- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpiki
csendes tag
válasz
Elektrosokk #36082 üzenetére
2600 van ráírva, de ki tudja mennyi igaz belőle
-
djpiki
csendes tag
válasz
Elektrosokk #36073 üzenetére
Köszi
Nem, ez nem zopo átcímkézés, inkább mondanám Feiteng-nek (bár itt a vaku a kamera alatt van). 16gb-os kártyával volt 47e Ft. A támogatottságtól féltem egy picit de találtam egy jó kis weblapot.
-
djpiki
csendes tag
Megérkezett a pandáról rendelt (06.11-én) H9500+ telefonom. Első körben nagyon meg vagyok vele elégedve:
- remek összeszerelés, nem recseg/ropog
- gyönyörű (és hatalmas, főleg N95 után) kijelző
- az érintőgombok megvilágítása szép, fényes
- gördülékeny rendszerAmi egy picit elmarad a Nokiától az a hangerő, bár ez sejthető volt.
Ha valakit érdekel lövök pár képet és videót. -
djpiki
csendes tag
válasz
instantwater #35254 üzenetére
Nyilván véletlen felcserélte
-
djpiki
csendes tag
válasz
tolvaj! #35214 üzenetére
Igen, azt én is láttam, hogy samsungként indul el, meg hogy le van takarva a samsung logo róla. De az is feltűnt, hogy a szenzorok méretei nagyobbak, mint az eredeti S4-nek. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak a fastcardtechnél kapni.. Rendelni nem tervezek, mert már úton van egy H9500+ pandáról
-
djpiki
csendes tag
-
djpiki
csendes tag
HDC Galaxy S4 Legend-et rendelt már valaki? Tényleg kapni, vagy csak smafu az egész? [1sim miatt off]
-
-
-
djpiki
csendes tag
válasz
Aksomatic #34062 üzenetére
Leírás alapján 720p. Sample videó
-
djpiki
csendes tag
@beneboy - Ez azért picit más méreteiben, ez pont akkora mint az S4
@dlaj - Nem feltétlen a telefon a hibás ez miatt, inkább a weboldalt hibáztatnám
-
djpiki
csendes tag
Sziasztok!
[Ezt] a telefont néztem ki magamnak, számomra tökéletes lenne. Csak az aggaszt, hogy nem tudom mi a "márka" (THL, Feiteng, Hero..). Valakinek lenne tapasztalata erről az eszközről?
Ha nem hallok valami konkrét rosszat róla akkor megrendelem (tudom, hogy esélyes a szívás: pl. nincs rá más rom, stb..) és megírom a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged