Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
mipityu
üzenetére
Ne hülyéskedj.
Akkor velem vmi gond van, mert nagyon észreveszem hogy mekkora képernyőt bámulok (ezért is szeretek moziba járni néha-néha, viszont anno mikor a hálóban volt egy 37es tv azt meg kínszenvedés volt nézni... telefonon még klippeket se szeretem nézni, nemám hogy bármi mást.) De én már csak ilyen különc vagyok, szeretek kimaradni az épp aktuális divathullámból.
Azt imádom a legjobban ha vki otthonra jó nagy tv-t vesz, de éppenséggel beéri a telefon képernyőjével is... tudom, a nagy tv-t nem lehet magammal vinni. De valszeg azért veszi az ember mert szereti nagyban nézni a műsort, nem elég a kisebb (vagy persze mert a szomszéd is nagyot vett
) Vagy néha elég néha nem? Mitől függ? Ha otthon vagyok kell a nagy. ha nem vagyok akk meg mindegy? (Na én inkább akkor nem nézek semmit, kibírom hazáig)De nem akartam vitát indítani ezzel, Ez én vagyok. És akkor is ilyen maradok, ha a világ összes embere telefonon nézi a filmet/műsort - persze ha bosszúból nem törik össze a tv-imet, monitoraimat (amiket sikerült addig is megmenteni az őrülettől).

Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor velem vmi gond van, mert nagyon észreveszem hogy mekkora képernyőt bámulok (ezért is szeretek moziba járni néha-néha, viszont anno mikor a hálóban volt egy 37es tv azt meg kínszenvedés volt nézni... telefonon még klippeket se szeretem nézni, nemám hogy bármi mást.) De én már csak ilyen különc vagyok, szeretek kimaradni az épp aktuális divathullámból.
) Vagy néha elég néha nem? Mitől függ? Ha otthon vagyok kell a nagy. ha nem vagyok akk meg mindegy? (Na én inkább akkor nem nézek semmit, kibírom hazáig)