy kérdést, úgy látom te otthon vagy benne ránéznél majd, hátha a topicgazdi nem figyel??
köszi
-
iMaverick
addikt
válasz
Balu02
üzenetére
Használhatatlan vacak, akkor tényleg inkább egy használt minőségi cucc a vateráról, ha ennyi a kereted rá.
Annó figyelmeztettelek rá, hogy a Haipai kerülős... LINK és LINK
A "röhej" az, hogy gyakorlatilag Te is átmentél azokon a fázisokon a Haipai-jal, mint én...

1, örülünk Vincent?
2, ej, ez azért lehetne jobb...
3, mi ez a sz@r?
4, OKÉ emberek, mindenki kerülje ezt a sz@rt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont az Amoi-t nem bántam meg azóta sem! Kicsivel több mint egy éve írtam, hogy ki tudja, meddig lesz a "partnerem" a kis N828? (Azért írom a kicsi-t, mert a többség 5" és felette gondolkozik, én a 4,7"-es Haipai után direkt a kisebb kijelzős Amoi-t vettem.)
Erre most vagy két hete nem kirakták hozzá a gyári frissítésű 4.4-es Kit-Kat-et? No mivel a vassal nem volt eddig bajom, erre most szoftveresen is uptodate-s lett... Minek cserélném le? (Asszem van végre egy olyan droid-os telóm, ami 2 évet is kihúz nálam.)
(#77689) Laza...: Ámen!

-
dethroner
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Már régóta fent van a GPS Status&toolbox, sőt van GPS Test és AndroiTS GPS Test is. 1-2 naponta elindítom ezeket is, de ha az mtk tools nem tud kapcsolatot varázsolni, ezek is vakok. A telefonomon nem használok mobilnetet, csak néha wifi-t, ez hátrány az a-gps esetében?
-
janaman01
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Jessz szőr

-
gipsztigris
addikt
Innen üzenem az érintetteknek, hogy qrvára nem szép dolog az irigység!....és qrvára nem szép dolog az arcoskodás!
Innentől fogva, mindkét félnek HESS ALUDNI!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
klogw
aktív tag
válasz
Senator
üzenetére
Erre azért most már leírom, amit gondolok:
Én biztos nem vennék ilyen telefont.
1. Ha különösebb spórolás nélkül, bármely hónapban vehetnék ilyet, akkor azt a rendszeresen felesleges 100ezremet inkább valami befektetésben gyűjteném.
2. Mivel ezt nem tehetem meg, hanem spórolnom kellene rá, akkor pláne nem egyetlen ilyesmire költeném el az egész az összespórolt pénzem, hanem harmadából vennék csak telefont, ami egyébként nem tud kevesebbet mint ez, csak legfeljebb kicsit lassabban. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dethroner
üzenetére
Esetleg egy GPS Status&toolbox-ot dobj fel es az frissit folyamatosan AGPS-t amikor bekapcsol a GPS.
-
-
Senator
aktív tag
válasz
janaman01
üzenetére
Szerencsére az újságírónak szar informátorai vannak Esetleg ha ismered a tagot, add át neki üdvözletemet!

Reméltem, hogy erre nem kell majd kitérnem, de savazni könyebb mint odacsapni a lovak közé, hogy elérd a kitűzött céljaidat finoman fogalmazva. AZÉRT osztottam meg az információt, mert lehet MÁS IS SZERETNE OnePlus One-t vásárolni rajtam kívűl és van kinek feltenni a kérdéseit, aki GYAKORLATI tapaasztalatait osztja meg és nem review-k alapján alakítja ki a véleményét. Ezt se tessék félreérteni, mert review-k alapján tájékozóni mert éppen nincs elfekvő x 100 ezer forint semmit nem von le a tudás értékéből, csupán más a kettő és mindkettő egyenértékűen becsülendő!
-
dethroner
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Végigzongoráztam a lépéseket. A piros pöttyök szépen átrendeződtek, de így is nehezen talál jelet és ha talál is, nehezen lesz aktív.
Barátnőm Jiayu-ja ugyanazokat a holdakat erősebb jellel látja, gyorsabban is megy fel a holdakra, több holdat talál. DE, az övé is csak akkor kezd működni, ha előtte a már említett lépéseket végigzongoráztam. Ha megcsinálom, akkor gyorsan fog sok jelet, jól tartja is, de addig az övé is agyhalott. -
fila
senior tag
válasz
drewcsalad
üzenetére
lenovo p780, és az ára is sokat esett mostanában!
-
Senator
aktív tag
válasz
virkir
üzenetére
Szia! Köszönöm, ezekkel én is mind tisztában vagyok
Időközben került bele sim kártya és nem kellett mókolni semmit, megy minden freki
A 4G korában engem nem annyira foglalkoztat a tárhely, persze jobb lett volna a 64GB verzió, de amennyibe jelenleg kerül ha nincs invite-od... inkább viszek magammal egy 64-es pendrive-ot meg egy otg kábelt, a különbözetet meg eliszom. 
-
Cyborg
őstag
válasz
drewcsalad
üzenetére
Lenovo P780, S860 talán
-
stmiklosi
tag
válasz
dethroner
üzenetére
Szevasz!
Ez természetes.
Az A-GPS a következőt jelenti:
A telefon tudja a szolgáltatód cellainformációi alapján, kb. 2-300m-es pontossággal, hol vagy éppen.
Ezeket az adatokat némi adatforgalom formájában letölti és átadja a GPS vevőnek, így tudja hol van és csak azokat a holdakat keresi le, figyeli, amelyek elvileg a horizont felett vannak.
További gyorsítást jelent, hogy feltételezi, hogy ott kapcsoltad be a GPS-t, ahol korábban (ca 1 héten belül igaz) kikapcsoltad, így kiszámolja melyek az aktuálisan látható müholdak.
Igazából úgy lehet megítélni a GPS vételkészséget, hogy kitörlöm a GPS config fájlt, nincs SIM kártya és WiFi sem. Na az az igazi hidegindítás.. Az összes többi már "rásegítéssel" megy.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A készülék is jó. Gyors, stabil, és egész jó az üzemideje (hála az MTK SoC-nak). Ilyen van a nejemnek, aki teljesen elégedett vele. 

A ZP700 például a Mobilamb-nál 43 ezer.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem pl. hibátlan volt a Star telefonom, de ettől még nem gondolom azt, hogy minden Star készülék szuper.