- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Erről a készülék márkáról van valakinek tapasztalata,mennyire megbízható márka ????[link]
-
válasz
kolosanyi #76195 üzenetére
Szerintem ezt itt beszéljétek meg, ott ontopik.
-
kolosanyi
veterán
válasz
RVR400 #76133 üzenetére
Nem magamtól szedtem ezt, hanem a jogi tanszékvezetőtől nálunk. Gondoltam, hogy egy habilitált doktor ért hozzá, de akkor lehet mégsem...
(#76147) aytukabozs
Mondom, bemész a bankba és az átutalásról kérsz egy pecséttel ellátott igazolást, azt bescanneled és csatolod mailben. Nem elég a screenshot bolt visszaigazolásáról meg a PP bizonylatról, hivatalos, pecséttel ellátott banki igazolás kell. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #76173 üzenetére
Miiicsoda??? A valós tranzakció banki igazolását kérdőjelezik meg? Sztem Strassbourg -tól Szentpéterig nem lenne olyan jogorvoslati mód, amit ne említenék meg a válaszomban. A vámkezelés alapja a vételár, plusz a szállítási költség. Ezt kell hitelt érdemlően igazolni. Jelen esetben ez sztem megkérdőjelezhetetlen. Akár a terhelt, akár a kedvezményezett számlát vizsgálnák, az eredmény alátámasztja a vevő állítását.
-
csubuka
addikt
válasz
tisszekreny #76188 üzenetére
Igen, az trükk volt a minideal részéről, amikor HD-t írtak, plusz a frekisávoknál is jó ha csak 2100mhz-re építesz, az van a wcdma-ban mindenképp
A 850-900 kérdéskör: elvileg van ilyen is olyan is, így lehet hogy nem precízek a kiírások a webshopokban - vagy a gizchina hülyeséget írt és nincs 900-as
Nem tudom...
-
RVR400
veterán
válasz
virkir #76140 üzenetére
Talán nem a posta honlapját kellene olvasgatni, mivel ők még a CN22 és CN23 nyomtatványt sem tudják mire jó. Veled ellentétben én olvasom a törvényeket, rendeleteket is, nem csak dezinformálok.
Tehát, ami Veled így volt, az törvényileg nem így van, hanem mákod volt az ügyintézővel (aki, ha nagyon belemegyek a dolgokba, vámszabálysértést követett el, amikor ezt benézte).
(#76183) Laza... : Én is egyetértek vele, de sajnos a jogi szabályzás nem így működik. Pl ugye én is perkáltam a nyereménytelóra, akkor erősen körbejártam minden jogszabályt, amit addig nem néztem át.
A vita most sem arról szól, hogy én hülyeséget gondolok, hanem arról, hogy hogyan van szabályozva a dolog, és milyen törvények vonatkoznak ide. Az említett dolgok pl egyáltalán nem...
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #76187 üzenetére
Köszi!
-
Lovi24
senior tag
válasz
aytukabozs #76178 üzenetére
félrenyomtam....
-
Zeki
nagyúr
Melyik az a progi, amivel lehet figyelni, hogy mi meríti a telefont? Valami elkezdte enni az akkut.
-
csubuka
addikt
válasz
tisszekreny #76179 üzenetére
Meg a freki savokon kivul figyelj a kijelzore es az Mes butitott chipsetre... Szuletett vegso dontes hogy igaz-e a minideal-es wcdma g2f hd kijelzo link? Amugy vennek ha igaz lenne...
*latszolag javitottak akkor hiba volt... Igy meg nem vonzo annyira...
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #76173 üzenetére
Én mondjuk egyet értek Veled, mert ne értékelgessenek már fel dolgokat, nem a bizományi áruház ők. Én sem hagynám annyiban, míg van 1 hajszál esélyem is az igazam bizonyítására
-
Laza...
addikt
válasz
A 900MHz sáv a Vodafonosokat érinti, vidéken sok helyen ezzel van 3G, és ezzel a freki sávval kevesebb toronnyal nagyobb terültet tudnak beszórni. Ennyi a lényege. (azaz ha Vodás vagy, akkor érint, egyébként nem)
-
KTU
addikt
válasz
-
kcsa
veterán
válasz
Jelen állapot szerint 2100MHz-et mindhárom szolgáltató használja. 900MHz-et 3G-re csak a vodafone, vidéki lefedettségre. Viszont nem csodálkoznék ha ez változna - főleg a frekvenciaaukciók után - tehát szvsz 900/2100 ajánlott. SZERINTEM.
-
tisszekreny
tag
Sziasztok!
Lehet nem a megfelelő topicba írok, de nem találtam megfelelőbbet.
A Jiayu G2F telefont nézegetem magamnak. A következő kérdés merült fel bennem?
Szükség van a 900 és a 2100 MHz-re is WCDMA esetén Magyarországon? Nem mindegyik szogáltató ugyanazt a frekvenciát használja?
A kérdés azért merült fel bennem, mert látom hogy van olyan G2F is, amelyik nem támogatja a 900 MHz-t.Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm.
-
törölt tag
-
aytukabozs
addikt
válasz
#79335424 #76166 üzenetére
Ez az egész córesz természetesen azzal kezdődött hogy amint átváltott a státusz VÁMKEZELÉS ALATT-ra, elküldtem a PP bizonylatot ÉS a bolt visszaigazolását a vásárlásról.
(mindkét dokumentum 44.99 $-ról szól)
Erre jött a VÁMügyintéző válasza, az általuk készített screenshottal amiben a teló AKTUÁLIS ára, 88 dollár van.Többen leoltottak már hogy ez így jogszerű, sőt pár hete volt valaki akinek simán levámolták az eredeti értékre.
(#76160) kgymac
Elüldözni? Szépen mosolyogva javasoltam egy témábavágó topicot, azt is megjegyezve hogy nekem nincs/sincs kifogásom a rombarkácsolós bejegyzések ellen.
Persze nyilván célozva arra hogy hamár van egy Droidtools-os írás, akkor az sem ártana ha hízna ha valaki direkt arra keres akkor őt is gazdagítsa a tudásanyag.És akkor pár extra smiley hogy mindenkit biztosítsak jóindulatomról és békés szándékomról:
-
hevizms
addikt
válasz
svgyula #76169 üzenetére
Nos a baj az hogy az Sp Flash tool segitségével feltelepőitettem a neten található romot.
Viszont ebben a romban nemhogy a hátsó kamera,de az első sem elérhető a készülék számára.
Így hála Zappának,visszatudtam rakni a lementett romot és most ugyanott vagyok ahonnan elindultam,azzal a különbséggel hogy van egy remekül működő mentésem,amiben a hátsó kamera nem műkszikItt jönne be a képbe a másik program,az SP MDT,amiben lehet variálni az első kamerával,a hátsó kamerával,illetve ha jól értelmezem a videokártyával.
Ez mondjuk ismerős,mert régebben a Star N9770-nél hasonló gondom volt és csak azzal tudtam megoldani.
Szóval ha valaki tudja mi okozza azt a hibaüzit az kérem segitsen,hogy tovább léphessek. -
kcsa
veterán
válasz
bkiky01 #76167 üzenetére
Ugyanolyan, mint a többi ami eddig nálam járt. Abban jó, hogy gyorsan szinkronizál már az első alkalommal is, de pont ugyanúgy dobál koordináták között, mint a többi csájnafon, ami pedig geocachinghez, és hasonlókhoz alkalmatlanná teszi. De városi navigáláshoz is korlátozottan használható.
-
svgyula
addikt
válasz
megint én #76161 üzenetére
Szia! Az autóhoz lehet kapni USB-s töltőt és amíg navigál simán tölti is a telefont! Amúgy meg futni úgy sem vagy képes egy napot
Szerintem 2-3 óra alatt elérsz a célig! DE futás közben meg szerintem nem a kijelzőt figyeled
Ha lekapcsolod a kijelzőt a navigáció nem áll le legalább is az én telómnál ki kell lépni a programból!! Volt is meglepetésem amikor a zsebemben a biciklin megszólalt a hülye p.csa
"menj 300métert a körforgalomig"
-
svgyula
addikt
válasz
hevizms #76127 üzenetére
Szia!
Ezzel fajta rendszercserével én is szívtam egy másik telóval. Azt elfelejtették mondani hogy ez csak úgy indul el ha betöltöd a file-kat, start all aztán lehet próbálokzni. Akku kivesz telefon rádug a gépre akku berak és indul. Ha nem akkor újra csak a telefon hang+ gomb benyom és tart amikor rádug a pc-re DE! egészen addig tart amíg az akku berak(játékos) és indul. Ha mégsem, akkor más billentyű kombinációval is lehet próbálkozni.
Más az MTKDroidtools nálam simán megcsinálta a mentést a pc-re! át is alakította nem értettem miért kell a telefonra menteni akkor amikor amúgy is helyszűkében van? -
törölt tag
válasz
aytukabozs #76147 üzenetére
Valószínűleg lemaradtam az elejéről, ezért nem értem a problémát. Nem azt kell igazolni, hogy a shop most mennyiért adja, hanem azt, hogy Te mennyit fizettél érte. Gondolom, vmi PP -s, vagy kártyás fizetés volt. Annak pedig biztos, hogy nyoma van (pl. átutalási igazolás a banktól). Ha tényleg ennyiért vetted, akkor ezt kérd ki a banktól és küld el nekik. Minden szükséges infó benne van. Ennél hivatalosabbat nehéz lenne prezentálni.
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Szeretnék telefont rendelni, és ebben kérném a segítségeteket.
Szempontok:
50.000 körül
Az egész telefonvásárlásnak a fő szempontja a GPS és hozzá értelemszerűen a lehető legjobb aksi. Mivel területi képviselő vagyok, és a kedvenc hobbim a terepfutás, és a túrázás, így akár egy napig ki kéne bírja valahogy a GPS. Ha nem fér bele 50 ezerbe akkor jöhet drágább is, de ne sokkal. -
kgymac
őstag
válasz
aytukabozs #76152 üzenetére
Nem kéne elüldözni ezért. Végre szakmai jellegű hozzászólás (bocsi, a writeonly ellenére) és nem mellik okostelefont válasszam ill. honnét/hogy/mennyi fa (mert ugye ezeknek is van topicja, bár az elsőből ált. kinézik az mtk-s telcsiket) post.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
ekrisztian
őstag
Köszi nektek a Hongmis helpet!
-
Ágica.21
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó topikba írtam, ha mégsem akkor előre is bocsi!
Végső elkeseredésemben írok Nektek, eddig szerencsére mindig sikerült valahogy újraélesztenem téglásított telefonjaimat, de valahogy ez most nem sikerül
Nah a helyzet az, hogy van egy Dapeng I9977 Mini Pad nevezetű kütyüm.
Történt hogy megpróbáltam custom rom-ot pakolni rá, aminek a vége egy téglásított telefon lett, amit nem ismert fel a gép sem, így jött a testpointos jumperelés és egy stock firmware felrakása.
Csináltam mentést a gyári rom-ról, de a Flashtool 4050-es error kóddal kidobott, így nagy hülyeségemre, leszedtem a netről egy firmware-t ami reméltem hogy jó lesz, hát ennek az lett az eredménye, hogy felismeri hogy milyen szolgáltatós lennék, csak át van x-elve, így nem tudok telefonálni... továbbá eltünt felül az értesítési sávom is.Sok mindent próbáltam már, olvastam hogy MTK toolsa.l ha van mentésed akkor md5 fileból vissza lehet állítani az IMEI-t, de hiába van mentésem, nincs benne md5 file.....
Nagyon szépen kérek valakit, legyen olyan kedves és segítsen nekem.
Előre is nagyon szépen köszönöm, remélem nem volt off...
Sziasztok!
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Megint ugyanazt a teszkos peldat tudom felhozni. Ha veszek egy 100ezres tvt 70ezerert, akkor se a 100ezer utan fizetek afat szerintem. Ugyhogy ez a majomkodas elegge jogtalan szvsz.
-
-
hevizms
addikt
válasz
cappa72 #76144 üzenetére
Ja azt még nem is mondtam egyáltalán miért akarok romot cserélni.
Ez a telefon nem az enyém.
Egyik pillanatról a másikra megszűnt létezni a hátsó kamerája.
A gazdája sosem buzerálta,még pc-re sem kötötte.
Szóval abban reménykedem/ünk hogy egy romcsere megoldja.
Vagy esetleg van valakinek ötlete?
Másik kamera appot is próbáltam már,abban sem működik a dolog.Mintha nem létezne a hátsó kamera.
Ja az első az működik.
Gyári adatok visszaállitása is volt már. -
hevizms
addikt
Elnézést mindenkitől a sok beillesztett kép miatt,de ezek sokkal beszédesebbek szerintem mintha körbeírnám.
-
-
citkar
addikt
válasz
Ha nem hiszik, kérdezzék meg a webshopot/eladót, árulták-e ezen az áron az adott készüléket, mit buzulnak itt....Ha ő vagy a webshop azt állítja igen, emellett ott a számla, akkor mi a rákot akar még
-
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #76133 üzenetére
( #76140 ) virkir
úgy fest még mindig a nyári diákmunkás van szolgálatban mert nem egy az egyben elhajtott, hanem mellékelt egy screenshotot a telo mostani áráról az alábbi szöveggel;Tisztelt aytukabozs
A vámhivatal a csomagot 88,- USD-vel engedi vámolni. 27% a kiszabandó ÁFA. Vámolhatom ezzel az értékkel?
Vagy kérnék egy linket, rendelés visszaigazolást.
Üdvözlettel
H****** Irén
Vámügyintézősokkal beljebb nem vagyok hisz a rendelés visszaigazolást már elsőre is megkapták, élő linkem meg persze nincs (nem is lehet) a termékhez az alacsonyabb áron.
Mindenesetre elküldtem neki a face-n még azóta is kint lévő antelife hírdetést, valamint a vásárláskor készített screenshotot.
Kíváncsian várom melyikőtöknek lesz végül igaza -
válasz
#39868659 #76145 üzenetére
MT6572- höz a 2.4.8b lesz a jó. Ennek még megvan az az előnye, hogy a data és cache partíciókat is be lehet állítani mentésre. Ha csak lehet, akkor ezt használom.
Sok újabb telefonnál már azonban csak a 2.5.2, 2.5.3 használható.
A 2.5.2 "hagyományos" scattert készít, míg a 2.5.3 már az újabb fajta, 7kb-os "kiszerelést" biztosítja. -
válasz
hevizms #76142 üzenetére
Miért nem tudok a backup gombra nyomni vajon?Semmi hibát nem ír ki.
Mert először kell ideiglenes root jog. Anélkül nem csinálja meg a mentést (nem lesz aktív a backup gomb, mint ahogyan azt tapasztaltad is).
Tehát először root gomb, és utána lehet csak a backup-ra nyomni.Amúgy a gépen levő mentésen megcsináltam a leirásod alapján az átalakitást és hiba nélkül megcsinálta,
Valóban, de system nélkül.
Most akkor az vajon jó vagy nem?
Amit elkészített az jó, csak pont a system hiányzik. Az nélkül meg nem teljes. -
hevizms
addikt
válasz
cappa72 #76141 üzenetére
Nos.
Sd kártyát beraktam,a teló kezeli és látja.
MTK Droid Tools Backup fül nem aktiv nekem.
Az előző mentés is ahogy irtam is a ROOT gomb lenyomására készült.Miért nem tudok a backup gombra nyomni vajon?Semmi hibát nem ír ki.
Amúgy a gépen levő mentésen megcsináltam a leirásod alapján az átalakitást és hiba nélkül megcsinálta,sőt azt a bizonyos secro.bin fájlt is létrehozta.Most akkor az vajon jó vagy nem?
Visszapróbálva az Spflashtool beolvassa az elkészült scattert. -
válasz
hevizms #76139 üzenetére
Naaagggylevelő.
Meg még egy nagy levegő.
Tegyél a telefonba egy 4GB-os üres sd kártyát és csináld meng a komplett mtkdroidtools-os mentést.
Utána csináld meg az átalakítást.
Ha az rendben lefut, akkor rendben van a mentés. -
-
válasz
RVR400 #76136 üzenetére
Igen, az elején írja ki.
De pont ez az, ami a későbbi flashtool előkészülethez kellene. simg-re átalakítani a mentett system.ext4.img-t, mert azt már lehet flash-elni.
Ezért javaslom a mentés megismétlését.Én még a data-t is menteni soktam, sőt a FAT-et is. Vagy flashtool-lal, vagy dd-vel.
Pl. Lenovo S660 esetén kizárólag dd-vel lehet menteni a data-t, mert majd' 5GB. Ez megy ugye az sd kártya FAT részére nem megy, csak ext fájlrendszerrel. -
hevizms
addikt
Mit jelent a normálisan rootolás?
Superuser ikon van a telón.
Külön sd kari nincs benne.Tegyek bele?
Vagy a teló tárhelyére gondoltok?Amúgy ezt a mentést a root gombra nyomás után készitette,szóval nem a backup gombra nyomtam a DroidToolsban hanem a rootra először és akkor csinálta meg amit fentebb mutattam.
-
válasz
hevizms #76134 üzenetére
Lehet, hogy kevés volt a hely az sd kártyán, nem hozta létre a system.img-t.
pedig az kellene.
Szabadíts fel helyet az sd kártyán, és készíttesd el újra bekapot - szerintem. Érdemes.(Amúgy az sd kártyára csinál egy CWM backupot is, amit megtalálsz az sd kártya clockworkmod/backup/<dátum> könyvtárában.)
-
RVR400
veterán
válasz
kolosanyi #76108 üzenetére
Örülj neki, hogy Te megúsztad ennyivel, gondolom sikerült valami nyári munkás bedolgozós valakin áttolni az igényedet. Az alapvető eljárási szabályukban, ami vám- és adóügyi jogszabály, az szerepel, hogy a termék kereskedelmi értékének megfelelő vámot/ÁFA-t kell fizetni egy termék után. Ha 50%-os akció volt, de a normál ára a duplája, akkor is a 100%-os ár után kell fizetned, még ha féláron jutottál is hozzá éppen akcióban. A KET eljárásnak ehhez az ég egy adta világon semmi köze nincs, csak Szerinted. Ha ők ezt így elnézték, akkor örülj neki, de másnak ne adj értelmetlen tanácsot.
-
válasz
hevizms #76130 üzenetére
Ugye van komplett mentésed, ugye?
Van néhány linkelt flashtool itt: [link]
a pipát a PRELOADER és a DSP_BL elől vagy hagyjam?
Hacsak lehet, akkor azt hagyd ki.
Első körben mindenképp kiszedném, illetve csak a
boot.img
system.img
kettőst cserélném csak le.
A többit elsőre kihagynám; ha van frissítés egy rendszeren, akkor általában ezek frissülnek. -
gyuszito
senior tag
válasz
citkar #76107 üzenetére
Külsőre baromi szép, de ennyit -->Szerintem<-- nem ér.. Jólelkűen maximum 250$-t adnék érte, de csak mert most jelent meg
Szerk.: hevizms: MINDENKÉPP VEDD KI! Többet nem tudok, várj meg egy szakértőt, mielőtt megcsinálod a cserét de ha jól emlékszem azzal gatyára teszed!!!!!!!!
-
hevizms
addikt
Help!
Star x26i telefonja van esetleg valakinek aki már cserélt romot rajta?
Jó lenne egy kis segitség,akár privátban is.Akár rom ajánlat,akár a cserével kapcsolatban.Az itteni leirást követve eljutottam idáig:f) After that turn off your phone and take out the battery and then hit the "Start all" button to start the process.
Viszont itt feldob egy kis ablakot ezzel a szöveggel:
Illetve bármilyen jó tanácsot szivesen fogadok ezzel kapcsolatban.
Köszönöm előre is
-
Mai nappal az Amoi N828-ra is kikerült a 4.4! Felpattintottam, eddig szuper. (Root és Play! nincs rajta, ezeket rá kellene varázsolni.)
Viszont ami kérdésem volna: hol tudom leellenőrizni, hogy "valódi" 4.4? Értitek: a Telefonról rész mindent elbír... Annó amikor jöttek az első mókolt 4.4-ek a MT6589-es szériára, akkor egy angol nyelvű oldalon írták, hogy a droid API level számából lehet kiszúrni, hogy mi újság. (Ha jól rémlik, akkor a 4.4-eshez API Level 19-et írtak.) Ezt hol tudom lecsekkolni?
-
törölt tag
válasz
ekrisztian #76112 üzenetére
-
Bertiee
senior tag
Erre valaki valami infót?
-
gipsztigris
addikt
válasz
Viktor0610 #76119 üzenetére
Ezt tudom, csak láttam már ilyet "style" nélkül is.
-
svgyula
addikt
válasz
Szia!
Nagyon drága ~216$ (+4,1EUR posta) az ára máshol ~170$ körül mozog! Német "ÁFA"-val is 202$! Ha jól néztem ez egy magán hirdetés tehát ÁFA már nem játszik csak a garancia ugrik! Mert az eladót valószínűleg egy hét múlva már nem találod meg. Ha meg is találod hova küldöd a telefont? Az biztos, hogy "Ő" nem fog közvetíteni. Egy webshop-nál azért esélyesebb, a garancia érvényesítése. Csak ennyi. -
válasz
gipsztigris #76116 üzenetére
Ez nem is akar eredetinek tűnni.
"HM1 Xiaomi Hongmi Red Mi Style Android Smart Phone"Ettől független én is csak megbízható üzletből vennék akármilyen telefont, nem egy 85.9% feedback pontos valakitől.
-
Zeki
nagyúr
válasz
A barátod a németeknél van ezek szerint.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
svgyula #76114 üzenetére
köszi szépen.
Nekünk is telenoros a kártya,amivel produkálja.megkeresem ezt a fóliás videót.Esetleg egy linket tudnál adni,azt is megköszönném.
Cubot gt-99 mic buzzing noise fix
közben meglett
-
gipsztigris
addikt
válasz
Szerintem ez eredeti, de egyébként létezik belőle hamisítvány is, de azokat inkább az aliexpressen árulják.
-
citkar
addikt
válasz
tolvaj! #76111 üzenetére
Ennél konkrétan nem tudom, de az Iocean X8 esetében is valaki ódzkodott a beépített akku miatt, de az X8 esetében kiszedhető-cserélhető, csak nem a szokásos pattintós módszerrel (valóban körülményes, de otthon is megoldható, a gyártó tett fel róla videót, ha valakinek szükségessé válna), hátha itt is lesz, azaz van valami módszer az akkucserére.
Amúgy 5 colos fullHD-val 6589-es SoC nekem is elvan a 2000-as akkuval. Napi 25-30%-t merül átlag felhasználásnál, ha játszom/navigálok meg nagy valószínűséggel úgy is kell töltő (ha kétszer ekkora akku lenne benne akkor is kellene).
-
svgyula
addikt
válasz
osztszoroz #76102 üzenetére
Szia!
Nekem volt ilyen gond egyszer egy cubot gt99-el! Az érdekessége azt volt, hogy csak az egyik kártyával történő hívásnál csinálta. A probléma forrása az volt, hogy a gsm antenna közvetlenül a mikrofonpanel felett volt.
Mivel a teleszar/telenor térereje hát elég hogyan is mondjam.... ezért a telefon igazodott és megnövelte az adóteljesítményt és ezzel frankón összegerjesztette a mikrofon áramkörét. De aránylag könnyen orvosolható a dolog egy 10x15mm-es fóliával(youtube) leárnyékoltam a mikrofon áramkörét azóta tökéletes. Hozzáteszem az sem volt mindegy, hogy hogyan fogtam a telefont mert ha rendesen belefeküdt a tenyerembe akkor a kezem elnyelt akkora EM sugárzást, hogy nem gerjedt. DE az érdekes, hogy sem a német, sem a magyar telekom-os (t-mobile, D1) nem csinálta. Most is ugyanazon a helyen, a telenor-nak nincs térereje csak 2-es a tmobil meg full. Nem falu és nem a préri! -
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Hongmi Red Rice is van hamisítvány?
Barátom szeretné ezt a készüléket megvenni.
http://www.ebay.de/itm/Xiaomi-Hongmi-Red-Rice-Dual-Sim-Neu-Original-Elite-Handy-/261502876467?pt=DE_Handy_s&hash=item3ce2c93b33
Azért innen mert neki ez kényelmes.
Köszi a válaszokat! -
tolvaj!
őstag
válasz
citkar #76107 üzenetére
szerintem nagyon szép lett a készülékház. nálam plusz pont, hogy külön gombokat kapott és nem a kijelzőból veszik el a helyet, mint pl a thl t200-as családnál. az unibody kialakítás okozhat még egy kevés problémát, de összességében jó ránézni erre a készülékre.
klogw
a xiaomi redmi note 5.5" mellett kapott 3200mAh akkut. igaz "csak" HD, de arányaiban kb ugyanannyit jelent. bőven meglesz a másfél napos üzemideje szerintem. a mostani telefonom is 5" HD 2400mAh akkuval és normál használat mellett a 3 nap simán megvan. igaz még MT6589 van benne és jól van optimalizálva az oprendszer.
-
kolosanyi
veterán
válasz
RVR400 #76106 üzenetére
Ott van a nevében, általános szabályok. Az alapelvek eléggé általánosak, azt mindenre rá lehet húzni. Ha a konkrét jogszabály kimondja, amúgy is a KET érvényesül másodlagosan, sok ilyen eset van. Gondolj csak az általános határidőkre stb. Itt nem arról van szó, hogy mindent ez a törvény szabályoz, nyilván ez lehetetlen, de az alapelveknek akkor is érvényesülnie kell.
-
citkar
addikt
Na, úgy látom vásárolható Jiayu G6. Az 5,7 coljával elég (vagy sokaknak túl) nagy, de az elviekben 3500-as akku barátságos. Tetszetős és talán 900/2100-as.
Valamint vezeték nélkül is tölthető, ha minden igaz. -
osztszoroz
aktív tag
szevasztok!
Jiake jk11 -es telóval szívok.MTK 6582-es soc.A hívó fél csak zúgást hall,én jól hallom őt.Mobileuncle Tools-szal mókolgattam rajta,de nem sok sikert értem el vele.Tesztvideót készítettem icemad tanácsára,tökéletes ,tiszta,hangos lett a felvétel.Volt valakinek hasonló problémája?Köszi előre is!
-
kolosanyi
veterán
válasz
aytukabozs #76095 üzenetére
Szia!
Ha nagyon hisztiznek, akkor írj nekik emailt. Másod be a KET (2004. évi CXL törvény A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól) alapelvei közül azt a pontot, ahol a jogalkotó kifejti, a hatóság kötelező az ügyfél jóhiszeműségét feltételezi.
"6. § (1) A közigazgatási hatósági eljárásban az ügyfél köteles jóhiszeműen eljárni.
(2) Az ügyfél magatartása nem irányulhat a hatóság megtévesztésére vagy a döntéshozatal, illetve a végrehajtás indokolatlan késleltetésére. Az ügyfél jóhiszeműségét az eljárásban vélelmezni kell, a rosszhiszeműség bizonyítása a hatóságot terheli."
Valamint, ahogy a törvény címe is mutatja, a hatóság SZOLGÁLTAT. Ezek mellé csatold a banki igazolást a tranzakcióról.Egyébként nekem erre nem került sor, szépen leírtam nekik, hogy akció volt, mellékletben csatoltam a banki igazolást, mint tárgyi bizonyítási eszközt és ők vették a lapot, nem kellett ez a törvény másolgatás.
(#76097) CineDOG1
Szerintem ez jobb választás a hibái ellenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest