Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Nekem Aphrodité szülőhelyén teljesen jól működött a Defy gps-e. Mindenfelé azzal navigáltunk (net nélkül).
Mivel olyan telót szeretnék ami nem rosszabb a mostaninál, így a kínaiak kezdenek kiesni a gps miatt, mert legalább ugyanolyan legyen mint volt a Defy-ban. Eleve a Lenovok voltak képben (P770/P780/S750)
Mert ezek azok amik jobbat többet tudnak a Defy-nál. (A P770 kijelző karcolás teszt videó óta bízok mindegyik kijelzőjében, pedig a P770 még csak nem is gorilla, de amit kapott késsel ollóval és csak egy két pici karc volt rajta - na az meggyőző (ilyen strapa használat közben úgy sem lesz).
A túrázás közbeni térképes navigáláshoz pedig a nagy akksis P széria miatt szűkült a kör (S750 ugyan ip67, de a Defy sem ázott, csak vagy 2x mikor megnéztem nincs-e Aphrodité a habok között
de mivel nem találtam, így a következő telónak ezt nem muszáj tudnia.
Ha most lenne a zsebemben (azaz számlámon) 35-40e huf - mint ahogy nincs - akkor már gondolkodás nélkül a P770 lenne megrendelve, mert ahhoz a kevés játékhoz ami nálam megy bőven elég az a vas, minden mást pedig nagyon szépen vinne + azt jó sokáig tenné hálózati áram nélkül, kint a szabadban ahol én a telefont eleve használom.
De pénz nélkül most muszáj leszek egy itthoni szolgáltatós telefont "venni" (azaz kapni, mert hozzám vágják mivel letelt a 2 évem) és legfeljebb karácsony környékén eladom (+ a Defy-t még most) és becserélem egy akkori P-s Lenovora - hacsak ez az újabb nagyon be nem jön.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gege94
tag
Ezekben a dolgokban a vevőnek kell választani. Szerintem összeségében mindegyik egy jó telefon, megbánni nem fogod és ha szempont az ár, akkor a THL w100 jó vétel lehet. De a G3S se rossz ahogy a ZTE sem. Mindegyiknek van előnye és hátránya. Választani lassan a legnehezebb kérdés itt a topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Automata kávégépek
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de mivel nem találtam, így a következő telónak ezt nem muszáj tudnia.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)