- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinterto
tag
válasz
Fricibácsi #79695 üzenetére
Ennyiért sokkal jobb vétel ez Coolpad 7320 a telefon.
Néhány hozzászólásban már írtam róla, a bemutató írásom is már folyamatban van. -
svgyula
addikt
Tisztelt Urak!
Nagyon takarékos nemzet ez a kínaiMindennel takarékoskodnak és nem dobnak ki semmit
Még a selejtes/hibás processzorokat sem!Itt a példa!
Na ez meg a tesztelése! -
Fricibácsi
tag
válasz
Papesz1990 #79693 üzenetére
Még nézegetem csak, és az alternatíváit is. Nekem fontos az 5-5,5 coll kijelző, bár lehetne HD kijelző, de a kisebb felbontás még belefér.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
Fricibácsi #79691 üzenetére
5 Mp-es mindkét kamerája.szofveresen javítják csak 8-ra.
-
Papesz1990
csendes tag
válasz
Fricibácsi #79691 üzenetére
Te már meg is rendelted, vagy még a nézelődés fázisban vagy?
-
Fricibácsi
tag
válasz
Papesz1990 #79683 üzenetére
Én is pont ilyennel szemezgetek, bár én a to2c.com-on néztem, ott 10 dodóval olcsóbb. Kamerájára 8 megás Sony-t írnak /elöl-hátul!/, kíváncsi vagyok a minőségére.A Dirac hangrendszer nem tudom mit takar, majd kiguglizom. Engem elsősorban a dizájnja fogott meg, a szénszálmintás hátlap, a sarkos formaterv és a relative vékonysága.
-
Papesz1990
csendes tag
Esetleg ebben az árkategóriában tudnál ajánlani telefont?
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
Papesz1990 #79683 üzenetére
én mindenképpen MIUI supported telefont vennék,amihez van kiforrott cwm,topic,vélemény..ahogy nézem ,ehhez az i8000-hez nincs még sok cucc.
De ez csak az én szubjektív véleményem.
-
csampei
senior tag
-
Papesz1990
csendes tag
Sziasztok.
Telefont szeretnék rendelni kinából.
Ezt a telefont néztem ki. A kérdésem az volna, ár/érték arányban megfelelő e a telefon. Ha nem, tudtok e ajánlani ebben az árkategóriában telefonokat. A kinából rendeléssel kapcsolatos hozzászólásokat kérem mellőzni, tapasztalt vásárló vagyok (telefon vásárlásban is, de ez most saját részre lesz, ezért kérdezek utánna), de a telefonokhoz kevésbé értek annyira jól, ezért is kérnék pár tanácsot a telefonnal kapcsolatban itt.
-
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Viktor0610 #79679 üzenetére
Nem tudtam vele mit kezdeni, de hogy ezek a rizsszeműek még a a kijelzőt is fordítva rakják bele
Megy a refund a picsába -
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Egyik ismerősöm vett egy ilyen telefont..
Bekapcsolás után bejön egy ilyen képernyőképFejjel lefelé, és mozog a kurzor folyamatosan
Lehet ezzel valamit mívelni, vagy kérje vissza pénzt?
-
PREM1Z
tag
válasz
csampei #79668 üzenetére
Pont ugyanezt a RILJ gondot keresem enis miert wakelockol egyfolytaba.... Eddig ugy nez ki legalabbis nalam ha be van kapcsolva a telon a net, akkor indul el sokszor, de ezeket talaltam a temaban:
Here's how you turn Background Location Reporting off.
1. Go to System Settings
2. Under accounts, select Google/Maps and Latitude
3. Maps will fire up and it should show the Location Settings screen.
4. On the top tap Location Reporting and select Do not update your location.Illetve a helymeghatarozas->hely wifi es mobilhalozat alapjan pipa ki.
A kovetkezo pedig, kapcsold be repulo uzemmodba a telefont, kapcsold ki, vedd ki az akksit par percre, utana bekapcs es repulo ki.
Megjegyzem eddig nekem egyik se hasznalt, de neked hatha segit. -
janaman01
addikt
Jiayu 2 ben van olyan verzió ami tudja a 3g-t ?
-
dethroner
veterán
Üdv!
Erre valaki? -
csampei
senior tag
Üdv emberek!Elephone P10C problémám lenne de azért megkérdem hátha...Nektek került már elő battery drain? Vagyis hogy nem megy le alvó módba? Mert nekem sajnos rendszerint,amit a wakelock detector szerint a RIL okoz,vagyis a rádió rész.Nektek van ilyen problem,vagy ez készülék sajátosság lesz?
Esetleg megoldást tudtok e rá?
Előre is köszi a választ!
-
485
aktív tag
sziasztok, minden szinkronizálás le van kapcsolva, automatikus időzóna "ki", hálózat által használt idő és dátum "ki"
és ennek ellenére nem engedi előreállítani a dátumot. illetve engedi, de kb azonnal visszaáll a mai napra. offline-ban működik, de amire használom, úgy nem jó. valami ötlet? 4.2.2 van rajta. az a bosszantó, hogy eddig működött, de nem jövök rá, hogy most mi a f....t önállóskodik, értem én, hogy okostelefon, de azért ne legyen már okosabb nálam...
-
Huroq
senior tag
Nem tudom, hogy DHL el rendelt csomagokra is vonatkozik-e a biztosítás, de nálam nem import ÁFA ként tüntették fel a fizetendőt, hanem mint vám, tehát ebben az esetben bele sem köthetnének.
KÉP -
KukkSteve
senior tag
válasz
Gabócza #79656 üzenetére
Nekem is gyanús volt, persze ez nem jelenti azt, hogy néhány csomag nem csúszhat át, de az csakis a doboz nélküli csomagolás miatt van.
b0bcat:
Igen, csak a bősz ajánlgatás megy...janaman01:
Érdemes megvárni, próba cseresznye, de ahogy a "hölgy" írogatott nekem...elég sok volt a maybe...nemtudom. -
válasz
wincmd32 #79650 üzenetére
A factory reset csak a data és cache partíciót törli.
Ez miatt logikus, hogy ha a system-ben módosítasz bármit, akkor az nem jön rendbe egy factory reset-től.Első: CWM mentés nélkül nem piszkálódunk a rendszerpartíción. Ez az alap.
Aki megteszi, az így jár.
Második: MTK-s telefonnál első az MTKDRoidTools-os mentés.Ha megvan az eredeti build.prop-od, akkor azt CWM-ből, vagy root-olt telefon esetén adb segítségével vissza lehet varázsolni.
-
KukkSteve
senior tag
Kicsit utánajártam ennek a vámbiztosításos to2c-s dolognak. A lényege:
We only pay for the tax NOT vat!!!!
Ami annyit tesz, hogy nagylelkűen kifizetik a vámköltségeket (ami itt nincs is), de az tréfát NEM.
Trükkös volt, mert mindent megbeszéltünk, hogy s mint működik, aztán lassan elköszöntem, vártam...aztán néhány perc várakozás után bezártam az ablakot. Szerencse volt, hogy kért értékelést a tájékoztatásról, így a chrome nem zárta be automatikusan, hanem kijött egy megerősítő ablak, hogy maradok-e az oldalon és akkor láttam, hogy valójában ő még gépelt nekem pont a leglényegesebb részt ami eldönti hogy érdemes-e rendelni vagy sem (ezt emeltem ki korábban).
Döntse el mindenki hogy kísérletezget e vagy sem, én nem tenném. Remélem már be lesz fejezve a "mindenújonnanidetérőembernekajánlomato2cbiztosítástpedigaztsemtudomvalójábanműködik-e" dolog. Kicsit unalmas volt kb már 50x elolvasnom.
-
wincmd32
tag
Sziasztok!
történt egy kis baleset.
"véletlenül" modistás történt a buil.prop fájlban, a VM heap size részét illetően. Arra most ne trjünk ki hogy ez mennyire nem volt jó ötlet
Viszont a program a modositáskor kért egy reboot-ot és azota nemigazán akar elindulni a rendszer.
Gondoltam h elb*sztam, ezért go recovery, factory reset. Ez meg is volt sikeresen de a csavar most jön, ezután sem állt helyre. És ezen a ponton kezdtem el aggódni.
még arra gondoltam h flashtools-al ha visszaflash-elem a gyári romot az megoldhatja-e? (de ezt majd csak du tudom kiprobálni)
android 4.2
gyári recovery (3e)
star hd 5000
ötletek?
köszi -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Megyeszékhelyen élek és itt sose tapasztaltam térerő gondot. Viszont az elmúlt napokban két különböző vidéki helyen is belefutottam ebbe. Egyik hely sem a térerő bajnoka, de legalább 1-es térerőt minden más telefon lát. Próbáltam automata kereséssel és kézivel is, teljesen véletlenszerű hibaüzenetet kapok. Néha nem tudja a telefont regisztrálni a hálózaton, néha nem található hálózat, stb. Lehet ezzel valamit csinálni? Ja, feiteng h9500 telóról van szó. -
tolvaj!
őstag
válasz
Depression #79642 üzenetére
Nekem volt! Nokia n95 durvított akkuval
. Már nem emlékszem, hogy 3000 vagy 3200 mAh ás volt, azt tudom hogy a készülék az új hátlappal szó szerint kétszer olyan vastag volt mint a gyári. De nem érdekelt mert kárpótolt a több napos üzemidő a gyári 800 -as akksi helyet
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #79637 üzenetére
bár állítólag pár készüléken valóban jól működik.
mod: Én már csak a saját szememnek hiszek, betett hogy a gyors fix miatt ráverték mindegyikre az ajánlott plecsnit közbe meg nem képes poziciot tartani sok.
Még a CM11-ben bizok hogy gyógyír lehet mindegyiknek, amire kijön.
-
pinterto
tag
válasz
7Sony7 #79630 üzenetére
Így:
After installing this multilanguage ROM for Coolpad 7320,the Proximity Sensor not work well.
You can do like this to restore this function:
After switching on the phone,Press the Dial button and input "*#9527*#" to access the FACTORY MODE.
Then you will see a "DM" mark,just choose it and input passcode "54321"
Just follow this step: *#9527*#-----app----------ProCalibrate -
wwenigma
Jómunkásember
-
pinterto
tag
Nekem már van Coolpad 7320, nagyon jó telefon, minőségben, tudásban, gyorsaságban is.
Volt egy kis gondom a proximity szenzorral, de megoldódott, csak kalibrálni kellett, az akksi is jól bírja, reggel vettem le a töltőről, kb. 1 óra beszélgetés+net, és most 72%-on van.
Én ajánlom. -
citkar
addikt
válasz
Depression #79618 üzenetére
A Dakele-től nem újdonság, ő szeret ismert neveket (szavakat) választani, pl Cola, de ha már lúd, legyen kövér, azaz Big Cola, aztán felismerték, hogy nem akar mindneki tepsit és jött a Small Cola. Rossz szavad nem lehet, követik az igényeket
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
KillBill0531 #79602 üzenetére
system/media mappában lesz a bootaudio.mp3.írd át bootaudio.txt-re például,ezután csendben bootol a vas.
ROOT szükséges hozzá,és a ES File Explorer File Manager -rel meg tudod keresni és átnevezni a file-t.
-
terra052
őstag
válasz
KillBill0531 #79606 üzenetére
Keress ra itt a topikban, dg800 root, korabban leirtam, kb 10 perc (bocs telefonon nem tudok linkelni).
-
sasa311
veterán
Arra van valakinek tippje, hogy a Samsung okosórája egy doogee 550-el működhet-e? Elvileg ha új verziójú a BT és 4.4 a droid akkor elviekben működnie kéne - de a gyakorlatban?
-
Biqci
aktív tag
Szerintetek a CoolPad 7320 (140$) vs. Xiaomi Note (210$) összevetésben a Note megéri az 50%-os felárat?
-
7Sony7
addikt
Ahá! Értem. Az 55cm es crt-n is működik?
vicc volt.
-
Laza...
addikt
válasz
7Sony7 #79613 üzenetére
A TV-re kirakhatod a kütyüd képét
Na mit találtam??
DAKELE XIAOKELE csak most!!! $263.99, in stock! A hülyének is megéri
Operate System: No
-
b0bcat
addikt
Honnan tudom, hogy a telefonom kompatibilis-e egy ilyen kütyüvel?
-
beg
veterán
válasz
KillBill0531 #79606 üzenetére
rename /system/media/bootaudio.mp3 to /system/media/bootaudio.mp3.bak and reboot
Rootolni framaroot vagy vroot, google+youtube kombinációval hatékony.
-
beg
veterán
válasz
KillBill0531 #79602 üzenetére
A menübeN sehol. Zenélni fog közbeN. Root joggal megoldható.
-
mobilamb
csendes tag
ZP998 tulajoknak:
Hivatalosan is megérkezett: ZP998 Android 4.4 KitKat
-
KillBill0531
csendes tag
sziasztok
hol találom a menübe,hogy bekapcsoláskor ne legyen zene a kezdőképernyő közbe?
(DG800),bár gondolom a legtöbb telonál ugyan ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1 humoros
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest