- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
HÚÚ tényleg, hogy ON is legyek.
Ami kellene:
Olyan widget, aminek van külön 4x1-es digitális órája (csak óra) és külön 4x1-es időjárása (csak pillanatnyi időjárás óra nélkül), skinezhető, testreszabható.
Ilyen volt a Fnacy Widget Pro, külön lehetett szedni az órát és az időjárást. (ugyan az volt, mint a 4x2-es, csak 2 db-ból állt, így nem kellett egymás alatt lennie). Mióta van a Fancy Widgets, azóta a Pro nem skinezhető, a Widgets meg nem tudja a "szétszedést". A Beautiful Widget-et próbáltam még, de ott meg az a baj, hogy az órája egyből időjárást is mutat (a 4x1 is) az időjárásból meg a 4x1-es az egyből 5 napot mutat.Szóval jó problémás vagyok, de nem találtam ilyet. Viszont nem szeretnék külön programot használni, 1 program kéne, hogy stílusban, keretméretben egyezzenek.
Van valakinek 5lete?
Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest