- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
Sziasztok, hozzájuk adott már le valaki telefont? Meizu M6-on szeretnék kijelzőt cseréltetni. Esetleg tudtok másik jó, megbízható és normális áron dolgozó szervízt? Köszi
-
akos727
senior tag
Melyik a jobb, P8 lite vagy Redmi Note 2 (T-vel lenne használva, így b20 hiánya nem baj)? Tudjuk a méretbeli különbségeket, de sok telefon közül erre a kettőre redukálódott a cégesen válaszható telefonok lehetősége. Köszi!
-
akos727
senior tag
válasz
Milestone2 #119736 üzenetére
Kipróbáltam mindkét F5-öt és mind a kettőn tökéletes a mikrofon és a hangszóró is.
-
akos727
senior tag
válasz
Milestone2 #119726 üzenetére
Eddig egyikkel telefonáltunk csak (2-t rendeltem), de azzal a vonal mind két vége tiszta volt.
-
akos727
senior tag
Doogee F5 1 napos tapasztalat: első, hogy a pénzét bőven megérte. Egy LG G2t illetve egy iFon 5s-t váltott, így magas volt a mérce.
Ami egyből feltűnik, hogy nagy a telefon, mint bármelyik 5.5"-es, full hd kijelzője nagyon szép, lehet manuálisan is kalibrálni. Minimális fényerő tényleg alacsony, vak sötétben nem bántja a szemet, max fényerő is megfelelő, nap alatt is lehet olvasni, 5s maximum egy hangyányival magasabb. Abszolút meglepetés a front kamera, nagyon jó minőségű képeket csinál, van kicsi vaku is mellé. Hátsó kamera szintúgy, gyors a fókusz, nappal nagyon jó minőségű képeket csinál, kínai viszonylatban kiemelkedő. Este a kereső belassul, de maga a fókusz csak kicsivel lassabb. Egy negatívum a gyenge hátsó led. És akkor le is írom a második és utolsó gyenge pontját, a hangszórót, erőtlenül szól, mély sehol, csöngéshez jó, youtubeot is lehet róla nézni, de zenélni nem ezzel fogsz (szerintem 1 kezemen fel lehet sorolni, melyik telefon hangszórójáról lehet kellemesen zenelni). Wifit fogja erősen, ahol 5s azt mondta "no internet", F5 még lassan, de betöltött. Rendszer átlag sebessége nagyon jó, hozza G2 és 5S tempóját. Nem vagyok híve a programok bezárogatásának, így most megnyitva is 1.7GB szabad ram van, ekkora szabad helyre még befér nem levés alkalmazás, úgyhogy a multitask funkció igen jónak mondható. Ujjlenyomat olvasó a másik meglepetés, sokkal jobbnak érzem, mint az 5s-ben lévőt. Akku kb olyan, talán egy picivel jobb mint az 5s-ben, G2-től elmarad, bár ennek meg kiemelkedően jó.
All in all ennyi pénzért nem tudom mit ajánlanak másik gyártók, de engem nagyon meg győzött a telefon, így bátran ajánlom. -
akos727
senior tag
válasz
felegyhazig #119258 üzenetére
Igen, nekem is ez volt a gondom, hogy mindig volt kompromisszum, minden tesztben találtak kiemelkedően rossz valamit a telefonokban, eddig egyedül az Doogee F5-ben nem (ebben az árkategóriában), és nekünk előny volt, ami neked hátrány (méret). A linkelt tipust nem ismerem, de képről tetszetős, olvass tőle minél több tesztet, angolul is.
-
akos727
senior tag
válasz
felegyhazig #119218 üzenetére
Én le-fel váltogattam kijelző méretet és azt javaslom, azt vegyed, ami max befér a zsebedbe. Sokkal jobb a tartalom fogyasztása nagyobb kijelzőn. Ujjlenyomat olvasó tényleg egyén függő, mióta 5s-em volt/van, azóta ha választható, inkább egy olvasósat veszek, mint a kolléga írja kényelem miatt. Aliról telefon vásárlás tényleg elég rizikós, mivel már a kínaiakat is hamisítják....
-
akos727
senior tag
válasz
felegyhazig #119202 üzenetére
Senki nem röhög, azt hiszem joggal gondolod, hogy az 5.5 talán egy kicsit nagy lehet.
Nekem mindenesetre jön 2 is ebből, kíváncsi vagyok, kevés teszt van róla egyelőre, de azok mind dícsérik.
-
akos727
senior tag
válasz
felegyhazig #119199 üzenetére
Siess, kitudja mennyi ideig lesz még ennyi
(ez ugye EU raktár, így nincs vám, áfa)
-
akos727
senior tag
válasz
ZolkoW #119011 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ, specre tetszik a Paris (a mai tesztben a "gold" valami mást tipusra utal vagy szimplán a szinére?) 40e alatt csak az van 6753-mal. Most elgondolkodtam doogee x5pron is mert a célre megfelelne, csak a kamerájától féltem, de anyukám a cubot gt99-re is azt mondja, hogy jó a kamerája, elgondolkodtam rajta.
-
akos727
senior tag
Üdv! Anyukám Cubot GT99-ese felett eljárt az idő, illetve kikezdte a beton is, hisz sokat találkoztak az elmúlt pár évben. Tehát utódot keresünk, kritériumok: 4.5 inch felett 5.5-ig bezárólag, ehhez HD kijelző jó lenne. Belsőre minimum 2gb ram és 64bites processzor (6735) és, hogy ennek legyen is értelme 5.0-nál újabb rendszer. Kamera minél jobb, csodát nem várunk, ha éppen valaki a spanyol himnuszt trombitálja fejenállva a Móricz közepén, legyen mivel megörökíteni. Keret valahol 30-35 fele van max, inkább új mint használt, de pár hónapos hibátlan még belefér. Mit és honnan érdemes venni/rendelni? Homtomokat láttam, de nem sokat tudok róluk, Cubot meg Umi volt a családban, sok gond nem volt velük, de tudom, hogy igazából mind ugyanazok. All in all: Mi most a best buy ebben az árkategóriában? Köszi-puszi!
-
akos727
senior tag
Üdv! Lenne egy Cubot GT99, ami szokásosan feldobja a "no more storage" üzenetet, mikor le szeretnék tölteni rá valami programot. Apps/downloadednél azt írja még van 188mb szabadon, storage/internal storageban viszont már csak 61-et ír. Ami furcsa, hogy a letöltendő app pár száz kb méretű de azt sem hagyja. Minden az sd-n van, amit hagyott átrakni, mi egyebet lehetne vele csinálni? Minden felesleges alkalmazás el lett már távolítva, fb, messenger, skype, maps, meg hasonlók vannak fent, amik mindennapi használatban vannak.
-
akos727
senior tag
Üdv! Dogee x5 pro lesz valahol olcsóbban holnap? Lehetőleg Európából vagy akár itthon. Esetleg más, ami bejön 30 alá és jó vétel lesz? Kijelző méret 5 inch felett lenne ideális.
-
akos727
senior tag
MT 6752 és 6753-mas telefonok mit produkálnak zene téren? Hozzák a jobban ismert márkák szintjét?
-
akos727
senior tag
Közszolg.: Dagabor forumtars javaslatara elvittem usb hibas Cubot telefonunkat ide. 1 nap alatt megcsinaltak normalis aron. Tehat ime egy megbizhato, kinai telefonokkal is foglalkozo szerviz.
-
akos727
senior tag
válasz
fateless #106836 üzenetére
Na igen, en is ettol felek, hogy az a 20-a valojaban kicsit kesobb lesz....Nezelodtem minden marka kozott, de nem igazan talaltam megfelelőt. Vagy mi az ami 5" környeken van, alacsony aron elfogadhato teljesitmennyel? Mellesleg egy Cubot telefon romlott el usb-nel, gondolom kifogtuk a szokásos 1 a 10 ezerbőlt...
-
akos727
senior tag
Vkworld márkával van vmi tapasztalata valakinek? Konkrétan ezt néztem ki ősömnek. Nagy kijelző, HW számára elég, és 99 dollár EU raktárról. Vagy esetleg valami egyéb javaslat ebben az árkategóriában max 5.5 inchig, de legalább 4.7-től? Olvasásra, emailezésre, telefonálás, böngészés, pár fénykép(nincsenek nagy elvarasok) lenne a felhasznalasi kör. Eu raktárról kéne, mert telefonja meghalt, most meg egy zte kis plus-t hasznal, ami ugye aranyos
de ennel sem a tempoval van a baj, hanem, hogy nem lehet ra semmit telepiteni rom hianyaban, illetve eleg picike.
-
akos727
senior tag
válasz
Micimancika #106715 üzenetére
Csinalj egy factory resetet, persze elotte toltsed fel a telefont. Lenullaz mindent, hatha utana jobb lesz.
4gb tarhely az egy dolog, erre vagyis ebbol jon meg le a hely, amit a szoftver elfoglal, tehat a vegen tenylegesen marad kb 2gb. Ezen egy sd kartyaval tudsz segiteni. Pl. Lg G2-n is a 16gb-ból(ami persze vmivel kevesebb a valosagban) marad 12-13gb hely a sajat dolgaimnak. -
akos727
senior tag
Tud valaki akár itt hardvareapron olyan embert vagy gsm-et, aki/ahol egy töltő aljzatot tudna cserélni egy Cuboton és megbízható? (meg persze nem nevetséges áron dolgozik)
-
akos727
senior tag
Üdv! Kb 60 max 65 ezer ft kornyeken mi most a best buy (vám meg minden egyéb után vagy Euból)? 5 inch és felette, lehetőleg 64bites proc, nfc is előny, minimum 2gb ram, IR előny. Köszi!
-
akos727
senior tag
válasz
aytukabozs #103689 üzenetére
Ebbe belefejeltem en is egy hete kb coolicoollal kapcsolatban, de szerencsere csak egy hetveget kesett a dolog.
110 Euros hatar alatt van valami kulonosen ajanlott? 4.5-5.5 inchig bezarolag. -
akos727
senior tag
válasz
aytukabozs #103686 üzenetére
Es mas szempontbol?
inkabb megforditom a kerdest, milyen szempontbol nem megbizhatoak?
-
akos727
senior tag
válasz
aytukabozs #103681 üzenetére
Ezek az oldalak mennyire megbizhatoak? Eu raktarrol rendelnek MO-ra, nincs kedvem szorakozni amiatt mert "veletlenul" megsem EUbol jon a telefon (es persze dragabban).
-
akos727
senior tag
Megerkezett a baratnomnek rendel Umi Hammer. Elso benyomas, keret hasonlit iphone 4 keretere, elolap a szokasos, hatlap matt fekete es a kamera elegge nagy. Rendszer nagyon gyors, LG G2-mmel hasonlo tempot hoz, kamera jobbnak tunik mint a legtobb kinaiban. Wifit jol fogja, gps-t majd tesztelem, elsore nagyon jonak tunik a telefon.
-
akos727
senior tag
válasz
aytukabozs #103198 üzenetére
3. telefon vasarlasom kinai shoprol, de eddig meg nem utkozem ilysemi problemaba. Mint kiderult tud varni meg par napot, igy nem refundolunk.igy "tanulopenznek" meg belefer ez a par nap.
-
akos727
senior tag
Udv! Rendeltunk coolicoolrol, eu raktarrol egy Umi Hammert. Siman meg tudtuk rendelni, minden lement, de ma irtak, hogy out of stock, es 15-en tudnak feladni. Mit erdemes ilyenkor csinalni? Eloszor csak valasyoltunk, hogy nincs-e akkor mas szinben. Csak ugye azert lett EU raktarrol veve, mert az illetonek meghalt a telefonja, igy viszonylag surgos lenne a vasarlas...
-
akos727
senior tag
Ebben 6582 van, az ha jol tudom nem 64 bites. De arra nem rossz, csak egyetlen egy dolgot hagytam ki, amit nem kellett volna, hogy Europabol kene, vam "meguszasa" es kezbesites sebesseg okabol. Zopo zp700-ra sokan panaszkodtak itt, Kingsing s2-rol nem olvasok tul jokat, foleg kamera teren nem eri el az ingerkuszobot (tudom,tudom, arkategoria....de letezik jobb is mas telefonokban). Hol erdemes meg nezni coolicoolon es comebuyon kivul?
-
akos727
senior tag
Mi a best buy mostanaban 100 euro alatt? Illetve van olcsobb 64 bites cpu-val, ami megerne?
-
akos727
senior tag
Udv! 2 telefont, akar egyformat keresek. Egyik Anyukamnak lenne, masik baratnomnek. Bnom es en Spanyolorszagban elunk, anyukam otthon, igy europai raktarrol nezunk valamit, hisz kb 20 euro a kulonbseg, amit pont ki is fizetnenk vamert, ha EU-n kivulrol jonne. (Vagy most mi a helyzet ezzel?)
Arban a szokasos minel olcsobban kijelentest tudom en is csak mondani, de inkabb adnank 20 euroval tobbet egy korszerubb darabert, ami egy evvel tovabb birja erovel.
Elvarasok:
-En mar a 64 bites cpu-kra eskuszom, de legalabb 8 magosak erdekelnek minimum 2GB rammal gondolva a jovore.....
-Marka nem megkotott
-Meret 4.5 folott legyen, baratnom nem akar tepsit, igy neki 5 inch kornyeke a max, anyukamnak talan belefer nagyobb is, de szerintem az 5.5 mar egy nagyon felso hatar lenne.
-Hasznalhato kamera (persze nem varjuk el a dslr szintet)
-net bongeszese
-Viber, fb call jo mukodese.
-Elony az LTE.
-Zene hallgatas bnomnek (Volt egy Cubot s168-am, az borzalmas volt fulhallgatoval)
-Nem baj, ha nem fel nap alatt merul le.
-Jo ha lolival lenne, de legalabb kitkat.Sokan irtak Bluboo x550-rol, bar ez elegge nagy, de a nagyobbik gond, hogy sokat kell ra varni (anyukam teloja nem tolt, bnomnek meghalt a kijelzoje.
Miket ajanlotok?
-
akos727
senior tag
Udv! Tud valaki szervizt Budapesten, ahol kinai telokat javitanak ertelmes aron? (Cubot GT99)
Mintha kontakt hibas lenne a toltonel, csak egy pozicioban tolt (de kb ranezek es elmozdul). Tmobilban beleneztek, nem koszos, valami pöcök, aminek tartania kene el van faradva, a szervizes azt javasolta, vigyuk mashova, mert naluk draga az oradij es amugy nem egy oriasi dolog. (naluk 8 ezer lett vna)
Tehat tud valaki egy megbizhato szervizest minel kozelebb a belvaroshoz?
Koszi -
akos727
senior tag
Udv! Mi mostanaban a legtutibb vetel es melyik boltban, amelyik rendelkezik EU raktarral? Esetleg jo kinabol is, amennyiben valaki tudja, hogy Maltan mi a menete az afa, vam dolognak.... Olcsobb arkategoriaban keresgelek egy baratomnak, aki alapveto dolgokra hasznalna a telot, semmi kiemelkedo nem fontos. Zeneljen, menyjen a bongeszo, keszitsen elfogadhato kepeket. Egy Galaxy Ace 1-rol valtana.
-
akos727
senior tag
Udv! Talalkozott mar valaki olyannal, hogy amig 3g-n vana telefon esetleg H-n, akkor semmi problema nincs viberen valo beszelgetessel vagy ip callnal, de amint H+, mar nem mukodik? Egyik fel sem hall semmit, majd leteszi magatol mondvan, h nincs kapcsolat. FR volt nem regen, nem valtozott semmi, kiprobaltam, es a bongeszo is jonak tunt, tehat rendesen betoltott H+al is minden adatot gyorsan.
-
akos727
senior tag
Mtk toolsban hol tudom halkabbra venni a minimum hangerejét a telefonom hangszorojanak a fulemnel? mobileunlce tools/engineer mode/engineer mode(mtk)/hardware testing/audio/???
Lényeg, hogy telefonálás közben túl hangos a telefon, csak a minimum hangerő nem túl hangos, de minimumnak nagyon sok még így is. -
akos727
senior tag
Üdv!
A fülhallgatónál lévő hangszórót mi módon tudom halkítani Mobile uncle tools-zal? És a normál hangszórót? Tudom, vagy inkább gondolom, hogy engineering mode, mtk settings, audio, és onnan?
Köszi -
akos727
senior tag
válasz
DEGU83 #93093 üzenetére
Én vettem egy S168-at Comebuyról, így nem csak levegőbe beszélek..Eu raktárról rendeltem, így nincs extra költség, így állt meg 26 ezer forintnál. Csomag tartalma: Telefon, 1900-as akku, 1 fólia a kjelzőn és 2 extra, 1 matt átlátszó tok, Toshiba c10 16gb kártya, 2100 mah-es powerbank és egy Cubot nyakmelegitő, vagy tudom is én mi ez. Azt hiszem ez 26 ezer forintért egy elég korrekt ajánlat.
Szerk.: Van benne magyar nyelv.
-
akos727
senior tag
Üdv! Mi a neve annak a résznek a kijelzőben, ami felelős a érintések érzékeléséért? (az a digitizer?)
D1Rect: Comebuynál van, sok sok ajival.
-
akos727
senior tag
Mit ajánlotok hangerő boosthoz? Telefonom elég halkan szól, mély sehol, olyan mintha nem lenne benne jol a fülhallgató.
-
akos727
senior tag
Megjött a Cubot S168-asom. Elsőre nagyon f*sza, összeszerelés nagyon jó, jó minőségűnek érződik a készülék, nem nehéz, jó a fogása (számomra). Kijelző mérete és felbontása egyáltalán nem olyan vészes mint az gondoltam, csak közelről látszanak a pixelek. Ha valakit érdekel, szerintem majd írok egy rövid szösszenetet róla.
-
akos727
senior tag
Remélhetőleg a héten érkezik az én S168-asom is, majd írok róla egy rövid első benyomást
-
akos727
senior tag
válasz
Dominó85 #91956 üzenetére
Low budgettől nem is várom el a megváltást(, de még a 8 magostól sem). Csak kérdés, hogy vagy veszek valami olcsót, amin el tudom vegezni az alapvető dolgokat(net,zene,fb,whatsapp,viber), esetleg drágábban valamit, aminel jóval kevesebb kompromisszum van, tudok vele fényképezni is,stb...
-
akos727
senior tag
Üdv! Melyik manapság a bestbuy low budget telefon valamelyik megbízható cég EU raktáráról? Esetleg kínából?
Illetve milyen telefonokat ajánlotok, ami 8 mag, 2gb ram és elfogadható kamerával rendelkezik? Persze itt is lényeg a minél alacsonyabb ár.
Méret mindkét esetben 4.7inch+, nagyon nagyon max 5.5. -
akos727
senior tag
válasz
akos727 #91691 üzenetére
Na, erre valaki valamit? Annyit még ehhez, hogy mennyibe kerül az első jó kamerás telefon kb?
-
akos727
senior tag
Üdv! A napokban ellopták a telefonomat, így most valami low budget telefon kene. Mi a best buy az olcsóbbak között europai raktárról?
Minimum 6582 processzor, de ha kicsivel dragabb csak a 6592, akkor persze olyan is erdekel. Köszi! -
akos727
senior tag
Melyik a jobb, Jiayu g2f vagy Newman n2( kb 6-9 ezer ft-tal olcsóbban)? Tudom, hogy más chipset, méret, stb... de lényegében mind a kettő megfelelne az igényeimnek.
Köszi! -
akos727
senior tag
Üdv! MObilambról szeretnék telefont venni, az is lehetséges, hogy nem veszem meg az interneten, hanem csak bemegyek a "személyes átveteli pontra" (tehát gondolom a boltba) és ott fizetek készpénzzel?
-
akos727
senior tag
Műszakibazár.hu-ról rendelt már valaki? Van akármilyen tapasztalat vele?
-
akos727
senior tag
Jiayu G2F-et honnan érdemes most rendelni? Köszi
-
akos727
senior tag
válasz
cappa72 #83271 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek! Nővérem szeretne másik telefont, mert a jelenlegi telefonjára (ZTE Kis Plus) alig tud programot telepíteni. Viber, bkv app, max még 1-2 fontos, de egy FB alkalmazás már nem fér rá, hiába van benne kártya. Nem szeretne mindent feltelepíteni csak ilyesmi főbb dolgokat. Tehát ha egy telefon 4GB rommal rendelkezik, az már elég lesz neki, köszi
-
akos727
senior tag
Udv! 4gb rombol mennyi szokott maradni a telokban appok telepitesere?
-
akos727
senior tag
Samsungban nem igazán bízom, környezetemben mindenkinek rengeteg problémája van velük. Lényeg, hogy olcsó legyen, de nem menjen a minőség rovására, inkább kiadok +x ezer forintot, ha megéri. Nekem volt Umi X2T-m, anyukámnak vettem egy Cubot gt99-et, mind a kettő ment tuning nélkül, csak én kisérletező tipus vagyok, így az enyém sokmindent látott, míg össze nem tört.
Magyar tudás megint nem fontos.
Esetleg ajánlotok valamit ilyen 30 ezer első felében végződő árral? -
akos727
senior tag
válasz
cappa72 #82857 üzenetére
Nem feltétlen fontos a Droid 4.4, lényeg, hogy lehessen zenét, képeket, stb... pakolászni rá, meg ugye levenni róla. Tehát ami fontos, hogy menyjen minél kevesebb softwares "tuning" nélkül, mert nem leszünk egymás mellett, lényeg, hogy megbízható legyen. Remélem van valakinek személyes tapasztalata vele. Amúgy gondolom erre az árra még rájön az áfa+posta. Kb mi lehet a vége árban?
-
akos727
senior tag
Ezzel a telefonnal van valkinek tapasztalata? Nagyon olcsó, nővéremnek venném, kit nem érdekel a ppi, csak egy működőképes telefon kell neki, amire felmegy pár alkalmazás és nem kell fél év múlva lecserélni.
-
akos727
senior tag
Üdv! Efoxra vagy Colicoolra van most kupon? Efox value c6-t szeretnék venni.
-
akos727
senior tag
Melyiket ajánljátok: Jiayu G2F vagy Doogee Latte DG540. A Doogee olcsóbb lenne kb 5 ezerrel, itthon vennénk, fontos, hogy a gari ide szóljon. Felhasználás elég általános: Netezés, viber, facebook, néha fénykép, de ez nem feltétlen perdöntő, zene. Hölgy lenne a tulajdonos. Köszi!
-
akos727
senior tag
Star F9006 Mini Note-tal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
akos727
senior tag
Üdv!
Ez a Jiayu megéri most az árát? Mi lenne vajon a vége árban? Működne rendesen a 3G vele? Illetve Európában máshol ugyan azok a frekvenciák vannak mint nálunk? (Mo-n és Máltán lenne használva a telefon). -
akos727
senior tag
Lenovo P780W-ről vélemények? Rákerestem, de nem igazán találtam róla.
-
akos727
senior tag
Üdv!
Van most valami best buy 30 ezer forint alatt, nagyon max 4.7-es de inkább kisebb kijelzővel, 6589 vagy jobb processzorral, megbízható oldalról? -
akos727
senior tag
Nektek megy jól a FB alkalmazásotok? Nekem nem hajlandó frissíteni, nem indít meg adatforgalmat a wifin keresztul. Minden más rendesen betölt és működik.
-
akos727
senior tag
Tudtok olyan helyet Mo-n, ahol szervizelnek ilyen telefonokat? Felső hangszóró nem az igazi.
-
akos727
senior tag
Nem fog valaki a közeljövőben garanciáztatni a minidealnél?
-
akos727
senior tag
Hogyan kell belépni CWM-be kikapcsolt állapotból mtk6589-nél?
-
akos727
senior tag
Mit tegyek, ha a telefonom nem látja a zenéket? Aminek automatán megkéne találnia, pl a gyári nem látja, de power amp-vel ki tudom pipalni a mappat és zenélni. FR, rom csere, tárhely formázása már volt....
-
akos727
senior tag
Gappsnél mit kell nézni, ha fel szeretném flashelni egy telefonra? Haverom Huawei g525-én nincs play és feltenném neki.
-
akos727
senior tag
Mit tegyek ha a gyári zene lejátszóm nem látja a zenéimet? Poweramp igen, de sok más sem. Nincs a zene mappában .nomedia, formatáltam már a tárhelyet, tettem már át más nevű mappába, de nem akarja az igazat. Persze FR is volt meg rom csere.
-
akos727
senior tag
válasz
anonym1s #45487 üzenetére
Voto x2 és Umi x2 ugyan az. Voto az OEM gyártó. Nekem az Umi van, másikról nekem nincs tapasztalatom, így nem tudom melyik a jobb. Viszont az X2-t merem ajánlani. Gps nagyon max 5 perc alatt pozicional erosen, nettel 20 sec alatt és tartja is minden esetben. Kamera kultúrált minőségű, egyaltalan nem vészes, mint ahogy az sok kínaira jellemző.(De azért egy i5 minőségét messz nem uti meg.)
-
akos727
senior tag
Van valakinek olyan, hogy a gyári zene lejátszó program nem lát egy zenét sem? Ha kiválasztom a foldert sem lát ott semmit a telefon. Power amp meg hibátlanul lát mindent. (Umi X2T)
-
akos727
senior tag
Üdv!
Kinek 6589 vagy 6589T-vek van szerelve a telefonja, megtudná nézni, hogy játékok, mint Despicable Me és Iron Man 3 hogyan futnak a telefonon? Epic citadel high qualityn is értelmes fps-t hoz, viszont ez a kettő lagol nálam (bár ha jól emlékszem régebben az előbbi játék nem csinált ilyet). -
akos727
senior tag
válasz
Orionk #42217 üzenetére
Szerintem tegyél fel egy task killert, és azzal magasabban tudod tartani a szabad ramot. Aminel mondjuk sokat szamit a multitask (pl. facebooknal, hogy mikor visszalépsz, az adott szemellyel valo beszelgetesben legyel és ne kelljen megint előkeresni) azt meg ignoráld vele.
-
akos727
senior tag
Minidealen vajon mennyire érzékenyek a külsérelmi nyomokra?
Visszaküldenék egy telefont garanciában és tegnap sajnos került a keretre egy csúnya sérülés, de ez nem befolyásolja a hibát, illetve a kijelző meg a hátlap is hibátlan maradt. -
akos727
senior tag
válasz
Nightmare89 #41119 üzenetére
Pulidról én még nem hallottam, de ha hozza a Vowney V5 szintjét akkor jó vétel.
Newman K1-nek nincs itt rossz neve, nem nyúlnál vele mellé szerintem.
Huawei az huawei, bár képről nem néz ki olyan jól.
Umi X2-m van nekem is Turbo processzorral, nekem 2 napot megy töltés nélkül, nyomkorászás mellett.Vakuja számomra kielégítő, zseblámpának is használható, de az előző htc sensation xe-men azert többet tudott a dupla villanó.
Akku meg valószinüleg abban bírja a legtovább aminek a legkisebb a felbontása és nem T processzoros.(viszont ez a kettő a "kompromisszum" is mellettük) -
akos727
senior tag
Garanciáztatásnál a cég megtéríti a posta költséget én fizetem. Visszaküldésnél mit kell küldeni? Doboz, töltő,töltőfejnek is kell mennie vagy elég a ha a telefon utazik?
-
akos727
senior tag
Valaki garanciáztatott már Minidealnél? Imei alapján megy? Hogyan zajlik az egész folyamat?
-
akos727
senior tag
Egy Umi X2 tulaj tudna írni nekem egy pü-t? Nagyon megköszönném
-
akos727
senior tag
válasz
dobigabi #38589 üzenetére
Itt vannak hozzá a romok. Én annyit csináltam, hogy feltettem a kigyomlált "európai" verziót, bug mentes, akkura is hoz 2 napot, így szerintem nem érdemes tovább nézni. Kipróbáltam a többit is, de szokott bennük kinai dolog lenni, nem mintha nehéz lenne eltávolítani őket, illetve mindegyikben volt valami ami stílusra nem tetszett. Esetleg ezen a kínai oldalon is nézelődhetsz, van köztük pár jó.
Viszont magyar nyelv nem mindegyikben van, de sokban meg sem néztem, én angolul szoktam hasznáni.
-
akos727
senior tag
válasz
dobigabi #38586 üzenetére
Van, pl. ebben.
-
akos727
senior tag
Egy sima 6589-re készült rom vajon jó T processzoros telefonra is? Umi X2 turboval a konkrt darab. Nem szokták feltüntetni, hogy jó-e viszont láttam már ahol írták kommentben, hogy az adott rom működik T-s darabon is.
-
akos727
senior tag
Umi X2 custom rom, cwm, stb... felmegy Umi X2-re ami Turbo processzorral van szerelve?
-
akos727
senior tag
Hurra, megjott az UMI X2 turbom
Nagyon jó cucc, nagyon gyors, minőség is nagyon rendben van
Minidealtől érkezett, 12 dolláros érték, giftként, home and garden témában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest