Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Újabb átverés? - Viber, Whatsapp
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
Annak, aki pl. sokat van külföldön. Mobil-adatforgalommal roaming-ban lehet érdekes számlákat csinálni. Én ha átlépek a határon, szépen letiltok a vérbe minden adatforgalmat, oszt szevasz. Na, ilyenkor jó az offline GPS, nagyon is.
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
chab7
addikt
Nekem Aphrodité szülőhelyén teljesen jól működött a Defy gps-e. Mindenfelé azzal navigáltunk (net nélkül).
Mivel olyan telót szeretnék ami nem rosszabb a mostaninál, így a kínaiak kezdenek kiesni a gps miatt, mert legalább ugyanolyan legyen mint volt a Defy-ban. Eleve a Lenovok voltak képben (P770/P780/S750)
Mert ezek azok amik jobbat többet tudnak a Defy-nál. (A P770 kijelző karcolás teszt videó óta bízok mindegyik kijelzőjében, pedig a P770 még csak nem is gorilla, de amit kapott késsel ollóval és csak egy két pici karc volt rajta - na az meggyőző (ilyen strapa használat közben úgy sem lesz).
A túrázás közbeni térképes navigáláshoz pedig a nagy akksis P széria miatt szűkült a kör (S750 ugyan ip67, de a Defy sem ázott, csak vagy 2x mikor megnéztem nincs-e Aphrodité a habok között de mivel nem találtam, így a következő telónak ezt nem muszáj tudnia.
Ha most lenne a zsebemben (azaz számlámon) 35-40e huf - mint ahogy nincs - akkor már gondolkodás nélkül a P770 lenne megrendelve, mert ahhoz a kevés játékhoz ami nálam megy bőven elég az a vas, minden mást pedig nagyon szépen vinne + azt jó sokáig tenné hálózati áram nélkül, kint a szabadban ahol én a telefont eleve használom.
De pénz nélkül most muszáj leszek egy itthoni szolgáltatós telefont "venni" (azaz kapni, mert hozzám vágják mivel letelt a 2 évem) és legfeljebb karácsony környékén eladom (+ a Defy-t még most) és becserélem egy akkori P-s Lenovora - hacsak ez az újabb nagyon be nem jön.[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Gege94
tag
Ezekben a dolgokban a vevőnek kell választani. Szerintem összeségében mindegyik egy jó telefon, megbánni nem fogod és ha szempont az ár, akkor a THL w100 jó vétel lehet. De a G3S se rossz ahogy a ZTE sem. Mindegyiknek van előnye és hátránya. Választani lassan a legnehezebb kérdés itt a topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest