- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maroni
aktív tag
Szia újra lett rakva a telefon a gyári rommal és + twrp + rot! Ez lett rá rakva [link] Most visszaállt az eredeti állapot! Azért próbáltam rootolni mert egy malwaret találtam a gyári romban és szerettem volna eltüntetni! De most is meg van, de már hagyom ameddig nem lesz rá valami!
-
maroni
aktív tag
-
Cyborg
őstag
Szia,
Pár kérdésem lenne hozzád a THL T7-tel kapcsolatban, ha nem bánod.
Le tudnád mérni a fizikai méreteit a kedvemért?
Tényleg olyan pici? 148mm/ 77mm/ 9mm?
Sokkal drágább készülékek nem tudnak 152mm alá beférni.Valamint meg tudnád nézni, hogy tudja-e a Glonasst?
Elvileg ugyanaz a SOC van benne, mint a Oukitel K6000Pro-ban, vagy az Ulefone Powerben, azokra írják, erre nem....végül a rigolyám, notiled van benne?
Köszi szépen előre is!
GIJoe: Már hónapok óta figyelem ezt a Hero1-et, de alig van tapasztalat róla, senki se veszi itthon, nem tudni miért. A Speed 7-ről meg rengeteg szoftveres problémát olvastam anno, lehet a Hero is hasonló lehet?
ZTE Blade A1 dettó, semmi tapasztalat. -
törölt tag
-
törölt tag
-
svgyula
addikt
Szia!
Az csináld (időigényes egy kicsit) tegyél át mindent a telefonra! Utána szortírozd ami nem kell és csinálj egy mentést az SD kártyára!! Ha gond van a telefonnal akkor onnan be tudod tölteni! Ha időközben új névjegyeket veszel fel azt mindig a telefonra tedd! Időnként pedig csinálj egy mentést! Az SD kártyára létrehoz egy*.vcf file-t amit ismétel mentésnél megnövelt sorszámmal mellétesz. A névjegy ebből történő visszaállítása ~ 20 mp és ott az összes elmentett telefonszám! A telefonszámokat felrakni egy idegen szerverre a legnagyobb b.ság! Senkinek semmi köze ahhoz, hogy te kivel tartod a kapcsolatot még ha az a nagymamád, gyereked, stb.
Ráadásul ha olyan szám amit csak te akarsz tudni azt a párod vagy bárki a telódról simán le tudja kérdezni! Ehhez nem kell más csak a gmali fiókodba bejelentkezni és máris letölti az idegen telefonra az összes kotaktodat!Ez jó mi
Ez volt a legnagyobb nyalóka a google-tól amibe annyian beleugrottak! Aztán nem is kell fosbuk mindenkinek tudják az ismerőseit!
-
AlyrArkhon
senior tag
találkoztam vele, ravasz
a megjelenítésnél nem elég a pipát kivenni a tőbbi fő elől (viber, skype, whatsapp mittudomén mik vannak még telepitve), hanem be kell menni mindegyikbe, és az alpipákat is megnézni (google-nál is!), mert néhány pipa bent marad és akkor hiába a főkategóriás kivétel, az alsóbb pipák miatt biza sokszoroz.
nálam ugy okés, hogy személyre szabás/ és mind lenyitogattam, mindenhonnan kiszedtem, csak és kizárólag a gmail-es my contact van aktivan. -
-
-
fila
senior tag
Hali, megjött a Thl T5.
- összeszerelés minősége kiváló, star W450-et mérföldekkel veri
- hátlap kemény, nem ropog, nem recseg
- kamera doboza szerint 3/5-ös, antutu, meg néhány leírás 3/8-at ír. minősége kicsit átlag alatt van
- gps 1 perc 17 mp alatt pozicionált, igaz az elején csak 4 műholdat látott, percek múlva lett kb 10 műhold. ugyanott p780 10+ műholdat fogott fél perc alatt.
- kijelző jónak mondható, oldalról is látható, fényerő rendben
- visszajelző led sajnos nincs rajta!
- magyar nyelvű 4.2-vel érkezett (pandawill), marad is rajta, páromé a telefon nem fontos a mod.
- framaroot-tal rootolható
- 1950 mAh akksiEnnyi pénzért (100-110 dolcsi) simán vállalható dual procis telefon, négymagosa 120-ért ha jól láttam elérhető. Szerintem az is megéri az árát. Én meglepődtem a mennyire minőségi telefont ad a Thl ennyi pénzért. (mondom ezt jó pár jiayu, star, lenovo telefon után)
Bővebb teszt nem várható, ha konkrét kérdés van szívesen válaszolok.
-
Jazz
veterán
Enyém is 32-es. Ezért biztos nem fogom kiszórni.
Hát azt, hogy kiírja: "sd kártya hibás, lehet hogy újra kell formázni", és ilyenkor nem is lehet sd-t olvasni...ezt tuti nem fogja csinálni akkor amikor kiveszem.Amúgy ha külsőd sd-ről olvastattam be csengőhangot, akkor az nem fog működni ha letilt az sd? Vagy ilyenkor bemásolja belső mem-re valahova magának?
-
Nyugi, tök mindegy mikor rendeled meg, 1-2 héten belül meglátod olcsóbban...
Én is kiakadtam az elején ezen, de most már teszek rá...
Ezért nem veszek 270 ért P780 at.
2 hónap és 230 ért fogják utánam hajítani.
De addigra lesz sokkal jobb 220 értEzért vettem most 185 ért W200 at. Elég olcsó, hogy ne szívjam a fogam, ha lejjebb megy, mert nem túl drágán vettem.
Ugyanazt tudja 45 ért mint a másik 65 ért.
Akkor inkább másra költöm azt a 20 rugót. -
vizoRka
csendes tag
Akkor lehet csak én voltam ilyen mázlista, hogy pénteken délután megrendeltem, szombaton 23:54kor feladták a telefont DHL-el, és hétfőn már nálam is volt. Az összesítet táblázatban pedig ha megnézed elég sokan rendeltek a mixeshop-tól.
Más: Ez a Bluebo márka mennyire megbízható? Illetve az Amio N850 milyen hibákkal rendelkezik ( ezt csak azért kérdezem, mert az N828 sokkal drágább és nem látok sok különbséget a 2 amoi között)? Mind a 2 telefon 130-140 $ között van MTK6589 SoC-al szerelve. Természetesen a mixeshop oldalon.
-
-
hevizms
addikt
Köszi.
Ez még igy is gáz szerintem hogy nem lehet egy ilyen egyszerű dolgot megcsinálni rendesen a dual simmel.
Engem nagyon idegesit,mert megszoktam az 1 simnél hogy ha rányomok a hivásra akkor egyből hivja és nem kérdez semmit.
Most meg szokásból rányomok azt már teszem is a fülemhez és csodálkozom hogy nem történik semmi,mire leesik hogy hoppá választanom kell -
-
chriss23
tag
Az a baj hogy az usb driver nem telepult normalisan. Nalam ugyan ez volt. Manualisan raktam fel. Letoltottem minden megfelelo drivert sajatgepre jobb klikk es kezeles. Ott eszkozkezelore es amikor feldov egy ismeretlen usb eszkozt akkor kell ott ramenni a driver telepitesere es manualisan kivalsztani a helyet ahol van a megfelelo driver. Ez egy usb2xk vagy vmi hasonlo. De meg az is lehet hogy csak a userdata-t kellene nem kipipalni es a tobbit be.
-
sasa311
veterán
Lehúzod a telefont USB-ről és kikapcsolod
Megnyomod a download gombot
Leokézod ami felugrik
GYORSAN feldugod a telefont USB-reÉs ha végigmegy nyertél.
De biztosan mindent fel akarsz rá rakni? A system.img az android. A preloader meg a dsp_bl meg ha szar akkor téglát csinálsz a telefonból...
-
pmikloska
aktív tag
Úgy látom, nem nagyon jött válasz. Azért kérdeztem, mert a gép a HTC-m valami alap driver-ével simán megy, de én a gyárit szeretném használni, mert a root-olás miatt tutira akarok menni. Egyszer előfordult, hogy bevette a driver-t, de akkor mintha valami hangerő vagy bekapcs. gombot nyomtam volna teljesen véletlenül meg, amikor rádugtam a kábelt a gépre, és úgy fogata el a gyárit anélkül, hogy az .inf-ek mellé kért volna más is.
Ezért kérdezem mindenkitől, hogy tudnak-e segíteni ebben az érdekes driver kérdésben! -
pmikloska
aktív tag
Szerintem ne add fel, én is hasonló helyzetben vagyok, én egy újabb, de gyári firmware-t szeretnék feltenni a telefonomra, de nincs root-olva, úgyhogy valahogy neki kéne kezdeni, csak még nem néztem utána, hogy kell.
A root a lényeg, utána már a Play-t fel lehet tenni, ha jól tudom. -
pmikloska
aktív tag
Csalódtatok benne, vagy nem tetszik a párodnak (attól még, hogy szép és jó)? A barna hátlapos nekem kimondottan tetszik, egyébként meg olyan Samsung kinézetű (fehérben határozottan, úgy tipikus női telefon).
Szerintem a root-olásban és utána a play felpakolásában biztosan tudnak itt segíteni hozzáértő fórumtagok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest