Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
jano_77
üzenetére
1.Ezt nem irtam be másodszorra,most irtam be előszőrre!
2.Nem kell feloldani maga az idő megnézéséhez,de minden ismerősöm és ember akit ismerek ugyanigy tesz,feloldja a zárat megnéz ezt azt a telefonján ez tart olyan 10-15 másodpercig aztán lezárja,nem kell lehülyézni engem mert akkor másokat is lehülyézhetsz!
3.A telefon meg itt van mellettem 1 méterre de néha ránéz az ember ahogy irtam más is ez teszi és aztán visszateszi a polcra.
4.Amit meg irtam valós,ne akkor frissitgessen a wifin vagy 2g/3g-t amikor ránéz a telefonra az ember és mászkál a menükbe 10-15 másodpercig kb.mert ekkor leterheli totál és ráadásul nem is frissül ennyi idő alatt semelyik program csak elkezdi,de ahogy bill.zárat lecsukom abba is hagyja mert a netet lekapcsolja.Pont forditva kéne...hogy amikor a teleonod nem használod akkor felmenjen a netre néha és frissitgesse a programokat,szerintem ez totál logikus!
Aktív témák
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyszer én is elkövettem