- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsy1981
tag
válasz
Remiel #124139 üzenetére
na most értem haza, tök rendesek voltak, igazából meg se nézték, mondták egyből vissszaadják a pénzt, de én meg mondtam nekik hogy egy lenovo k5-öt vinnék inkább, úgyhogy ráfizettem, szó szerint
, ma este belakom az új telót remélem ez már jobb lesz.
Korrekt a csomagolás, van hozzá gyárilag tok + kijelző védő fólia, hardveresen ugyan nem olyan erős de nekem elég lesz sztem, az s4 is elég volt.
Köszönőm mindenkinek a hozzászólást!
B
-
raulicio
senior tag
válasz
Remiel #123891 üzenetére
szia! a GPS-t próbálgattad? Nekem alkalmi navira és főleg sporttevékenység trackelésre kellene, utóbbiban meg volt már néhány rossz tapasztalatom.
A geekbuying eu warehouse mennyire megbízható? illetve szerepelt itt is egy magyar shop, akik állításuk szerint rendelkeznek hazai raktárkészlettel és nem az eustock. mi volt a neve? jöhet privátban is nehogy szabályt sértsen. köszi
és tudom ez off, de ezért van offtopicban
-
tibuszh
tag
válasz
Remiel #123891 üzenetére
Gyere át ide, van itt saját foruma a telónak.
-
HPAA
őstag
válasz
Remiel #123854 üzenetére
jótanácsként annyi a "belakáshoz" , én már majdnem reklamálni kezdtem az enyém miatt , az ujjlenyomat érzékelője "durván" szereti ,redmi 3 pro hoz képest legalábbis , arról váltottam
annál elég volt alig alig hozzáérni , ennél viszont szinte rá kell koppintaniegyébiránt nekem 3 napja megy , de el vagyok tőle "ájulva" , a sebessége , a szépsége , a tisztasága , sallangmentessége, stb...
-
-
-
viktorhu
veterán
válasz
Remiel #123086 üzenetére
Nem kell a kód, mert 179 dollár maga a készülék, csak az EU-barát postázásnak van pár dollár felára. A 70 dollár kedvezmény annak idején a 179 dolláros ár eléréséhez kellett, de ahogy az lenni szokott, a mostani ár is annyi, mint az előrendeléses kedvezmény volt (ugyanezt csinálja a többi kínai gyártó is, a zopo speed 8-nál is megmaradt az előrendelési ár az indulás után is).
Telefon:
http://www.aliexpress.com/store/product/Umi-Super-Touch-ID-Helio-P10-MTK6755-2-0GHz-Octa-Core-5-5-Inch-FHD-Screen/1820487_32678334783.html
Egy kosárba kell tenni a kettőt, és úgy kifizetni.
Én még mindig kivárok ezzel a telefonnal, bár S7yler és Ora - kb. a kedvenc tesztelőim - nagyon elégedettek a telefonnal, de a cég fórumán sok még a panasz a GPS-re, voltak akik konkrétan GPS antennacsatlakozást javítottak a telefonban, szóval lehet, hogy ez is olyan, hogy milyen darabot fogsz ki így az elején.
-
beg
veterán
-
Biqci
aktív tag
válasz
Remiel #81290 üzenetére
Ja igaz, a gyárit úgy értettem, hogy kinézetre, legalább is a képek szerint. A topikot megkeresem majd, már csak a telót kell megrendelni. Ma kaptam épp hírlevelet a hangyásoktól és ha minden igaz és ha jól értem 235$ spanyolban. Csak azt nem tudom pontosan szállítanak-e az EU-ba?
-
trebrona
nagyúr
-
b0bcat
addikt
válasz
Remiel #79008 üzenetére
Annál szinte minden jobb, ami Kínából jön.
Bocsánat, hogy megint szóba hozom, de van ez a <70$ kategóriás HTM M1 nevű ketyere, amit az egyik 12-13 éves ismerősömnek rendeltem, és a mai napig lenyűgöz, hogy ahhoz képest, hogy mit kell elviselnie annak a szerencsétlen készüléknek (gondolok itt részben arra, hogy körbe le van kopva az egész, mert abszolúte nem vigyáz rá a gyerek, valamint arra is, hogy állandóan tele van telepítve minden szir-sz*r kisebb játékkal), a mai napig villámgyors és atom stabil. Ha valamelyik saját gyerekemnek keresnék "eldobható" okostelefont, akkor biztosan ilyet rendelnék.
-
Laza...
addikt
válasz
Remiel #78173 üzenetére
Jó, én azt használom, eksönben olcsón megvettem teljes EU-t, nagyon megérte. Nem döcög mint a warez iGO, és 7 napig ingyenesen kipróbálhatod.
az MTK proci semmiben nem akadályozza a működését
De! Egyes 8 magos, full HD felbontású MTK procis készülékekkel lehetnek gondok a megjelenítéssel (oldalra elforgatod, majd vissza, és fele akkora lesz a kép - ha nem forgatod, akkor jó
)
-
tolvaj!
őstag
válasz
Remiel #76820 üzenetére
mondjuk végig olvasva a telefon reklám anyagát én egy valamin nagyon elcsodálkoztam. honnan a t@kömből tudja a telefon, hogy mikor nyomom meg az exponáló gombot???????
(#76823) MotorBoy79
miért nem állítod át kézi hálózat választásra, vagy only wcdma-ra? lehet megoldaná a gondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest