- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
akos727 #34287 üzenetére
Ezek közül egyedül UMI X2 jött már meg ide másnak, arról van tapasztalat (kisebb szoftveres gyerekbetegségek, amik idővel valószínűleg orvosolhatóak). THL W8 Beyond még nagyon új, nem biztos, hogy fogják tudni szállítani azonnal, de ha nem rendeltem volna pár hete sima THL W8-at meg nem tartanám teljesen fölöslegesnek ekkora telefonba a FullHD-t, akkor én valószínűleg inkább ezt venném, nem az UMI-t (nekem jobban tetszik a fizikai Home gomb miatt).
Igazából a Jiayu G4 Advanced lesz szerintem az egyik legjobb a paraméterek szerint ha végre kapható lesz (legutóbb augusztusra ígérték), HD kijelző, T-s proci, 2 giga ram, mi kell még? :-) Ja fizikai home gomb nincs :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Építő/felújító topik
- Windows 10
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest