- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Használt telefont szeretnék vásárolni.
Tudtok olyan tippeket, trükköket írni, amivel csökkenteni tudom az esélyét annak, hogy rossz telefont veszek.
- A xiaomi/redmi vonalon ismerem, hogy a kernel verziót 5x megnyomva tudom a különböző funkciók tesztjét előhívni - Ott mire kell figyelni, mik lehetnek rossz értékek a különböző szenzoroknál, akku állapotnál mik a jó értékek, stb?
- Azt honnan tudom megállapítani, hogy független a telefon?
Bármilyen ötletet szívesen olvasok.
(Persze, vannak olyan jelek, amelyek alapján nem is érdeklődöm a telefon eladójánál: profil/név, leírás módja (magyar nyelv nem ismeret), kiegészítők (akku, kábel, stb.) hiánya)
Köszi előre a segítséget! -
matta2003
tag
Sziasztok!
Egy REDMI 4X-ről, hogyan lehet megállapítani, hogy milyen verzió? Van egyáltalán több verzió belőle?A kérdésem az lenne, hogy megy-e rajta a Telenor 4G mobilnet (B20 - ha jól gondolom).
Nincs nálam a telefon, lehet, hogy el kell magyarázni a felhasználónak (eladó), hogy tudná megnézni.
Előre köszi a segítséget!
-
matta2003
tag
válasz
Blizzardking #137152 üzenetére
Ez jó ötlet.
Köszi! -
matta2003
tag
Sziasztok!
Úgy gondolom, hogy nagyon sok helyen körbenéztem már a neten, de nem találok megoldást a problémámra. Bennetek bízom!A Bluboo Xfire 2 készülékem kamerája előtti üveglap (?) csupa karc. Szeretném lecserélni.
Tudtok-e valamilyen megoldást javasolni? Hol, merre keressek?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Ehhez a telefonhoz mit szóltok BLUBOO S3? (BG)
Prok és kontrák?
Ami nekem fontos:
Telenor 4G internet,
hosszú üzemidő – telefon + emailek.
2 SIM kártya
OlcsóA videókról és fényképekről nem találtam normális bemutatást. Csak ezt a 2 videót találtam a neten az official oldalon. VIDEO1 VIDEO2
2 éve használok egy BLUBOO modellt – (Xfire 2) igazából meg vagyok vele elégedve, kivéve a 4G hiányát és a halvány üzemidőt.A mért kicsit elbizonytalanít. Majdnem 30 deka…
-
matta2003
tag
Sziasztok!
DOOGEE Y6 Black Piano-hoz milyen vezeték nélküli fülhallgatót/autós kihangosítót javasoltok? (Magyarországi beszerzés)
A segítséget előre is köszönöm. -
matta2003
tag
válasz
Viktor0610 #130459 üzenetére
javítottam
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Egy ilyen USB board cseréje esetén valamilyen szoftveres mókolásra van szükség? Vagy csak csere és kész?
Előre is köszi a válaszokat. -
matta2003
tag
válasz
joy_k #130378 üzenetére
Köszi a választ!
A csillag alatt én egyből az ötágú csillagra tippeltem (mint azóta megtaláltam, pentalobe), nem a philips/keresztfejű/pz stb. típusra, mivel látom, hogy nem ilyen...
A méret a kérdéses még, de majd keresek egy olyan készletet, amelyben van 1,2-es meg 0,8-as is... -
matta2003
tag
Sziasztok!
Szegeden tudtok ajánlani megbízható, ügyes valakit, aki unibody telefonban microUSB csatlakozó javításában/cserében tudna segíteni? -
matta2003
tag
Sziasztok!
A segítségetekre, tapasztalatokra volna szükségem egy probléma megoldására.
Van egy BLUBOO Xfire 2 telefonom kb. 7 hónapja használom. Amire nekem kell arra nagyon jó volt – eddig. Az akkuja el kezdett szórakozni. Nem tudom tölteni, csak bizonyos százalékokig. Se a gépről, se SAMSUNG, se Micrsoft töltővel nem tölti fel 100%-ra. Nem tudom felidézni, hogy mióta csinálja ezt, de kb. 1 vagy 2 hete. Most olyan 53%-nál tovább nem megy. A telefonon a töltést jelző piros LED ég miközben be van dugva. Ha mozgatom a töltőfejet, akkor kialszik – mintha kontakt hiba lenne.
Ami újdonság lehetett az az, hogy vettem egy 1 méteres micro-USB hosszabbító kábelt, hogy a kocsiban található töltőt meghosszabbítsam, ne a derékszögű töltőfej feszítse a töltőcsatlakozót.
Egyébként korábban azt csinálta, hogy miután feltöltődött 100%-ra egy darabig nem csökkent az akku töltöttségi értéke, majd ha telefonáltam vele hirtelen kb. 80-ra leesett, utána pedig szépen ment lefelé, ahogy kell. Kb. 2 naponta kellett tölteni. Az akku nem kivehető.
Próbáltam többször újraindítani – egybként éjszakára be van állítva, hogy kikapcsoljon, reggel bekapcsoljon. Olvastam a neten, hogy vegyem le a USB-debuggingot a fejlesztőmódban az segített valakiknek – ez nincs be kapcsolva nálam…
Mit tudok tenni? Nagyon zavar.
Előre is köszönöm a segítséget! -
matta2003
tag
válasz
Tommi000001 #124557 üzenetére
Szia!
Amennyiben annyi a kritérium, hogy legyen 2 sim + 1 SD kártya, akkor ajánlani tudom a BLUBOO Xfire 2-t.
Egy mikro és egy nano simmel, valamint egy sd kártyával használom. -
matta2003
tag
Sziasztok!
A következő két megfigyelésem van a BLUBOO XFIRE 2 telefonommal:
- feltöltöm 100%-ra, utána sokáig ezt a 100%-ot mutatja annak ellenére, hogy használom folyamatosan, aztán egyszer csak hirtelen leesik a százalék 85 körülre. KÉP1 Ennek mi lehet az oka?
- Az normális, hogy az akkuhasználatnál az éber állapot mindig folyamatos? KÉP2Ezek a felhasználásban nem okoznak problémát, csak nem tudom, hogy ez így normális-e.
Ami viszont zavar: nem tudok egyéni csengőhangot beállítani az adott névjegyekhez. Hiába vannak berakva a Ringtones mappába sem az mp3 sem az ogg file-okat nem hajlandó alkalmazni. KÉP3 Miért van ez?
A segítséget előre is köszönöm.
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Adott a BLUBOO XFIRE 2 készülékem.
Rájöttem a youtube videókat nézve, hogy akár új ROM is elérhető hozzá – Ugye jól látom, hogy az a ROM ami a telefonon van egy márciusi verzió, de már június 6-i is van a needrom.com-on.
Azt ki tudom-e deríteni valahogy, hogy mi a különbség az új ROM és a jelenlegi között?
Érdemes-e szerintetek lecserélni a ROM-ot?
Ha igen, akkor mit kell előtte tennem? (szoktam olvasni ezt a fórumot, mindig azt olvasom, hogy menteni kell a ROM-ot. Ez mit jelent? Hogy kell csinálni?)Ez az első olyan okostelefonom, amellyel kapcsolatban ez a kérdése felmerült, tehát nulla tapasztalatom van az ilyen (számomra) haladó jellegű műveletekkel kapcsolatban, de nagyon szeretnék kicsit jobban belemenni a dologba…
Előre is köszi! -
matta2003
tag
Sziasztok!
Vettem egy BLUBOO XFIRE 2-t. Előtte egy SAMSUNG GALAXY S ADVANCE-öt használtam 2,5 évig. Régóta olvasom ezt a fórumot. Most ismerkedem a telefonnal, kb. az Androiddal is. Számos dolog nem tiszta még. Van-e valaki, aki ugyanilyen telefont használ? Szeretnék néhány tanácsot kérni, kérdéseket feltenni a használattal, beállításokkal kapcsolatban, stb.
Amit észrevettem, hogy amit adtak töltőt hozzá (0.2A-es felirattal) és a SAMSUNG töltő (0,15A) is egy idő után felmelegedett eléggé a töltés közben. Azóta csak gépről töltöm. Mi az oka ennek a melegedésnek? Mit tehetnék, hogy ne melegedjen? Az akksija a doboz alapján: 2150mAh.
-
matta2003
tag
válasz
Milestone2 #122221 üzenetére
Honnan ismerszik meg a jó adapter?
EZT választottam 168 forintért... -
matta2003
tag
Sziasztok!
Ha lecseréltetem a régi (mini) sim kártyámat egy nano méretűre, hogy tudjam használni egy újabb, két simes telefonhoz, de valamiért vissza szeretnék majd térni a mostani, régi telefonomhoz (NOKIA 6300), akkor egy sim kártya adapterrel gond nélkül fogom tudni használni a régi telefonban az adapteres nano/micro/mini összeállítást?
Köszi a segítséget előre is. -
matta2003
tag
Sziasztok!
Az UMI EMAX MINI-ről van már valakinek saját tapasztalata? -
matta2003
tag
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom a kínai, dual simes fórumokat – nem tudom magamtól megítélni, hogy milyen telefon lenne a megfelelő nekem.
Segítséget szeretnék kérni a tapasztalt felhasználóktól!Szeretnék egy olyan 2 simes telefont, amivel normálisan lehet használni a következőket:
levelező programot a céges emailek intézésére, mobilneten (tnor) és wifin,
wifi netezés otthon,
navigáció autóban,
runkeeper futáshoz,
a vevőknél videó és / vagy fényképek készítése,
és főleg TELEFONÁLÁSra.
Egésznapokat kellene kibírnia – kocsiban autóstöltővel tudnám tölteni.
mindennel együtt kb 200 dollárt szánnék rá. a mostani nokia 6300 és samsung s advance-ot kellene kiváltania. 5 coll vagy annál kisebb telefont szeretnék. Inkább a szögletes forma jön be: t11, zopo zp780, de ha már kerekebb, akkor lenovo p780 forma.
Vagy ez túl sok kritérium egyszerre egy készüléktől?
Kérlek, akár privátban, írjátok meg, hogy tapasztalataitok alapján, mit javasolnátok?köszönöm
m.
-
matta2003
tag
válasz
Segnior_Barthez #44746 üzenetére
Köszi a választ, meg a linket.
Ez a telefon még ennyire új? -
matta2003
tag
Sziasztok!
A CUBOT ONE-ról van valakinek valamilyen tapasztalata? Használ valaki ilyet? Írna privát üzenetet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest