Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
takfer
csendes tag
válasz osztszoroz #77844 üzenetére
Hosszas kínlódások árán,vagy 20 szor indítottam a VROOT-ot,végül felrakta az Super SU -t,de azt írja ki a teló,hogy nem tud rootolni mert nincs SU bináris rajta.Eddig jutottam és innen hogyan lépjek tovább?
takfer
-
takfer
csendes tag
Lassan az idegösszeomlás határára kerűltem ezzel a telóval,minden hiába,több módszer sem vezetett eredményre,a rootolás nem sikerűl ,itt egy összeállítás a két legutolsó próbálkozásról: (IMG:/dl/upc/2014-06/26/502021_cgr18b8ftpvq6e7a_vroot2_2.thumb.jpg)(L:/dl/upc/2014-06/26/502021_ye4u4uyaxwsafs2p_vroot3_2.jpg)(IMG:/dl/upc/2014-06/26/502021_ye4u4uyaxwsafs2p_vroot3_2.thumb.jpg)(L:/dl/upc/2014-06/26/502021_iekfi7yrkcqwgdtj_vroot3a_2.jpg)(IMG:/dl/upc/2014-06/26/502021_iekfi7yrkcqwgdtj_vroot3a_2.thumb.jpg)(L:/dl/upc/2014-06/26/502021_hmyuspevzyogafxt_vroot4_2.jpg)(IMG:/dl/upc/2014-06/26/502021_hmyuspevzyogafxt_vroot4_2.thumb.jpg)(/IMG)(/L)(/IMG)(/L)(/IMG)(/L)(/IMG)(/IMG)(/IMG)
Ha valaki ezekből ki tud hámozni valamit kérem szépen ne kíméljen! Természetesen az usb hibakereső bekapcsolva minden esetben!
[ Szerkesztve ]
takfer
-
takfer
csendes tag
válasz hungobungo #77911 üzenetére
Felkaptam a vizet és a gyári beállításokra tettem vissza,majd így fogom megpróbálni amíg csak 1-2 progi van rajta.azután majd jelzek hogy mi történt. Addig is nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt!!!
takfer
-
takfer
csendes tag
válasz osztszoroz #77844 üzenetére
Vagy nagyon béna vok,vagy nem tudom mi lehet,mert a VROOT- után szépen kiírja a progi,hogy sikeresen rootolva a teló, de leellenőrizve továbbra sincs root jog!
Valamint próbáltam régebbi framarootokkal,de nem megy azokkal sem
Persze mint teló továbbra is műxik,mintha semmit se csináltam volna vele... passz,de már nagyon jó lenne ha sikerűlne valahogy[ Szerkesztve ]
takfer
-
takfer
csendes tag
válasz aytukabozs #77831 üzenetére
Nos,igen! Kiírta,hogy succes és indítsam újra,de újraindítás után ha leellenőrzöm,azt írja ki hogy nincs rootolva
takfer
-
takfer
csendes tag
válasz aytukabozs #77826 üzenetére
bocsi,bocsi,bocsi! nem jól fejeztem ki magam!Természetesen koppintás,csak valószínűleg nem lenovo-rol,hanem talán valami más,mert sem a framaroot-al (1.9.2),sem ezzel nem akar sikerűlni.Bár az is lehet,hogy valamit nem jól csináltam,csak tudnám mit... Nem vagyok egy nagy ász ebben még távolról sem!
takfer
-
takfer
csendes tag
Üdv!
Van egy kínai dual sim-es MPAI S720C telóm,használom egy fél éve és megvagyok elégedve vele. Tudna valaki segíteni hogyan tudnám rootolni? Köszönöm.takfer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Micro Four Thirds
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest