Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
akos727
üzenetére
Ezek közül egyedül UMI X2 jött már meg ide másnak, arról van tapasztalat (kisebb szoftveres gyerekbetegségek, amik idővel valószínűleg orvosolhatóak). THL W8 Beyond még nagyon új, nem biztos, hogy fogják tudni szállítani azonnal, de ha nem rendeltem volna pár hete sima THL W8-at meg nem tartanám teljesen fölöslegesnek ekkora telefonba a FullHD-t, akkor én valószínűleg inkább ezt venném, nem az UMI-t (nekem jobban tetszik a fizikai Home gomb miatt).
Igazából a Jiayu G4 Advanced lesz szerintem az egyik legjobb a paraméterek szerint ha végre kapható lesz (legutóbb augusztusra ígérték), HD kijelző, T-s proci, 2 giga ram, mi kell még? :-) Ja fizikai home gomb nincs :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest