Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
janeszgol
üzenetére
A nehéz batár szarokat azzal magyarázták ki, hogy "22.000 mAh akku, 1 hétig megy!!", meg hogy (ugyanaz) "elmehetsz vele napokra túrázni, nem merül le".
Normális telefonnal + táska mélyén vitt powerbankkal ugyanez megoldható, és akkor valóban nem kell ekkora súlyt zsebben vinni.
De érdekes ez, nem vagyunk egyformák. Van ismerősöm, aki a 22.000 mAh-s téglával szaladgál. Neki bejött. Ulefone Armor 24, 647 gramm... -
janeszgol
félisten
Nem elvetendő ötlet a vékonyabb és könnyebb telefon. A fene akar 200-220, meg 250 grammos szarokat nadrágzsebben hordani, meg egy kézzel kezelni.
A vékonyság más téma, nekem a túl vékony telefon nem kényelmes, kell rá tok. De inkább legyen egy vékony teló egy tokkal, mint egy nehéz batár szar. -
Ádám16
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Próbálkoznak a gyártók piaci rések keresésével. Szerintem ők is érzik, hogy beállt az innováció a legtöbb téren, telóknál is. Ez szar irány volt, szerintem tanultak is belőle. Ennyi.
Azt gondolom, a foldable cuccok fognak szárnyalni, amint az Apple bemutat egy készüléket. Én ebben látok nagy potenciált csak jelenleg. -
aprokaroka87
nagyúr
Mi ez a vékonyitás mánia egyébként?
Az emberek kérték ezt?
Ugye azt tudjuk hogy a mai csúcs hardverekhez már elég komoly hűtés kell, ugye itt is felmerült hogy amikor komolyabb teljesítmény van akkor melegszik de komolyan. -
Pálin(t)ka
tag
A Plus szerintem közel sem volt olyan rossz, mint sokan gondolják. Apukámnak pl ilyet vettem, mert neki jobban tetszett a nagyobb kijelző amin jobban látja a dolgokat, és a hosszabb üzemidőt is élvezi, így nem kell mindennap töltenie, kb 2 napot simán bír, de általában 3-at is. Viszont neki egy Pro teljesen felesleges lett volna, mert telefon, smsen kívül meg néha-néha fotóz vele párat. Ha pár éven belül le kell cserélni, akkor leszek bajban, mert nem tudom mit nézzek neki.
Az Air nekem mint Pro felhasználó alkalmatlan, mert a Pro Max is ha komolyan használom 1 napot bír ki nálam. Az Air akkor délben már kérne töltőt? Ezért a pénzért még az egy kamerát valahogy el tudnám fogadni, ha nem is szívesen, de mono hangszóró? Utoljára a Nokia 6300 telefonom volt olyan, az pedig nem ma volt, és inflációval számolva is kicsit olcsóbb volt. Nem mondom, hogy ez a legrosszabb telefon, de ezzel az árazással értelmetlen, és az alap 17 szintet sem éri el. A titán ház is teljesen felesleges volt, mert ahogy mondják, az az igazán gazdag, aki tok nélkül használja az Iphoneját.
-
mrThomi
addikt
El se kellett volna kezdeni...
-
jbcs
tag
Pont egy-két napja tapogattam az Air-t egy Telekom shopban és nem volt kényelmes nekem fogni, túl vékony, nincs oldal vastagsága. A sima Iphone-okat szerintem kényelmesebb fogni, pont jó szerintem a vastagságuk.
-
spect80
őstag
Jaj ne. Kár érte
-
-
scdlsc
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Mi volt a trend 4 éve?
-
Nick Beam
csendes tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Én nem teszteknek hiszek, hanem a saját szememnek

-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Az Air-nek nincs rossz üzemideje. Majdnem akkora akku van benne, mint a sima 15-ben és a képernyője alig nagyobb. Az Airnek nem az üzemideje a gond.
-
janeszgol
félisten
Azt cáfolnám, hogy a Mini nem volt sikeres. Baromi jó telefon volt. A Plus meg ez az Air egy kalap kaka.
-
ComptonLA
tag
Nem is értettem, minek kezdték el ismét erőltetni, amikor ez a vékonyítási mánia egyszer már megbukott? Csak idő kérdése volt.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Nick Beam
üzenetére
??? Mire meggyel a pro chippel ha terhelés hatására bemegy a normál chip teljesítményére vagy az alá a pici hűtés miatt? Egy statikus teszt (pl gsmarena) jól megmutatja mire képes az akku. Minden más csak fikció, na meg eleve hogy hasonlitasz össze egy 1 éves készüléket egy újjal.
-
Mr President
senior tag
Szerintem az árazása a legnagyobb gond vele. Ennyiért egyszerűen nem éri meg. Ha A19pro helyett A19 kerül bele, nem 12 hanem 8 giga ram, esetleg a titán helyett alu keret és a 17 alá lőtték volna be kicsivel akkor nagyobb kereslet lett volna rá véleményem szerintem.
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
-
Nick Beam
csendes tag
Mindenhol a rossz üzemidőt említik. Hát az enyém jobban bírja, mint előtte az i15. A tesztek is általában kiemelik, hogy meglepően jó az üzemidő. Igen hatékony a Pro chip, ezért is került bele az
-
Bareszotron
tag
Handras azt hitte hogy ez (modell) lesz a legnagyobb siker

-
Ádám16
addikt
Ha már próbálkozgatunk így évek óta, akkor egy iPhone Beton is jöjjön már 7500 mah akksival, danke
-
cs.zs.
veterán
Ez nem feltétlenül igaz, vagy nem mindenre igaz.
Nekem egymás mellett van egy 6500 mAh Vivo, és egy 5000 mAh Samsung.
Mindkettő nagy fényerejű 120Hz kijelzős, mindkettőn maxon van a fényerő, hol egyiken hívnak, hol másikon, egyikkel is böngészek, másikkal is, meg mindkettővel fényképezek, stb.
A Vivo 2 nap alatt 11 óra kijelzőidőt tud, vagy 3 nap alatt 9 órát. Max fényerőn, 120Hz-en.
A Samsungból ilyet nem lehet kihozni. 2 nap alatt 5-6 óra és viszlát.
[kép] [kép] [kép] -
cs.zs.
veterán
Balfaszok.
Csak újgenerációs akku kellett volna a kicsike régimódi helyett, és mehetnének tovább a gyártósorok, vinnék mint a cukrot. -
ilor14
aktív tag
Kínaiak azért pakolnak 7-8 ezres akkumulátorokat a telefonba, mert még mindig nem tudják megoldani, hogy hatékonyabban működjenek. Ha nézel akkumulátor teszteket, akkor 50%-kal nagyobb teleppel is csak nagyjából 15%-kal bírja tovább a telefon, ami szerintem nem túl combos.
-
dnelb
veterán
nem számít, ez csak egy demo volt, jövőre 2 air-t összerakva érkezik a fold.
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Jaja! Az alma merészebb és jobban szem előtt tartja a bevételt, veszteség lehetőséget és nyereséget.
Számoltak és ők megtették, hogy dobták a vékonyítást.
Itt az idő a francos vékonyítást kukázni.
Nem érdekes, hogy a kínaiak 7-8 ezres akksikat pakolnak az új gépekbe és veszik?! -
bollokcs80
Korrektor
Szerintem a felsoroltak közül a Plusnak volt a legtöbb értelme. Az androidos átlaghoz képest a sima és a Pro Iphone elég kompakt, a Plus nekem jobban látható/kezelhető náluk és üzemidőben is egy kicsit jobb.
Ezt a vékonyítás-mániát jobb ha elengedik a többiek is. Figyelsz, Samsung? -
hdavid1
aktív tag

A mindig jövőbelátó Apple.Ennél még a mini is több sikert hozott nekik.
Pedig 2 kamerával és normális akksival biztos vették volna.
Na de majd a Samsung! Remélem ők kitartanak még több generáción át az óriási sikert hozó Edge mellett, lehetőleg ugyanekkora akksival.
-
Nem lepődtem meg, az új széria esetében egyértelműen az alap 17-es most a sztár. Másfelől az Apple szintjén kezelve is keveset nyújtott az árához képest ezzel a modellel.
Igazán akkor lett volna nagy dobás, ha az új akkutechnológiával, nagyobb kapacitással és az Air 2-ben tervezett dupla kamerával érkezik ebben a vékony kialakításban akkor lett volna valódi esélye, talán-talán. -
pusszycat
nagyúr
Ha leáll a gyártása, megindul érte az öldöklés.
-
ParmaBoy
aktív tag
Egy tesztnek belefért, de valahogy sejteni lehetett, hogy nem lesz óriási a kereslet utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- LEGO klub
- VGA kibeszélő offtopik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest