Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
Drenadar
üzenetére
most mivan...mondom a neten megcsináltam a google naptárnál amit mondtál a google fiokjánál..de most a telefonomon akarom ezt élvezni és használni widget formájába,hogy kirakja a névnapot és naptárat is valahogy,nem neten akarok felmenni majd a telón a google calendar oldalára ha nézegetni akarom,érted,de mondom pc-n megcsináltam amit mondtál már bevan a naptár integrálva.
Zsolt72 tudom hogy kell widgetet kirakni nem erről van szó!!!Hanem hogy arról hogy oké hogy PC-n megcsináltam amit kellett,de telefonon most widget formájába ezt hogy tudom megoldani,mert megint csak a saját naptárat tudom csak kirakni ami nem googles..nem lehet ilyet kiválsztani a telón
+Drenarad most meg küldtél egy linket aminek meg a google naptárhoz meg semmi köze,most már végképp nem értem..
lehet hogy ezzel fog a google szinronosan menni..?Mindjárt kipróbálom,gondolom tudtad mit küldesz linket felteszem a smooth calendart amit linkeltél ok.
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest