- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
fehér vadász #78290 üzenetére
Én tőlük rendeltem ma reggel,ha megfogják a csomagom remélem fizetnek.
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #78295 üzenetére
ez talán 2 usd,jobbat nem tudok. : CICWEBFE (coolicool)
-
Mr.Csizmás
titán
efox/coolicool-ra van most kupon?
-
kcsa
veterán
válasz
aytukabozs #78289 üzenetére
mit is jelent a kongói?
-
aytukabozs
addikt
válasz
fehér vadász #78290 üzenetére
to2c-n még nem ugyanis kb 1 hetes fejlesztés....
más kínai oldalon (coolicool?) már működött valakinek...
(keress rá)(#78288) nemethsza
...meg geekbuyingon, meg tinydealen...(#78294) kcsa
valakinek a napokban a t9 ezt csinálta a hongmiból -
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #78284 üzenetére
Ad1: a véleményemet nem a "te egy barom vagy" kijelentéssel kezdtem, ahogy Te...
Ad2: a belekötés a Te szokásod, mivel minden készüléket egyből oltasz, ha nem "kongói"
Ad3: az én okfejtésem ténylegesen közelebb állt a valósághoz, mintsem egy x árú készüléket hasonlítsak egy 1.6x árúhoz...
Ad4: szerintem Rajtad kívül mindenki hülye, mert ezt észreveszi.. Persze Szerinted.Részemről téma lezárva, Te nem tudsz elsőre sem normális hangvételű ellenvéleményt írni, hanem csak vagdalkózol és megsértődsz az igazságon...
A fikázást már akkor megtetted, amikor 4 db 640*480-as tesztképet láttál a gizchina oldalon.
Szerintem nem kever senki senkivel, csak a Te szokásod ez itt errefelé, hogy látatlanban is mindenről mindent tudni vélsz.
-
Dominó85
addikt
válasz
RVR400 #78280 üzenetére
Egy biztos, hogy a szüleimtől normális és kulturált nevelést kaptam. Sajnos a stílusunk annyira különböző, hogy én bármit írok, az neked sohasem jó. Kérdés, hogy bennem van-e egyedül a hiba.
CoolPad-nál amikor a kamerát "fikáztam" szerinted, akkor én szakmai oldalról (megemlítve a kromatikus aberrációt, vonalélességet, fénymérést, homogenitást) egy amúgy tök semleges, talán inkább pozitív értékelést adtam. Keversz valakivel. Na meg én is pusztán a saját véleményemet iropm le. Nem kell vele egyetérteni. Viszont te kategorikusan kiforditod a mondataimat és minden xarba belekötsz. VÉLEMÉNYEMET irtam, le azt már csak szabad baxxa meg...
Az IPS kijelzős telefonokat preferálom valamennyi téren (telefon, tablet, monitor). Rengeteget olvasok róla és figyelem, hogyan fejlődik és forr ki egyre jobban ez a technológia. Lásd Eizo ás az első 4ms alatti késleltetéssel rendelkező IPS paneles monitor (3,78ms hivatalosan). Jó pár éve ezek a cikkek érdekelnek. Főleg a kínai telefonoknál éppen ezért gubancos lehet egy olcsóbb LG IPS panel, mert az első és harmadik széria hajlamos volt a "felhősödésre" (beégés) amennyiben automata fényérzékelésen volt sokáig használva az adott készülék. Igy járt a drága Jiayu G3-am is, amelyben 3. generációs LG IPS panelt tettek. A Jiayu G3C, G3T és attól felfele már 4-5. gen IPS panelt kaptak, amiknek a fényereje például jobb a Sharp 5. generációs paneljénél, viszont a válaszideje és a színlefedettsége gyengébb (amit IPS panel esetén normál ember észre sem vesz). A Lenovo is LG paneleket használ az A, S és P szériákban, de a K széria már Sharp panelt kapott. Echo TV-n és a Hír TV-n vannak nagyon jó tech műsorok, azokat szoktam nézni ezerrel.
CineDOG1
Hát ezt nem a legjobb hallani, de viszont még egyszer köszi a to2c.com-os ötletet. Lehet egyszer kipróbálom majd. -
törölt tag
válasz
Laza... #78252 üzenetére
Akkor az én fejemben e tekintetben sztem nincs képzavar. Tudom, hogy mi az a DSLR, a mikro 4/3, mekkora a beolvasó szenzora egy kompakthoz képest és hogy milyen egy PNA. A telón a játék nekem kb. a sakk. Számomra mégis életszerű, hogy az SGS2 -n délutánra enni kér a Samsung 2000 -es akku. Aktívan netezek (asztali mód, képek, flash, stb.), folyamatos 3G, több fiók szinkron és a VOIP hívásfogadás is aktív. A teló soha nincs kikapcsolva. Ezekre nem mondhatod, hogy nem az "okostelós" használati mód reális elemei. Szóval engem jobban érdekel egy készüléknél a valóban aktív használat üzemideje, mint a spórolósé.
-
válasz
takfer #78279 üzenetére
Van hozzá leírás, bár nem a legegyszerűbb.
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #78241 üzenetére
Ez már nem az első eset, hogy úgy nyiletkozol valamiről, hogy még nem is láttad. Anno pont a Coolpad F1 volt az, amit leszóltál kameraügyileg, hogy milyen szar, meg stb. 2 nappal később tett fel Hungobungo képeket, ami teljesen rácáfolt, de Neked eszedbe sem jutott, hogy esetleg megjegyezd, hogy mekkorát tévedtél. Most ismét az a helyzet, hogy rögtön leszóltál valamit, amiről gőzöd sincs.
Valamint most egy 220 USD-s cuccot mértél egy 140 USD-shez, ami majd' 60%-os különbség. Hidd el, 340 dollárért meg Hongmi Note alázó cuccot lehet venni.
-
-
takfer
csendes tag
válasz
osztszoroz #77844 üzenetére
Hosszas kínlódások árán,vagy 20 szor indítottam a VROOT-ot,végül felrakta az Super SU -t,de azt írja ki a teló,hogy nem tud rootolni mert nincs SU bináris rajta.Eddig jutottam és innen hogyan lépjek tovább?
-
juhiimi
aktív tag
Sziasztok!
Egy Moto G Dual-nak ugyanannyit fogja birni az aksija egy sim-el hasznalva, mint a nem dualnak?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #78252 üzenetére
Nem, nem 1cm-est hanem saccográf helyett legalabb Qualcomm minoseget, es aki valoban hasznalt mar mindketto telot az latja is mi a bibi...
nem a fejekben van a baj hanem a socokban es a romokban... Kinaiaknal ugy nagyjabol mindegyik...
Egyebkent ne altalanosits, hasznalattol fuggo az akku is, nekem 1 toltes a 3000esbe 1nap ugy, hogy nem kell felnem delutan kettokor meloban. A szerinted boveneleg 2-2500as boven nem lenne eleg...
Dominó85: ez megint sokaig tartott.
-
Dominó85
addikt
Megint megy a mindenbe belekötögetés... komolyan mondom sajnálom hogy nektek erre jut energia.
-
Laza...
addikt
Köszönöm a kiegészítéseket, gondolatban ezek is ott voltak, de az ujjaimban 326 karakteres korlátozás van/hsz
Meg sem mondom milyen telóm van, de nyomógombos. És nem BB
Asszem 256 szín IS van, utóbbiban nem vagyok biztos...lehet kevesebb
Nálam nem az e-penis a mérvadó, én az igazit használom - de nem számolok cm-ben sem
(#78255) WOT-H-A-C Köszi, Neked is, és szurkolok hogy sikerüljön
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Laza... #78246 üzenetére
" Az összes többi csak az e-penis céljait szolgálja. Meg a nagyobb vauvau-t"
Ezenkívül még ott van a "kütyü fetisizmus" amiben én is szenvedek...
Nekem fontos, hogy letisztult elegáns forma legyen, erős vassal mivel években mérhető nálam a telefon csere...most egy k910 re maszekolok.
Még mielőtt megkiabál valaki nem túl drága nekem csak a többi elmegy a gyerek gyártásra...
Na, de ez csak egy kis egészséges vérszívás...
Have a nice day...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Egyrészt nem mondtam hogy vegyél, csak megjegyeztem hogy érdekes ilyen olcsón egy nemdzsunka nyócmagos,
másrészt te már itt sem vagy, úgyhogy légyszi ne dumálj beleDe komolyra fordítva, 60-70 dolcsi diffi az nekem pl számítana ha érdekelt lennék 8 magban (és szerintem neked is),
szerencsémre én a köv. telóm speckóját 4 mag 2 gigára lőttem be így nem izgatnak a 6592-vel szerelt csodák.... -
Laza...
addikt
válasz
#79335424 #78250 üzenetére
Megmondom Neked, mennyi az üzemidő.
Jó általánosítással nagyjából 3-5 óra kijelzőidőt tud minden készülék (olyan 90%). Szerintem igazából ez számít. Mondom, szerintem. Az hogy valaki non-stopban nyomja a 3D játékokat, az nem életszerű. Nem utolsó sorban, ez elsődleges funkcióját tekintve telefon, nem gameboy, vagy Nintendó, vagy PS, vagy franc tudja mi
Itt a legnagyobb a baj (a fejekben) hogy mindenki tükörreflexes fényképező minőséget vár(nak sokan), hardcore GPS 1cm-es pontosságú navigációt, napokra elég szuflát 24h kijelzőidővel. Estébé...
Ja, meg a kedvencem: a 100millió antütü pont
-
törölt tag
válasz
Laza... #78242 üzenetére
Sztem ezek az akkuidő meghatározások lehetnének kicsit valószerűbbek. Miért abból indul ki mind, hogy a felhasználó nem is használja a készüléket? Miért nem a másik végletből, hogy tudja a user, mennyi az az üzemidő, amit mindenképpen tudni fog az adott teló? Mondjuk játékkal, navival, vagy nettel, full kijelzőidővel.
-
Laza...
addikt
válasz
New Bluestar #78243 üzenetére
1S
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #78242 üzenetére
"A lényege az egésznek, hogy igazából elég egy jó négy magos, 1GB rammal. Az összes többi csak az e-penis céljait szolgálja. Meg a nagyobb vauvau-t"
Abszolút egyetértek ezzel! Amúgy nekem is elég a Hongmi 2000-es aksija. Már megszoktam, hogy 1-2 naponta tölteni kell. A Lenovo P780 is elég lett volna nekem, egy MT6589T-vel és HD kijelzővel... Sajnos a Lenovo gyárában még mindig rengeteg a qHD panel...
New Bluestar
Nem akarok a "csoportos rendelésekbe belekötni", de én ezt puszta nyerészkedésnek tartom és az egyik kolléga (nem nevezzük nevén) nyíltan felvállalta, hogy csak ezért csinálja. Inkább keress egy megbízható webshopot vagy csípj el egy jóféle akciós árat. Csoportos rendelésnél ameddig szarakodnak a 10-15 darab összekaparásával, már rég úton lenne a telód és még ha áfa is megy rá, nem nyernél sokat a csoportos rendelésen. Inkább vegyél hungobungo-n keresztül. Ja és a Hongmi 1S-re szavaznék (ugyan kisebb az aksija, de GPS-ben, időt állóságban, kijelzőben - Sharp és támogatottságban) azzal jobban jársz.Akinek belegázoltam volna a lelkivilágába, mert a csoportos létfenntartást űzi, azt megkérem, hogy NE itt, hanem privátban sírja el nekem a jogtalan bánatát.
-
New Bluestar
tag
Sziasztok !
Két telefon közt vacakolok az egyik a Jiayu g4s 1GB-os változata, másik a Xiaomi Redmi 1s lenne.
Szerintetek melyik jobb?
Olvasgattam mindenfélét persze, egyik 8 magos, másik 4 magos snapis. Igazából túl komoly játékok nem lennének, inkább böngészés, GPS sem naponta, de néha kellene.Fényképezés sem profi szinten. -
Laza...
addikt
válasz
Egy napra több mint elég a 2500-as akksi ( ha nincs baxtatva, akár 2-3 napra is). De ha egész nap a rallyt nyomod rajta, akkor persze 25000-es akksi kell(ene).
Lehet csak én vagyok olyan szerencsétlen, de nekem még az 1GB ram sem fogyott el soha semmiben. Fentebb említett fosch alkalmazásokból csak a Vibert preferálom.
A lényege az egésznek, hogy igazából elég egy jó négy magos, 1GB rammal. Az összes többi csak az e-penis céljait szolgálja. Meg a nagyobb vauvau-t
-
Dominó85
addikt
válasz
aytukabozs #78239 üzenetére
Aksiban, ramban, támogatottságban és mindenben konkrétan elveri, de nagyon egy Xiaomi Note... Hiába 140USD, ha rengeteg a kompromisszum. Az a 2500mAh nagyon karcsi.
És akár elég az 1GB ram, nem hiába erőltetik a nagy gyártók a 2-3GB-t. Ők valószínűleg többet tudnak, mint mi hogy miért kell majd a több memória.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
aytukabozs #78239 üzenetére
Nem rossz ennyiert. Amugy azert nem hinnem hogy ne lenne eleg 1 gb ram. (Persze ha megy a vajber vaccapp facebook messenger kombo a hangoutssal a tetejen akkor vannak korlatok.
)
-
aytukabozs
addikt
Coolpad 5.5-ös octa 140-ért?
ok hogy csak 1 gigás de a noname nyócmagosok is drágábbak ennél...klogw
tudom hogy nem fog érdekelni, de szerintem is kezdesz sok lenni,
őstag és afeletti tagok sem kötekednek annyit mint te.... :/ -
LámaZ
addikt
-
KillBill0531
csendes tag
válasz
hungobungo #78231 üzenetére
bocsánat,hogy nem olvastam vissza. de miben kételkedsz?(igy nem volt egyértelmű)
mert kedd,szerda körül itt lesz egy DG800 és kicsit "félek",mert annyi jót irnak róla és ,hogy valóban olyan-e,meg,hogy mennyi hibát tartalmaz a készülék :S -
LámaZ
addikt
-
Land
veterán
Max 100.000 Ftig melyik androidos Dual simes telefon ajánlott? Új érdekel akár gsm boltból is.
-
tolvaj!
őstag
válasz
hungobungo #78231 üzenetére
kicsúsztam
Az általam emlegetett Chuwi VX3 is csokival jött ki és 6592 ketyeg a lelkében, ráadásul iszonyat stabil ahogy Attila mondja, így szerintem abból is lehetne portot készíteni, de mégsem találkoztam eggyel sem sajnos
. Lehet, hogy most meg leszek kövezve, de én speciel pont a MIUI-t cserélném stock droidra, holott tudom mennyivel többet ad, mégsem bírom megszokni.
-
tolvaj!
őstag
válasz
KukkSteve #78229 üzenetére
Ezért is vetettem fel a mélyvíz topikot, melyet Cappa72 is támogatott! Igen ezt ON-ban hagyom, legfeljebb módosítják, de úgy érzem ez most jogos. Mélyvízből ki lehet tiltani az "úszógumival" közlekedőket és akik csak "hullámot" akarnak kelteni.
(#78231) hungobungo
Igen, de az a baj, hogy csak a hexacore telefonokra portolják tovább. Elvileg már jött ki octa is 4.4.2-vel, mégsem látom azokat a portokat pl xiaomi rednote-ra
-
KukkSteve
senior tag
Durva, hogy emberek milyen eszmefuttatásokat képesek csinálni egy dual sim, szakmai!!! topicban. :/
Aki(k) magára/ukra ismer(nek), javaslok egy közösségi oldalt, van sok, ott lehet ilyeneket írni, oltogatni, leszólni, fikázni, hülye témákat felhozni, egyértelmű dolgokat kérdezni...asasdasd órákig sorolhatnám. Utálok offolni, de valami kell, hogy ne csak hülyeségeket olvassak, hanem normális hozzászólásokat! Okulni jár ide az ember...
-
gyuszito
senior tag
I vote bann for (forever) klogw
-
Érdemes először a 2.4.8b-vel, vagy a 2.5.2-vel menteni. És scatter-t is ezek valamelyikével csinálni.
Ha root-olt volt már a telefon, akkor sárgán világít a bal alsó sarokban a kis négyzet, mellette pedig a felirat, hogy van már telepített su, lehet használni. [link]
Ezek után lesz aktív a backup gomb.Ha a scatter beolvasásnál hibát jelez, akkor ezek közül próbálj flashtool-t [link]
azzal el is indult, de csak a kis robot jelent meg piros háromszöggel. Így feltételezem, hogy nincs recoveryje.
De van recovery, ez a gyári recovery kezdőképernyője. Ekkor valamelyik gomb megnyomására előjön majd a rendes menü (telefononként eltérő, akár valamelyik szoft gomb is lehet).@(#78208) Lomha 8V
MTK-s telefonoknál, hogy működnek a Custom ROM-ok?
Legtöbb esetben csak módosított/portolt romokról tudunk beszélni.Kimondottan bizonyos telefontípusokra vannak írva, vagy vannak univerzális ROM-ok is?
Mint minden más telefonnál, itt is gyártó és típusfüggő a ROM-ok választéka.Abszolút nem ismerem a rendszert, Sony-éktól jöttem, ott meg minden leírás szájbarágós volt
Ha nem találsz a típusodnak megfelelő leírást, akkor a blogomban az A820-as összefoglaló-tervezetet nézd meg, sok infót tartalmaz. -
Lomha 8V
addikt
válasz
WOT-H-A-C #78213 üzenetére
Persze, csodát nem várok egyiktől sem.
Az előző telefonjaimmal szerencsém volt, azokban olyan hibák voltak, amik nem érdekeltek.
Sajnos nincs topik a telefonhoz (a sajátja itt a Mobilarénán döglött). Angol nyelven sem találtam, láttam egy két lengyel meg cseh topikot, de amennyire ki tudtam venni, ott sem ilyesmiről volt szó. Kiderítettem, hogy Lava néven is jelentek meg Prestigiok, de a 7600 pont nem. Amúgy nagyon jó telefon, nagyon szeretem, semmiképp nem válnék meg tőle. Ez az egy hátránya, hogy nincs mögötte igazán modder támogatás. Hiába na, ekkora nagy tepsi a legtöbb embernek nem kéne soha.
-
klogw
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #78215 üzenetére
Természetesen arra költi amire akarja. Csak épp ő maga is leírja, hogy még Cappa is figyelmeztette, aztán hoz egy ilyen, jelen esetben teljesen invalid, ostoba indokot, hogy:.
"És hát Cappa mester óva intett a készüléktől, de egy 15 éves lánynak nem az számít, hogy hogyan lehet menteni vagy visszaállítani"
(Az talán nem számít neki, de talán telefonálni azért mégis csak szeretne vele, nemcsak féltéglának használni.)Szerinted ez felnőtt (azaz felelősen értékelni és dönteni tudó) viselkedés/gondolkodás? Neked is gratula.
-
nOvOp
senior tag
válasz
sajtjani #78202 üzenetére
Köszi, kipróbálom majd, ha a telefon közelébe jutok
A recovery érdekes kérdés, remélem a telefonnal nincs gond, hisz pár napja érkezett..... És hát Cappa mester óva intett a készüléktől, de egy 15 éves lánynak nem az számít, hogy hogyan lehet menteni vagy visszaállítani -
Lomha 8V
addikt
válasz
Laza... #78205 üzenetére
Az is fennáll, hogy nem tudok nyugodtan lenni, egyszerűen piszkálja a csőrömet, ha a gyári ROM van a telefonon.
De a fontosabb problémám most, hogy néha egyszerűen nem hajlandó bekapcsolni a mobilnet. Ha működik, akkor egy pillanat alatt élesíti magát. De ha nem, akkor percekig csak tölt és tölt és utána ugyan világít az embléma, de nem megy. Elég idegesítő, főleg mikor VOIP-al akarok telefonálni. Újraindítás után rögtön jó, ezért gondolok arra, hogy ez szoftveres probléma lesz.
(#78206) cappa72: Nem szeretném én sem nagyon piszkálni, de valószínűleg kénytelen leszek. MTK-s telefonoknál, hogy működnek a Custom ROM-ok? Kimondottan bizonyos telefontípusokra vannak írva, vagy vannak univerzális ROM-ok is? Abszolút nem ismerem a rendszert, Sony-éktól jöttem, ott meg minden leírás szájbarágós volt.
-
alexw801
senior tag
Nem tudom eldönteni. Ennek az app-nak a neve Vmall (magyarra van állítva a Honor 3X), és egy Huawei logo látszik. Megnyitva angol menü elnevezések jönnek elő, de a hirdetések mind full kínaiak. A Beállítások / Hálózati alalmazások / System applications / megjelenő listában az utolsó helyen "Vmall"-ként látszik.
Mivel 2 hetente akarom továbbra is frissíteni, nem mászok bele a kínai app-ok törlésébe, majd ha már nem jönnek újabb frissítések, akkor óvatosan. -
Lomha 8V
addikt
Sziasztok!
Pár hónapja nyúzok egy Prestigio Multiphone 7600 DUO-t. Megvolt a rootolás meg az alap dolgok, de lassan kacérkodok a ROM csere témakörével. Viszont eddig abszolút nem leltem szakirodalmat a témához. Nyilván nem egy elterjedt telefon, de ha valaki tudna segíteni egy kis iránymutatással, már örülnék. Köszönöm, előre is.
-
gyuszito
senior tag
Itt a videó elején láthatjuk az iNew v8 -at. Sajnálom, hogy ""buta"" soc van benne, mert tetszik a touchpad és a selfie barát kamera is. (Bár maximum tükörnek használom az elōlapi kamerát)
Kérdés, hogy meddig fog élni a csavargatós technika. -
sajtjani
tag
Pontosan, ahogy WOT-H-A-C leírta + ha rootolt a telo, akkor a root gombra nyomva elvileg meg kell kérdeznie hogy használhatja e a telepített su binárist, okézva fel kell hogy éledjen a backup gomb. Ha döglött a droid akkor is van rajta recovery, mindenképpen kell menteni. Egyéb panaszokkal meg fel kell keresni Cappa doktor rendelőjét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged